Prettig geholpen, goed advies.

Geweldig. We zijn goed geadviseerd en konden een goede keuze maken. Kees is ook soepel met het aflevermoment zodat we eerst de tuinverbouwing kunnen doen.

Echt hele uitstekende service

1 onderdeel van onze loungeset was kapot en we krijgen alles nieuw inclusief tafels en kussens en 2 banken echt geen woorden voor super service

Kopen en zitten in de tuin

Vriendelijk en helder, mooie showrooms

Erg tevreden

Van bestelling tot en met aflevering verliep alles vlot en correct.

Snelle, correcte, zeer vriendelijke afhandeling

Bij levering van ons bestelde product bleek dat dit de verkeerde maat bank was. Na telefonisch overleg is direct een ruiling in werking gezet. Binnen enkele dagen werd de goede bank geleverd en de verkeerde opgehaald.

Vriendelijk bekwaam personeel.

Goede uitleg zonder druk te voelen om te kopen.

Goede service, snelle levering en prachtige tuinmeubelen. Alleen jammer dat je zelf alles in elkaar moet zetten, gelukkig is dat niet moeilijk.

mooie tafel en snelle levering

Mooie tafel prima levering

Perfecte hulp tijdens onze zoektocht

Zochten een nieuwe loungeset en zijn hier Perfect mee geholpen en ook giga snelle Levertijd topbedrijf

Heel fijn geholpen Klantvriendelijk Prachtige collectie Prachtige zaak

Bestelling verliep soepel en de afhandeling was perfect.

ik ben zeer tevreden over Kees Smit.

Fantastisch!

Ik heb nieuwe tuinkussens besteld, keurig op tijd geleverd, heel mooie kwaliteit, mijn loungeset is als nieuw! De zon mag gaan schijnen!

Goede uitleg van verkoper Tonny Kamphuis

Alles overzichtelijk en duidelijk!

Perfecte levering

Prima product en goede levering

Zeer tevreden !

Prachtige tuintafel

Ik had problemen met een tuintafel die vreemde plekjes vertoonde, ik kreeg meteen goed advies en oplossing aangedragen inclusief een waardebon voor de waarde van de oude tuintafel. Ik heb nu een nieuwe tafel uit thuis geleverd gekregen en deze is erg mooi. Geweldige én vriendelijke service met een lach. Bedankt allemaal!

Mooie meubels en snelle levering!

Als je het hier niet kan vinden……

Klantgericht en behulpzaam

Prettig om terug te komen

Duidelijke site en prima bezorging

Correcte afhandeling van bezorging van m,n bestelde tuintafel

Alles is naar mijn wensen gegaan.

Per ongeluk had ik 2 x besteld. Met 1 telefoontje onmiddellijk opgelost. Ook de betaling in een keer goed. Netjes bezorgd.

Zeer goed!

Fijne webshop, en zeer snel geleverd. Ik ben erg blij met mijn bestelde product

Overzichtelijke website, bestellen is makkelijk.

Manifesto Ortello stoel.

Prachtige stoel, net geleverd, uitgepakt en neergezet. Blikvangertje en zit in een woord HEERLIJK! Snelle levering, pinnen is mogelijk aan de deur. Goede service rondom.

juiste en snelle levering

Mooie kussens voor een prima prijs. Levering sneller dan gedacht en product ziet er goed uit. Nu nog wachten op de zon.

Snelle nette service

Snelle service, netjes. Mail ontvangen dat door een transporteur contact opgenomen zou worden voor een bezorgafspraak. Nog voor het contact werd het product al bezorgd. Dat was iets onduidelijk qua communicatie.

Kiyoh Bewertungen