Goed geholpen en gedegen advies

Waar bij andere aanbieders een zweefparasol op een open terras 5 hoog geen enkel probleem was, gaf deze verkoper duidelijk aan dat het niet erg verstandig zou zijn en kwam met goede alternatieven. Daar heb je wat aan

Goed geholpen en gedegen advies

Kees Smit . Product , keurig ontvangen .

Niet gebeld , maar besteld , en voor een goede prijs . mooi .

Top service, top product

Snelle service Zeer klantvriendelijk Ideaal om zelf bezorgmoment te kunnen kiezen Mooi kwaliteitsproduct ontvangen

Klein foutje in de levering maar perfect opgelost.

Zeer snelle levering en een goede klantenservice.

Keurige levering en goede communicatie

Ben goed geholpen en vriendelijk personeel

Helemaal goed geholpen bij Cees!

Perfect geholpen in alle rust. Met duidelijke uitleg van het product! En lekkere krentenwegge met bak leut toe!

Prima webshop

De stoelen via de webshop besteld en alles via aangegeven info bezorgd. Netjes afgeleverd en zijn heel blij met onze nieuwe tuinstoelen.

Prachtige tafel e goede service

We hebben met veel plezier gewinkeld bij Kees Smit. Goede service en bezorging van onze aankoop.

Klantvriendelijk

Goed bereikbaar, telefonisch en via e-mail.

Ik ben heel tevreden met de manier waarop Kees Smit mij behandeld heeft. Duidelijk, accuraat, vriendelijk! Een fijn bedrijf om zaken mee te doen Groetjes Leny de Jager

Prima en vakkundig geholpen, en levering volgens afspraak

Prettig geholpen in Amersfoort plus uitleg hoe alles zou verlopen. Zo geschiede het ook! Zeer tevreden!

Goed en kundig geholpen.

Prima producten, ook aftersales top.

2 houten standenstoelen besteld. Eentje bleek een productiedefect te hebben. Dit gemeld en zonder enige weerstand heeft Kees Smit direct een nieuwe verstuurd, die na 2 dagen binnen was. Prima producten, prima service.

Goed geholpen, snelle levering

In de winkel in Amersfoort keurig geholpen en goed geadviseerd. Zeer uitgebreide keuze. Levering binnen 1 week. Alles snel en correct verlopen

Hele prettige winkel met vriendelijk personeel en service!

Mooie winkel met veel keuze vriendelijk personeel en goede en snelle service.

Fred Lee

Blij met nieuwe prachtige tuinstoelen en kussens. Echter beschadigd aangekomen. Hele lieve en goede reactie en super opgelost. Top bedrijf

Direct vanaf het eerste ,telefonische contact, goed en vriendelijk geholpen. Het product dat ik zocht goedkoper dan elders gekocht met als extra service GRATIS geleverd. Al met al TOP

Prima geholpen

Super klantvriendelijk

Wat een service ook aan de telefoon. Had een vraag over een artikel, alles super duidelijk beantwoord. Verkoper alles meteen telefonisch geregeld of ik dat fijn vond dan hoefde ik dat niet online te doen. Bevestiging super snel in mijn mailbox en tuinset in 2 dagen in huis. Echt top zeg tot de volgende keer

Deskundige hulp

Snelle levering vriendelijke menssen

Heel veel moois bij elkaar!

Aan het einde van de zomer hadden onze tuinstoelen het echt begeven, wachten tot volgend voorjaar was geen optie, er kwamen nog veel mooie dagen om buiten te zitten, dus op zoek naar iets nieuws. De aanbiedingen bij de bekende bouwmarkten vielen bij ons niet in de smaak. Dan toch maar naar een (dure?) speciaalzaak? Zo blij dat we naar Kees Smit zijn gegaan. Wat een mooie winkel en wat veel keuze. Ook voor ons budget. Mooie stoeltjes gevonden. Netjes geholpen. Geen probleem om de stoelen naar het raam te slepen om goed de kleur te kunnen bekijken. Makkelijk bestellen en een paar dagen later netjes thuis bezorgd.

Perfecte service door alle medewerkers.

Bij binnenkomst word je al begroet zonder iets op te dringen. Medewerkers helpen elkaar bij onduidelijkheid van een eventueel te kopen product. Ook de brasserie straalt professie uit, waarbij de bediening professioneel functioneert. Ook bij het afhaalcentrum wordt men professioneel geholpen. Hier is de infrastructuur zeer ruim en duidelijk aangelegd.

Kiyoh Bewertungen