Snelle levering, prachtig product met leuke dessins. Erg blij mee!

Cocoonen is nooit meer hetzelfde

Helemaal blij met mijn hangstoel. Elk vrij moment zit ik erin. Zelfs als het fris is met mijn jas aan. Absoluut mijn beste koop van 2022!

Nog weinig

Snelle levering met goeie service

Eerder tuinmeubelen bij kees smit gekocht en in de showroom geweest dat is echt een aanrader alles top geregeld

Super snelle levering, donderdag uitgezocht en dinsdag in huis.

Kwaliteit met snelle levering

Na een mooi bankje te hebben besteld via de webshop werd dit tegen heel nette verzendkosten binnen een paar dagen netjes geleverd met de post. Een paar dagen later het bankje opgezet en het is een mooi en stevig bankje. Kortom, wij zijn er blij mee.

TOP!!

Goede service en snel en goed geleverd! Blij met onze mooie lounge kussens!

Advies en service helemaal in orde

Grote selectie en voorraad. Goed advies in de showroom. Werken met een betrouwbaar transport bedrijf. Komen afspraken na. Heel blij met het resultaat.

Fijne zaak en heel goed geholpen een zaak om zeker aan te radeni

snel geleverd

Snelle en goede afhandeling en nette bezorging

Bestelde goederen 100% naar verwachting

Goed verzorgd en vriendelijk en snel

Snelle levering en een vriendelijke chauffeur. Handige website met filters om tot een overzichtelijke keuze te komen.

veel keuze en vriendelijk personeel

In de winkel is verhoudingsgewijs zeer veel keuze. We zijn gastvrij ontvangen en vriendelijk geholpen. Bij een naderhand gebleken probleem is dit soepel en adequaat opgelost.

Artikel is goed, en alles qua levering is goed gegaan.

Al 2 x iets besteld, wij zijn heel tevreden.

Alles ging zoals afgesproken met de verkoopster

Een stoel was las niet goed, omruilen was geen probleem en verliep probleemloos.

Uitstekend!

Allereerst prima geholpen in de winkel met uitzoeken van een mooie set. Daarna binnen een week de spullen al geleverd.

prima, ouderwets goed, zoals je het wilt.

prima, winkel goed geholpen door wouter. bij entre vroeg hij ons hoe en wat. verstelbare tuinstoel. liet er een zien dat was het. klopte, nog even verder gekeken in deze toch wel prachtige zaak maar kwamen weer op de 1e terug. noteren, betalen en ontvangen prima. omdat ik nog al een las van veel verpakking heb ik gevraag om deze per omgaand mee te nemen . prima volgens afspraak. prijs ook oke laagste prijsgarantie.

xxxxxxxxx

xxxxxxxx

Mooie kwaliteit en netjes verpakt geleverd

Netjes en volgens afspraak geleverd in keurige verpakking

Super bedrijf

Van begin tot einde perfect geholpen. Logistiek ook perfect.

Fijne warme ontvangst in de showroom, vriendelijke adviseurs met kennis van zaken, absoluut tevreden met de adviezen van Andries. Tuinmeubelen staan inmiddels te stralen in onze tuin. Chapeau

Snelle levering van mooi product

Groot aanbod in diverse stijlen. Mooi product. Snel geleverd. Prima service aan telefoon.

Gastvrij, meedenkend

Op een van de eerste mooie dagen van het jaar een heerlijke loungeset gekocht. Totaal geen druk gevoeld om te beslissen, eerst heerlijke koffie gekregen met Twentse Krentenwegge en daarna beslissing genomen.

Alles wat belooft werd is uitgekomen. Rappe levering en goede begeleiding bij de koop met veel tips. Bravo

De kussens zijn stevig en zitten fijn

Snel geleverd.

Kiyoh Bewertungen