Een compete belevenis zeer klantvriendelijk.

Pluim voor het personeel. Collectie waar wij heel snel onze set gevonden hadden en ook nog op voorraad. De onderhoudsmail stellen wij ook zeer op prijs.

Fijn bedrijf

Prachtige parasol gekocht.

Wij zijn zeer tevreden over hoe onze klacht is opgelost. Wij hadden problemen met onze tuintafel. Deze is 2 jaar oud en er komen bobbels onder de verf. De klacht met foto’s ingestuurd en binnen een week was het geregeld en kregen wij een nieuwe tuintafel. Bedankt voor de goede service.

Super mooi en hele snelle levering

De winkel heeft een mooie uitstraling, heel fijn geholpen.

Uitstekend geholpen

Goed geholpen.

Prima geholpen en groot assortiment.

Alles goed, op 2 dingen na

Jammer dat ik niet met creditcard kon afrekenen bij de aflevering. Normaliter staan er geen duizenden euro’s op mijn betaalrekening en mijn pinpas limiet moest aangepast worden. Ze gebruiken een app om te bepalen of een opbergkist groot genoeg is voor de kussens van het bankstel dat je gekocht hebt. Dat werkt dus NIET. gekochte kist is te klein, heel vervelend.

Goede service en tijdig levering

De spullen werden op tijd en netjes geleverd. Binnen 1,5 week lekker genieten van de meubels en het mooie weer

Ruime keuze, goede kwaliteit/prijs

Grote showroom met veel keuze. Vriendelijk personeel en je krijgt lekkere koffie met krentenwegge. De bezorging was op de afgesproken tijd.

prijs kwaliteit verhouding is goed.

makkelijk om te wisselen.

Persoonlijke hulp!

We zochten een hangstoel. De verkoper loodste ons geduldig door de hele winkel tot we er 1 vinden waar we blij van werden.

Een goed advies leidt tot een tevredenheid over de keuze

Wij hebben een zweef-aardolie gekocht bij Kees Smit. Na eerst een goede toelichting te hebben gekregen zijn we zelf gaan kijken in de winkel. Uit de selectie aldaar ok ook na elders te hebben gekeken vonden we Kees Smit de meest kwalitatieve keuze bieden. Nu hebben we Glatz zweefparasol. Op naar een zonnige zomer.

Zo vriendelijk

Toen we aankwamen was het al vriendelijk,we voelden ons echt welkom,geen opdringerig personeel,we hebben een loungebank uitgezocht en een tafeltje,de papieren in orde gemaakt en we hoefden geen handtekening te zetten,want we hadden immers nog niets,lekker kopje koffie gehad met krentewegge en tevreden naar huis,hulde

Super werden wij geholpen, werd goed meegedacht. Gewoon geweldig. En wat ook belangrijk is....zeer snelle levering

Heel tevreden

Prima bezorging op tijd!,

Prachtige tuinmeubels met fantastische service!

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Kees Smit Amersfoort! Er werd alle tijd genomen om ons te helpen in onze keuze, er zijn zelfs stoelen van boven naar een tafel beneden meegenomen om het totaalbeeld te kunnen laten zien. Mooie kwaliteit meubels, onwijs veel keus en snelle levering. Kortom: iedereen aan te raden! Wij kunnen niet wachten op de zomer om van onze meubels te gaan genieten!

Professioneel en erg vriendelijk

Allemaal aardige mensen

Mooie overzichtelijk website

Na bestelling snel een bevestiging met de belofte van levering tussen 7 en 10 dagen. Dit is helaas niet gelukt. Duurde 14 dagen zonder een goede track en trace. Werd gemeld als afgeleverd bij Jos Dusseldorp, maar ik had niets ontvangen. kwam een dag later. Misschien is het handiger om bestellingen vanaf de Waddeneilanden in het vervolg gewoon met Postnl mee te geven.

Snel, professioneel en zorgvuldig!

Zie een zin!

Prima service na ingebruikname van stoel

Rugleuning van stoel knapte af, gebeld prima geholpen en zonder problemen een nieuwe stoel geleverd gekregen.

Vriendelijke en gekwalificeerd Personeel

Brede keuze Top

Wij zijn blij met deze aankoop.

Veel keus, goede uitleg, redelijke prijs en levering volgens afspraak.

Fantastisch!

Geweldige mooie zaak geweest in Amersfoort. Comfortabel parkeren, eerst een lekkere (gratis) cappuccino en vervolgens op je gemak, zonder opdringend personeel, rondkijken. Goed geholpen bij de aankoop van o.a. een loungeset, Fantastisch snelle levering na 7 werkdagen. Tuinmeubels en kussens van prachtige kwaliteit. Waar voor je geld!

Goed product. Verwachting was dat de tuinbank in elkaar gezet zou worden.

Goed product. Verwachting was dat de tuinbank in elkaar gezet zou worden.

Zeer klantvriendelijk!

Bijna drie jaar geleden een tuinstoel bij jullie gekocht. Deze ging kapot en deze week hebben we een nieuwe stoel kosteloos ontvangen! Wat een service!

Kiyoh Bewertungen