heldere website en snelle afhandeling

zie boven

Zeer snel en verzorgd geleverd, duidelijke site.

Zoals het hoort

Duidelijke website, geleverd gehad zoals besteld, prijs kwaliteit is in orde!

Super geholpen

Prettig geholpen en duidelijk hoe de bestelling geleverd werd. Na aflevering was een deel van het product niet goed, werd prettig geholpen door klantenservice en goed opgevangen in Amersfoort. Na een paar werkdagen weer alles ontvangen waar we nu met plezier naar kijken.

Helemaal super!!!

Wij hebben een Bartafel met krukken besteld (rough) en nog 2 banken. Echt we zijn er SUPER blij mee! En hele mooie kwaliteit! Echt bedankt KEES SMIT!

Uiterst tevreden.

De levering van de bestelde tuinbank was heel vlot: ik had 'm sneller in huis dan ik had verwacht. Bij het in elkaar zetten bleek ik een grotere bank gekregen te hebben, dan besteld. Toen ik daar over belde, bleek ook hier de service uitstekend. Ik mocht 'm omruilen, maar ik mocht de grotere en dus duurdere bank ook houden, zonder bij te betalen, mocht daar mijn voorkeur naar uit gaan. Dat laatste gekozen en mee in m'n nopjes! En plezierig te woord gestaan.

duidelijke afspraken in een mooie winkel in Amersfoort

goede ervaring een aanrader voor iedereen

Prettige communicatie, snelle en kordate afhandeling van omruilen. En telefonisch contact waardoor a

deze worden ook nagekomen. Zeer prettig

Heerlijk bankje!

Positief

Snelle levering en top kwaliteit heel erg blij mee. Bankje staat op m'n balkon geniet er van lekker in de zon. Fijne dikkeckussens lekker comfortabel

Alles klopte van de orderbevestiging totvde mail over de bezorgtijden en ook het achteraf betalen. Pakketten werden ook door een prettige persoon bezorgd en netjes bij mij in de gang gezet.

Service erg goed

Er is een foutje ontstaan met het bezorgen maar dit is erg snel en netjes opgelost

Geweldige tete a tete!

Snel geleverd en geniet er elke dag van! echt geweldig!

Kwaliteit

Mooie tuinset en loungeset met vuurtafel gekocht twee jaar geleden. Nu de lente begint gaan we er weer van genieten!

Prachtige stoelen en voetenbankje

We zijn erg blij met de stoelen Intenso Napoli. Nu een bijpassend voetenbankje besteld. Het is een raar ding, maar heerlijk in het gebruik. Over Kees Smit zijn we zeer tevreden!

Top service!

Goed geholpen door het personeel. Werd uitstekend advies gegeven over welke kleur beter uit zou komen bij de tuin.

Goede informatie, goede levering op afgesproken tijd

Wij zijn In Amersfoort geweest en werden keurig te woord gestaan. De mevrouw in kwestie had aanvullende tips op onze wensen. Wel was de informatie bij het in elkaar zetten van de kast voor tuinkussens soms onduidelijk.

Weer super tevreden over mijn aankoop.

Vorig jaar hebben we een fijne loungebank gekocht en dit jaar wilden we een nieuw bankje voor bij onze tuintafel. Omdat de vorige aankoop ook soepel verliep, hebben we weer voor Kees Smit gekozen.. En we zijn weer super tevreden, ook met onze mooie nieuwe tuinbank.

Goed geholprn door ervaren verkoopster

Positieve ervaring met behulp van advies verkoopster de juiste keuzes te kunnen maken.

Zeer vriendelijk personeel en goede afhandeling van de bestellingen

Weinig toe te voegen

Service, Beratung und Auswahl sind hervorragend.

Bei der Auswahl der Möbel wurden wir hervorragend beraten. Mit der der Qualität und Verarbeitung sind wir sehr zufrieden. Die Lieferung nach Deutschland hat super geklappt.

Ouderwets

Duidelijk, nemen de tijd, wel aan de prijs

Service top !

Goed geholpen vriendelijk personeel niet opdringerig.

Als iets perfect is, behoeft het geen toelichting!

mooie teakhout tuinset

Wij hadden een tuinset van teakhout online besteld. De tafel had echter een paar kleine beschadigingen. Zonder veel gedoe en heel snel was de tafel netjes omgeruild. Heel tevreden met de kwaliteit van de tuinset en de service!

Kiyoh Bewertungen