Allemaal heel netjes geregeld. Mooie producten. Het is wel later bezorgd dan werd aangegeven, doordat Kees Smit de producten niet op tijd aan de bezorgservice kon leveren, maar hier werd wel keurig over gebeld. Bezorgbedrijf was erg vriendelijk en netjes.
Beste mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
De lockdown maakt het onmogelijk om tuinmeubilair 'uit te proberen' in de showroom. Online bestelling is dan de enige optie met het risico dat de aankoop niet aan de verwachting voldoet. Het soepele en risicoloze retourbeleid van Kees Smit blijkt dan een uitkomst te zijn. Hopelijk gaan de winkels spoedig weer open en kan onze keuze verder verfijnd worden.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede kwaliteit snel geleverd
Beste mevrouw 't Loo, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Veel zonneschijn toegewenst. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer vlot afgehandeld
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
De eerste een bestelling bij jullie gedaan en alles is prima verlopen.
Beste heer Custers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snel geleverd met fijne instructie video.
Beste heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Wij waren op zoek naar een nieuwe tuinset en hadden iets op het oog en daar een aantal vragen over. Door het vriendelijke personeel uitleg gekregen omtrent onderhoud en tips om de meubels mooi te houden. Tevens hebben ze ons kunnen adviseren omtrent combinaties tussen tafels/ stoelen. Zeer vriendelijk, professioneel en meedenkend! Na bestelling werd de levering netjes en op tijd afgeleverd en tot op de plek van bestemming gebracht!
Beste meneer, Wat leuk dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Dit vinden wij altijd leuk om te lezen! Goed om te horen dat u de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen zo kunt waarderen. Wij wensen u dan ook veel genietmomenten toe met uw prachtige tuinmeubelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
We hadden anderhalf jaar geleden een Keter Elite opbergbox aangeschaft bij Kees Smit. Sinds een week bleef het deksel niet meer openstaan doordat de gasveren het begeven hadden. Hierover hebben we contact gehad met de klantenservice en zij gaven aan dat ze ons kosteloos de vervangende onderdelen (nieuwe gasveren) toesturen. We vinden dit echt een TOP Service.
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat alles naar behoren is opgelost en dat u de opbergbox weer kunt gebruiken! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie ruime selectie van opbergkasten. Ben zeer tevreden met de keuze en duidelijke montage handleiding. Informatie gedurende het orderproces goed en op de minuut op tijd geleverd.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met de opbergbox. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle en correcte levering. Helemaal tevreden!
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubelen. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Voor de eerste maal mijn bestelling gedaan Moet zeggen vanaf het moment tot aan het moment van levering. Echt super op de hoogte gehouden in alles. En ja ik zou mensen om mij heen kees smit aaraden om daar hun aan kopen te doen.
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Op 2e kerstdag via inernet tuinstoelen besteld. Ondanks drukke periode werd de bestelling na 2 dagen geleverd. Super!
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Voldoet aan verwachting
snelle en goede levering
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Vlotte levering zelfs tijdens de drukke kerstperiode.
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u onze service zo waardeert. Wij wensen u dan ook veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij ervaren de service van Kees Smit als uitstekend! Een top bedrijf!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Ik had een foute kussenhoes gekregen bij de tuinmeubels. Deze werd kosteloos geretourneerd en een grotere tas werd kosteloos naar mij verzonden. Top service
Beste mevrouw van Vessem Bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
1stoel is niet goed melding gemaakt geen probleem wordt omgeruild.
Beste meneer/mevrouw Flinerman, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Erg vervelend dat er in eerste instantie een stoel beschadigd is afgeleverd, dit wat natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw nieuwe meubelen. Met vriendelijke groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Wij waren 2 uur voor de lock down in de showroom om tuinmeubelen uit te kiezen. Met alle hulp is dat prima gelukt. Binnen 2 dagen stond alles gemonteerd en wel achter op ons terras. Er was 1 stoel beschadigd die is weer meegenomen en werd binnen 2 dagen vervangen. Top Kees Smit.
Beste meneer/mevrouw Lampers, Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wanneer wij in de toekomst wat voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Van de webshop tot de communicatie rond de aflevering is alles perfect geregeld. We hebben helemaal niets te wensen.
Beste meneer Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Wij hopen u dan ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Service en snelle levering
Beste mevrouw, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Veel plezier gewenst van uw aankoop. Met zonnige groet, Mart –Kees Smit Tuinmeubelen
Heel blij met mijn tuinkussens. Levering was vlot en keurig verpakt.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier gewenst met de nieuwe tuinkussens. Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Snel, aardig en betrouwbaar
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling toe! Met zonnige groet, Mart – Kees Smit Tuinmeubelen
Had heel dringend 2 parasols nodig en KeesSmit heeft er alles aan gedaan om deze op tijd te kunnen leveren. Super fijn contact met medewerker. Dank nogmaals! CocoonTilburg
Beste mevrouw, Wat fijn dat de parasols op tijd geleverd zijn! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Mooie kwaliteit en snel geleverd!
Beste meneer, Hartelijk dank voor de beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate