Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk personeel!

Na orientatie elders bij Kees Smit exact gevonden wat ik zocht! Bij vragen troffen we behulpzaam personeel wat eerlijk antwoord gaf op onze vragen en ECHT met ons meedacht over de mogelijkheden!

Gewoon super

Fijn geholpen en super advies. Snel geleverd

Zeer klantvriendelijke personeel en omgeving

In onze zoektocht naar nieuwe tuinmeubelen de Kees Smit winkel aan de A1 bezocht. Prachtige uitstalling van tuinmeubelen in een gezellige atmosfeer. Van harte welkom geheten met een kopje koffie met krentenwegge, zeer vriendelijk personeel en een mooie tuinset aangekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader om daar eens langs te gaan, al is het alleen maar voor een gezellig kopje koffie.

Goede prijs, snelle levering

Het bestellen en betalen ging erg makkelijk. De levering was bovengemiddeld goed -- ik hoefde zelf niet mee te helpen wat bij sommigen wat het geval is. De kwaliteit van de houten tafel is in principe prima, maar het vertoonde wel wat schade na het uitpakken. Kleine butsjes en hapjes uit het hout bij de poten. Op zich jammer voor een nieuw product.

Wat als er niets meer te verbeteren lijkt?

Eigenlijk was het helemaal àf: van bestelling, de verpakking tot de hulp bij de bezorging

Helemaal goed!!!

Tuinbankje besteld, snelle reactie, snelle levering, ik zeg super!!

Overzichtelijke info op website

Mijn Product, tuinkast, was goed duidelijk op de foto. Zelfs de kleurverschillen tussen de modellen was goed zichtbaar.

Levering is niet goed gegaan.

Diningset met 6 stoelen en een bijzettafel zouden maandag 8 mei bezorgd worden. Alleen de tafel kwam, de rest niet. Stond nog bij Brinks. Na veel heen en weer bellen komen die donderdag 11 mei. Balen weer rooster omgooien.

Goed en vriendelijk geholpen. Ook de brengservice was top

Verrassend vriendelijk, snel en daadkrachtig

In eerste instantie een vraag gesteld over de prijs van een product. Binnen een kwartier werd ik al vrolijk gebeld. Men dacht gelijk mee en maakte de bestelling in orde. Vervolgens keurig op tijd geleverd. In alle opzichten netjes, conform afspraak en servicegericht te woord gestaan. Bijna niet meer gewend in Nederland : )

Snelle levering en een goede prijs!

Voor een goede prijs een tuinkast besteld, snel en netjes geleverd! Top!

Super kist gekocht voor al de tuinkussens ( heel wat ) mooi design en waterdicht. Top product.

Perfect geholpen en strak op tijd geleverd.

Wij zijn heel goed en netjes geholpen . Vriendelijke uitstraling.

Zowel een tuinset als loungeset gekocht hier. Laatst nog een extra stoel besteld. Heel tevreden over de kwaliteit en levering.

Snel en correct geleverd

Alles naar wens en compleet geleverd.

Perfecte winkel

Een byzondere mooie winkel. Alles voor de tuinmeubelen onder 1 dak

Handige tafel voor tuin en balkon

Onze oude tafel en stoelen waren aan vervanging toe. Kees Smit in Amersfoort bezocht en daar gevonden wat bij ons paste. Supersnel geleverd om het tijdstip en datum die ons uitkwam. We kregen zelfs een kwartiertje voordat de bestelling geleverd werd een telefoontje. Het zelf monteren is een kwestie van 4 schroefjes om het onderstellen aan het blaf vast te maken. Super fijne en degelijke tafel waarvan we inmiddels al op een mooie zonnige ochtend gebruik van hebben kunnen maken om te ontbijten. Het past goed in onze tuin, maar zou ook bruikbaar zijn op een balkon. opbergen kan makkelijk door het blad op te klappen en de stoelen in elkaar te zetten, dan neemt het weinig plaats in.

Goed, vriendelijk en snelle levering

Zeer veel keuze

We zijn geholpen door een dame die zeer deskundig was.Ze had ook nog allerlei tips waar je zelf niet bij stil staat. We zijn zeer fijn geholpen en komen zeker terug.

Goede service en klantgericht

Hele fijne ervaring met de aankoop van twee picknicktafels bij Kees Smit voor Kindcentrum Vlinderslag in Amersfoort. Goed geïnformeerd door de verkoper, Ronald en daarna goed geholpen bij de verdere financiële afwikkeling. Snelle levering en heel blij met de tafels.

Uitmuntend

Onze liggelden stonden klaar om op toehalen in Almelo en de kussens kwamen uit Venlo! Logistiek een uitdaging maar alles klopte en zeer vriendelijk geholpen. Mensen die meedenken. Gewoonweg uitstekend!! Volgende keer ben ik hier zeker weer klant.

Goed product en snelle levering

Alles was gewoon goed. Product was precies zoals beschreven. Levering was ook erg goed. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Mensen in de winkel leken een beetje verdwaald

Een man heeft ons 5x goedemorgen gezegd in de tijd dat we door de winkel liepen. Een andere man ging iets voor ons opzoeken, hierna kwam hij bij ons terug met de vraag "worden jullie al geholpen?". Verder een leuke winkel en een mooie tuinset kunnen uitzoeken die binnen een week was bezorgd.

Top zaak met deskundig personeel en goede service

Perfect geholpen door deskundig personeel en goede service

Mooie collectie

Mooie collectie en opzet van de winkel

Kiyoh Bewertungen