Snelle levering en zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers

Goede communicatie

Heel gemakkelijk in elkaar te zetten

Hartelijk welkom en daarna deskundig advies.

Bij de deur al werden wij welkom geheten door een werknemer die ons vroeg wat wij zochten zodat hij ons kon verwijzen naar een deskundig medewerker. Geen opdringerig type maar iemand die wel gemeend goed adviezen aan ons heeft gegeven. Tegen een redelijke prijs hebben wij ons terras een nieuwe zomer outlook kunnen geven. Bedankt Kees!

Service, service, service top!

Grote keuze in tuinmeubelen en accessoires. Vriendelijke en deskundige verkoopster. Voelde meteen goed.

Goed advies en strikte aflevering

Goede keus en blij met de aanschaf van tuintafels en stoelen

Grote sortering, goede kwaliteit, deskundig en uitermate vriendelijk personeel.

Zo hoor je metje jlanten om te gaan.

Goed en mooi afgeleverd. Goeie prijs/kwaliteitverhouding

Mooie tuinset, die makkelijk in elkaar te zetten is. Fijne bezorging en met zorg ingepakt.

Snelle en correcte levering

Goede omschrijving van de producten op de website. Snelle en correcte levering

Alles was uitermate klantvriendelijk en goed geregeld bij Kees Smit

De prijs van de tafel bleek na aankoop 200 euro te zijn gezakt, terwijl die al betaald was. Na telefonisch contact kregen we meteen te horen dat de 200 euro op onze rekening gestort zouden worden. Dat is pas service en klantvriendelijkheid.

alles klopt vanaf binnenkomst is alles al perfect geregeld

een dikke 10

Kundige medewerkers, makkelijk bestellen, mooie artikelen, prima prijzen.

vanmorgen geleverd, dus nog niet in mekaar gezet. Kan dus niet beoordelen of de nieuwe tuinstoelen lekker zitten. Maar zien er prima uit.

perfect

bestelling kwam goed ingepakt binnen en contact met kees smit nav een vraag werd uiterst zorgvuldig en vooral zeer vriendelijk beantwoord.

Prima product,snelle bestelling, goede verpakking

Prima product, snelle levering goede verpakking. Kwaliteit als van de vorige dralon kussens. Gingen 15 jaar zonder verkleuring mee.

Zeer goede en vriendelijk service

Bij diverse aanschaffen deskundig en vriendelijk geholpen. Fijne ervaringen met goed personeel.

Goed gevoel in winkel

Om afrondingskirtihhg gevraagd en toen veekoper met laagste prijsgarantie. Dit laatste nergens kunnen vinden. Een van de bestelde goederen was elders E60. Goedkoper. Hoe zut dat nu bij Kees Smit. Mvg

Soepeltjes

Ontvangst zeer gastvrij. Snel een behulpzame medewerker gevonden. Duidelijke uitleg gekregen en de rust om samen even te overleggen. Na bestelling moesten we even wachten op de verwerking, maar er was koffie met krentenwegge, dus geen enkel probleem. Bij de loods lag alles al klaar voor ons en we waren er zo weer weg. Kortom: alles verliep soepeltjes

Hele mooie tafel

Netjes bezorgd

Snelle goede levering

Snelle levering wat heerlijk zittend kussen :)

Super mooie winkel. Echt een belevenis. Reuze aardig personeel. En het belangrijkste: mooie meubels van goede kwaliteit.

Het was een uitstekende ervaring, prettige medewerker, goeie keuze kunnen maken en daarin goed begeleid en na afloop heerlijke koffie met krentewegge. Kortom een ervaring om te herhalen!

Snelle levering, goed product

Online tafel besteld, snelle en kundige levering binnen gekozen tijdsvak.

Mooie zaak en goede service

Mooie zal een ruim assortiment wat mooi gepresenteerd wordt. Je wordt fijn geholpen en niets is teveel gevraagd.

Op afspraak geleverd

Op afspraak leveren werkt prima,ook nog in de garage gezet voor mij.top dankjewel!

Mooi product

Prima kussen voor een goede prijs

Goede kwaliteit kussens voor een goede prijs. De kussens zijn snel geleverd.

Kiyoh Bewertungen