Super service

Een van de stoelen was kapot gegaan. In no time werd geregeld dat die stoel omgeruild werd voor een nieuwe.

Helemaal tevreden

Zoon parasol kado gedaan, zelfde als ik al een jaar met veel plezier gebruik,

Vakmensen met productkennis

Wij kwamen binnen met eens specifieke zoektocht en zagen zelf door de vele stoelen dé stoel niet meer. Zijn goed geadviseerd en tevreden, mét stoelen, weer vertrokken.

Een belevenis

Een mooie winkel met behulpzaam personeel. Geeft goede adviezen en levert snel. Zelfs als er toch iets is wordt het binnen een paar uur opgelost. Uitstekende service.

Snelle levering, mooi product

Het product de volgende dag al geleverd.

Netjes en snel afgehandeld

Ik had een afgebroken armleuning van een nwe stoel na 5 maanden, binnen een week was alles netjes opgelost.

Geweldige tuinmeubel collecties met vakkundig personeel...

heb een mooie tuinset van Apple bee gekocht en moet nog een luxe parasol bestellen van Glatz, ook hier goed geadviseerd, wilde eerst voor een goedkopere gaan maar de USP's van Glatz zijn mij goed uitgelegd dat dat 'm moet worden.

Ook na wat problemen toch een prima service!

Zeer tevreden over bestelling en afhandeling ervan.

Zodra je besteld hebt snelle reactie van Kees Smit en wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling thuis wordt geleverd... Ben zeer tevreden over het product en de levering!

Keurig verzorgd

Keurige mails, snelle service, grote keus. Weinig bezorgkosten. We waren erg tevreden.

Hartelijk en deskundig is onze ervaring.

De ontvangst door de gastvrouw, de opvang over onze vraag. De deskundigheid bij de producten door de medewerkster. Fantastisch. En dan het allermooiste. Alles wordt voor je geregeld, vervoer, betaling etc. Super heel erg klant vriendelijk. Zo zou het bij veel meer bedrijven moeten zijn.

Hele goede service door vriendelijk personeel

We hebben een mooie loungeset en zweefparasol gekocht en zijn heel tevreden over de service die we hebben gekregen. Zowel in de winkel als de after sales als de vervoerder die het kan brengen.

Helemaal tevreden

Zeer snelle levering Alles netjes geleverd Kwaliteit

Twentse service

Netjes Correct Komt afspraken na Levert kwaliteit en nazorg

Redelijke prijzen en echt super leuk shoppen.

Hele leuke stoelen gehaald en echt super geholpen.

Kees Smit denkt mee, zodat je de juiste keuze maakt !!

Binnen 2 dagen hadden we de parasol in huis. Precies op de afgesproken tijd ! Inmiddels hebben we er al veel plezier van.

Goede service!

Mooie tafel, goede service. Monteren was eenvoudig gelukkig. Hopen dat er veel jaren plezier kunnen zijn met de tuinset! Enige verbeterpunt is dat de tafel een iets andere kleur had bij levering dan gedacht, echter is het hout dus kan je zo indien gewenst zelf oplossen.

Goede producten en klantvriendelijk

We hebben twee tuinstoelen gekocht. De kwaliteit is goed en we zijn erg tevreden met de stoelen. Het personeel is klantvriendelijk en we zijn goed en op een prettige manier geholpen.

Goed geholpen in de winkel en snel thuis bezorgd.

Na dat er was aangeboden dat men ons wilde helpen, hebben we eerst rustig rond gekeken en toen met hulp van een medewerker een keuze gemaakt. Er werd koffie aangeboden. Snel geregeld dat het thuis bezorgd zou worden. Top

Levering niet op de afgesproken datum gelerverd

Alles netjes opgelost.

In een woord een voorbeeld voor winkels Nederland

Een belevenis op zich deze vestiging.

Snelle service! Bij levering mankement aan stoel, gebeld en directe oplossing door mee te kijken. Omruilen geregeld en binnen 1 week nieuwe vervangende stoel. Top1

Na een teleurstellend bezoek in het verleden, was onze hernieuwde kennismaking als een warme deken!!

We zijn nu in een korte tijd meerdere keren in de winkel geweest wat als zeer plezierig is ervaren. Dit komt niet alleen door goede koffie, schone toiletten en parkeer gelegenheid. We zijn erg goed op weg geholpen met onze ideen door verschillende verkopers die naast advies ook met ons verschillende stoelen bij tafels hebben hebben geplaatst om eens te ervaren hoe het bij elkaar past en zit, Meneer Berend en mevrouw Wil hebben veel informatie kunnen geven over de produkten. We hebben verschillende aankopen gedaan bij mevrouw Wil. Ze heeft ons duidelijk uitgelegd op welke manier de transport diensten werken. Onze bestellingen zijn zonder problemen bij ons geleverd. Dank jullie wel :)

Zeer goede en snelle service. En inderdaad: de laagste prijs,

Een bedrijf met hoog serviceniveau

Het was opvallend hoeveel verkopers en medewerkers aanwezig waren in het filiaal in Amersfoort. Ons viel op dat de gemiddelde leeftijd van de werknemers hoger was. Wij kunnen hieruit één conclusie trekken; Kees Smit moet wel goed zijn voor zijn werknemers en hebben blijkbaar dus ook geen last van personeelstekorten. Top! Verder kregen wij na aankoop wat te drinken aangeboden in hun restaurant en daarbij zelfs een lekkere krentenwegge. Een familiebedrijf die service en omzien naar personeel nog hoog in het vaandel heeft. Ik zou dat vaker willen zien! O ja, de tuinbank valt ook helemaal in de smaak. :-) PS de evt. te winnen beloning hoef ik niet, stop die maar in de personeels-uitjes pot.

Kiyoh Bewertungen