Toller Laden

Ein herzliches Willkommen beim Eintreffen. Leckeren Kaffee und Kuchen auf Kosten des Hauses als Willkommensgruß. Individuelle und persönliche Beratung und Betreuung in der ganzen Zeit unseres Einkaufs (Dauer 3 h). All unsere Wünsche wurden erfüllt. Lieferservice bis nach Hause in der Mitte Deutschlands. Innerhalb weniger Stunden war alles geklärt. Perfekt.

proactief en snel

Een kussen voor de deckchair hadden we niet besteld. Hij was er binnen een week. Prima! Maar wat we het sterkste vonden was dat Kees Smit ons - ongevraagd, maar heel handig - een filmpje stuurde over het uitklappen, opzetten en weer opbergen, van de deckchair zond. Kwam heel goed van pas. Dat noemen wij snel en proactief!

Vriendelijk en goed geholpen

Op alle vragen werd adequaat en vriendelijk geantwoord. Goed geholpen

Mooie grote winkel met ruime keuze en vriendelijk personeel

1,5 uur gereden om er te komen, maar wat een mooie ruime winkel. Vriendelijke medewerkers en goed geholpen.

Topservice in de showroom, toporganisatie qua levering, topcommunicatie over de levering en topkwal

Erg tevreden over het hele geheel! Goed en vakkundig geholpen in de showroom, goed geïnformeerd over de levering en erg tevreden hoe het is afgeleverd!

prima\

zie mijn afzonderlijke mail aan de directie, die daarop al antwoordde.

Goede service!

Bij het openmaken van de doos van de parasolvoet bleek deze beschadigd. Dezelfde dag hebben wij een omruil afspraak kunnen inplannen en werd de parasolvoet thuis opgehaald en kregen wij een gaaf exemplaar van de bezorger. Zeer goede service! Producenten zijn van zeer goede kwaliteit. Goed werk Kees Smit Tuinmeubelen!

Mooi, comfortabel en duurzaam

Mooi product, zit lekker en is makkelijk te verplaatsen

Hele mooie longebank snelle levering

Goede ervaring met gespecialiseeerde staf

Zowel bij Kees Smit in Amersfoort als tijdens enkele telefoongesprekken als met het transportpersoneel heb ik alleen maar heel vriendelijke maar vooral ook heel capabele personeelsleden gesproken

Vriendelijk personeel en vlotte service en oh ja: jullie tv reclame met die kindjes is super!

Tweede relax stoel besteld en hup paar dagen later al in gebruik genomen

Mooie collectie, deskundig personeel en goede service.

Helaas bleek bij levering van onze tuinset een van de stoelen niet in orde. Online contact gaat snel en wij krijgen, zodra de stoel weer leverbaar is een nieuwe stoel.

Snel besteld en prima afgeleverd.,

Geweldig assortiment, en goede service!

Wij zijn naar Amersfoort gereden omdat wij verhuisd zijn naar een appartement met een groot terras. We waren onder de indruk van het grote assortiment wat sfeervol wordt gepresenteerd. We hebben de nieuwe meubels gekocht en werden keurig geholpen, na een week werden de meubels bezorgd en tot mijn verbazing keurig op het terras geplaatst, het enige wat ik zelf hoefde te doen is het karton te verwijderen. Al met al een zeer tevreden klant!

Goed advies en snelle levering.

Kees Smit geeft een goed en duidelijk advies. Levering is ook snel

Super geholpen door uw medewerkster had alle tijd voor ons geweldig

Waren voor de eerste keer in de zaak en hebben dat als een warm bad ervaren, er was de verkoopster niets te veel en ze had een zeer goed advies iets waar wij absoluut niet aan gedacht hadden en nu zeer blij mee zijn. Houd haar in ere.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kwalitatieve tuinstoelen tegen een scherpe prijs. Levering aan huis is daarbij ook nog eens prima.

Afgesproken tijd uitstekend.

Afgesproken tijd uitstekend

Het zijn prachtige stoelen

Prima zittende stoelen en keurige aflevering

Snelle levering, mooie kwalioteit

Een tete-a-tete bankje voor in de tuin besteld. Vlotte levering en mooie kwaliteit.

Uitstekende service

Mooie, stevige tuintafel, werd keurig op tijd geleverd. Prettige chauffeur/bezorger.

Snel geleverd,goed pridukt

Enthousiaste medewerkers

Een hele leuke bediening bij deze tuinmeubelzaak, wat een service. Bij vertrek kreeg ik nog een flesje water mee. De informatie met betrekking tot de bezorging? Gewoon perfect. Alles klopte gewoon. Dit heb ik niet vaak meegemaakt. Kees Smit is een absolute aanrader.

Geheel naar verwachting

Een mooi bankje Van degelijk hout

Super kwaliteit, snelle levering, klasse

We zijn heel blij met onze aankoop, hier gaan we jaren van genieten. Wij bevelen Kees Smit ten zeerste aan. Vr. Gr.

Kiyoh Bewertungen