Tevreden

Vriendelijke en Snelle levering, En prachtige producten. Zeer blij met onze nieuwe tuinstoelen!

Fijn geholpen in de winkel goed advies

Prima voor elkaar, probleem levering tafelblad werd goed opgelost

Vriendelijk, kennis van zaken en professioneel

Personeel is vriendelijk, professioneel en hebben kennis van zaken. Blij met onze aankoop.

geweldig denken mee.

ook toen het artikel elders goedkoper was,kwamen ze wat ze op hun site schrijven na.het verschil kwam netjes terug.keurig op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur.

Super vriendelijk en heel goed geholpen door jullie verkopers

Vriendelijk, snel, servive

Ons bezoek aan Kees Smit Amersfoort vonden we erg positief. Makkelijk parkeren, rustig door de showroom gelopen, wat gedronken en uiteindelijk hulp van het personeel die duidelijke uitleg gaf. Zondags in de winkel besteld, woensdag in huis. Prima communicatie voor de te leveren artikel.

Breed assortiment.

Vakkundig geholpen door het personeel.

Goeie service en top levering

In de winkel prima geholpen door een verkoper met verstand van zaken en die goed meedenkt. Na de aankoop logtips gekregen. Levering snel en goed

Precies wat je verwacht

In een mooe winkel onze tuinset kunnen vinden. De kwaliteit van set, de service van de zaak en de prijs maken dat wij weer tevreden naar huis gingen.

Geweldige firma

Zowel de aankoop als de levering ging perfect. Zeer vriendelijk personeel geweldig pand in amersfoort

hartelijke en lieve betrokken mensen bij Kees Smit

In de showroom genoten van al het moois dat er staat en uitermate vriendelijk geholpen door Henriette. Ook de koffiejuffrouw gaf onze dag n speciaal tintje met overheerlijke cappuccino. Mooie deal gemaakt en bij bezorging ging niet alles goed maar personeel heeft het heel vakkundig opgelost. Zeer tevreden!

goed advies over een grote parasol

Zelf dachten we aan een grotere, en dus duurdere parasol. Maar dat blijkt onhandig, onmogelijk en Kees Smit heeft ons een ander type, kleiner en goedkoper geadviseerd. Bij nader inzien zijn we hier veel beter mee geholpen. De parasol is nog niet in gebruik, maar het ziet er zonnig uit. In alle opzichten.

Tuinstoelen

Er ging iets mis in de communicatie vwb de levering van onze tuinstoelen. De klantenservice heeft ons ontzettend geholpen om het tijdstip van de levering te achterhalen, zodat deze toch in ontvangst kon worden genomen. Wij zijn erg blij met de service, maar ook zeker met de tuinstoelen.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Uitstekende verkoop en advies

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

Mooie loungeset gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel levering, betalen bij levering, helemaal goed!

Helemaal top!

Professionele, vriendelijke ontvangst. Goede uitleg over de producten. Duidelijke communicatie zowel mondeling als schriftelijk En ook de (gratis) koffie was van prima kwaliteit Kortom: uitstekende service, een aanrader!

Grandioos

Ruime keuze,behulpzame personeel en erg vriendelijk en meedenkend.

Eenvoudig en snel

Top ervaring

goede koop

goed geholpen, juiste koop, snelle levering

Goede snelle levering

Ondanks dat de 1e keer 3 verkeerde stoelen geleverd werden. Is dit weer snel geregeld.

Top groot assortiment, vriendelijk personeel en goede service.

Laatst tuinbankje gekocht voor verjaardag en netjes op tijd afgeleverd. Fijn dat het gelukt is. En tuintafel waarvan blad loslaat wordt netjes omgeruild voor een andere tafel.

Luisteren en begrijpen. Sterk punt!

Uitgelegd wat we zochten en . . . . . meteen raak! Goed advies en eigenlijk best snel tot resultaat.

Bij ons eerste bezoek werden we goed ontvangen.Na even wat rondkijken werden door Naomy zeer goed geadviseerd en geholpen.We waren opzoek naar een tuintafel met stoelen.Alles wat we vroegen werd bij elkaar gezocht.Er werd een offerte gemaakt van wat wij zochten.We zijn toen met een tevreden gevoel huiswaarts gereden.Thuis alles goed bekeken. En we hebben toen besloten om 9 tuinstoelen te bestellen

Topservice.

geweldig geholpen in de winkel en top bezorging.

Kiyoh Bewertungen