Goede prijs,kwaliteit en service

Goede service in winkel, correcte bezorging, jammer dat tafel mankement had. Dit lijkt snel opgelost

Zie boven

Moot concept dat goed is doorgevoerd qua klantvriendelijkheid, keuze en laagste prijs garantie

Ik was verrast door het goed doorgevoerde concept van Kees Smit. Prachtige winkel, ruime parkeerplaats onder het pand, 3 etages met uitgebreid assortiment en laagste prijs garantie. Kundig personeel en uiterst klantvriendelijk. Zelfs de koffie met krentenbrood was gratis.

Wauw!!

Juist onze loungeset ontvangen op de afgesproken datum!! We zijn uiterst tevreden over de prijs/kwaliteit !! Onze nieuwe loungeset oogt geweldig mooi! We waren al klant en blijven klant!! We prijzen Kees Smit ten zeerste aan! Dank u wel, Kees en wellicht tot volgende keer!!

Correct en deskundig geholpen en snelle levering van het gekochte.

Zeer positieve ervaring. Prettig geholpen en goed geadviseerd. Ook zijn de gekochte artikelen in het aangegeven tijdsblok geleverd. Kwestie van monteren en relaxen maar.

Vriendelijk, zeer kundig personeel, liepen "zichtbaar" rond, dachten met ons mee! Ook over de vriendelijke bediening in het restaurant zijn wij zeer te spreken! De levering van onze aankoop verliep op de dag en het aangegeven tijdstip! Wij gaan reclame maken voor Kees Smit.

De keuze is reuze!

Een kijkje gaan nemen op een ,,zomaar-Zondag". Onmiddelijk geholpen door vriendelijke verkoper en verkocht! Met een ,,extraatje" de deur uit en helemaal happy. Laat de zomer maar komen!

Ruim assortiment en goede service

We hebben een mooie tuinset bij jullie gekocht. Goede hulp in de winkel en in alle rust kunnen kijken door de leuke speelhoek voor onze 3 kids. Binnen een week Bezorgen en in elkaar zetten van de set; alle rommel en karton werd mee terug genomen. Super!

hele mooie kussens snel geleverd mooie ingepakt netje bezord

Kees Smit is service en klantgericht!

Met veel plezier hebben wij onze tuinmeubel en tuinstoelen uit kunnen kiezen bij Kees Smit. Geen opdringende verkopers of verkooppraatje. Een goed luisterend oor en kritisch meedenken op basis van je behoefte en wensen. Binnen 5 dagen alles netjes geleverd en inmiddels genieten we elke dag van ons mooie terras.

Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg een goede duidelijke uitleg. Levering ging ook super snel

Goede service, klantvriendelijk en nette bezorging

Vriendelijk geholpen, deskundig en goed advies gekregen. Afwikkeling en aflevering was perfect geregeld. Fijne showroom, veel keus en overzichtelijk.

Geweldig!

Prachtige zaak in Venlo, super vriendelijk personeel!

Zoals ik al zei, het was top, goede service, op tijd en snel

Fantastische kwaliteit

Heel deskundig advies in de winkel en snelle levering, niks dan lof!

Mooi product, snel geleverd!

Kussen voor onze steigerhouten bank besteld. Mooie kleur en stof. Snel geleverd en zitten prima.

Super kwaliteit kussens

Snelle levering supernetjes mailverkeer en uitleg

Goed geregeld!

Fijne showroom, goed en vriendelijk personeel, nononsense en top kwaliteit.

Keurig afgeleverd op het afgesproken uur

Een goede zaak. Vanaf bestellen tot levering een dikke pluim.

Geweldig!

Goede service, persoonlijke benadering. Lekkere, gratis koffie en een mooie ruimte met een groot assortiment. Kwaliteit erg goed. Levering snel en goed geregeld.

Kundig advies, meedenkend

Verkoper kon zich goed inleven naar welke tuinset wij op zoek waren. Kundig advies, uitgebreide productinformatie en vooral meedenkend om de juiste keuze te kunnen maken.

Prijs kwaliteit top en snelle levering

Prima ervaring

Een enorm fantastische ervaring bij Kees Smit

Wij zijn ontzettend goed geholpen in Amersfoort bij Kees Smit door werkelijk al het personeel dat wij daar tegen kwamen. Super professioneel en zeer zeer vriendelijk. Uiteindelijk bleven we hangen bij Robert van Vessem, een zeer ervaren en aardige en grappige verkoper, waar wij onze fantastische tuinset hebben gekocht. Onze welgemeende complimenten voor uw gehele bedrijf, mederwerkers en service. Hartelijke groet, Kees en Heleen Meelis

Top winkel

Goed geholpen, prima winkel

Heel vriendelijk geholpen en geen verkoop druk ervaren. Echt de tijd voor het maken van de juiste keuze! Tuinset hout gaf af zodat de kleding vies werd, Tip: of de set schoonmaken, of zeggen dat bij het eerste gebruik je de set dient af te nemen. Nu hadden we mensen met bruine vlekken op de broek.

Kiyoh Bewertungen