Snelle levering , zeer tevreden
Beste heer/mevrouw Manders, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Tevreden alleen jammer dat het transportbedrijf de tuinbank zonder overleg gewoon op de stoep heeft afgeleverd. Terwijl er bij de bestelling online was gevraagd op welke etage het moest worden geplaatst.
Beste heer, Bedankt voor uw feedback. Wij gaan dit intern oppakken. Wanneer wij voor u wat kunnen betekenen horen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Gezellig en zeer klantvriendelijk. Niet opdringerig en goede adviezen
Beste meneer/mevrouw Wesselink, Wat leuk om te horen dat u positief kan terug kijken op het bezoek in onze showroom! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Wij hopen u op een later moment nog eens van dienst te kunnen zijn in één van onze Experience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
bankje besteld verkoopster wist waar ze het over had en de bezorgdienst is ook uitstekend
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
bestelde artikel in goede staat en keurig op tijd geleverd. Ook het in elkaar zetten ging gemakkelijk aan de hand van een duidelijke handleiding.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Klantvriendelijke en correcte benadering met goede voorlichting. Geen opdringerigheid. Lekkere koffie met krentenbrood.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen met koffie en krentewegge. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Helemaal goed snelle bezorging na betaling echt service
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Prettige winkel, Met veel keuze Deskundig personeel Wel iets te vaak vragen of ze kunnen helpen
Beste mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Ook bedankt voor de feedback, wij zullen dit intern oppakken. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Heel goed geholpen tijdens het uitzoeken van de tuinmeubelen en daarna bij een beschadigd geleverd artikel een heel snelle en correcte afhandeling. Dikke pluim
Beste heer/mevrouw, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Op zoek naar een stevige, tilbare tuinstoel met traploos verstelbare rug…? Gevonden bij de tuinmeubel specialist Kees Smit.
Beste meneer, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Bestelling snel en makkelijk geplaatst de volgende werkdag makkelijk digitaal bezorg dag gepland
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
je voelt je welkom als je binnen komt. goed geolpen door het personeel.
Elke keer bij n bestelling …..snelle levering en prima producten!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinmeubelen zo in de smaak vallen. In het voorjaar wordt ons assortiment weer aangevuld, misschien zit daar weer wat nieuws voor u tussen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima geholpen
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Gingen met een heel tevreden gevoel weer richting Schiedam nadat we leuk geslaagd waren voor een lounge set Voor onderweg naar huis kregen we nog een flesje Spa blauw mee Waar vind je nog deze service
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
De schroeven, om de tafel in elkaar te zetten, zaten er niet bij. Gelijk gebeld en werd mij gezegd dat ze snel opgestuurd zouden worden met een kleine attentie erbij. Vanmorgen werden we verrast met een heel groot pakket, dat ik dacht nou dat is wel een hele grote doos voor een paar schroeven. Wat bleek, zit daar een prachtig nestkastje in. Maar …. geen schroeven. Gebeld met een hele aardige medewerker die mij wist te vertellen dat het nestkastje uit een groot magazijn komt en de schroeven uit een ander, kleiner magazijn. Het is dus nog even wachten op de schroeven, maar we zijn er van overtuigend dat het helemaal goed komt. Geweldige service, Kees Smit
Beste mevrouw de Wekker, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ruim assortiment. Fijne verkoper en lekkere koffie. Gratis parkeren.
Vriendelijke en prima kopersbegeleiding in showroom zonder te pushen. Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Alles zonder problemen verlopen.
Heel goed geholpen Met de keuze van de tuinmeubels
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Het bankje is van een prachtige kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinbank zo in de smaak valt. Wanneer wij verder nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service en snelle bezorging.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle bestelling, goede service, mooi product
Beste Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle en correcte levering van het artikel
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart– Kees Smit Tuinmeubelen
Ik ben erg tevreden over de prachtige kussens die ik had besteld, en met de snelle levering kon ik er meteen gebruik van maken. Ook de prijs is top !
Beste mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. Wij zijn blij dat uw tuinkussens zo in de smaak vallen. Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graat. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate