Erg prettig geregeld allemaal

Allemaal heel netjes geregeld. Mooie producten. Het is wel later bezorgd dan werd aangegeven, doordat Kees Smit de producten niet op tijd aan de bezorgservice kon leveren, maar hier werd wel keurig over gebeld. Bezorgbedrijf was erg vriendelijk en netjes.

Goede kwaliteit van het product en uitstekende service.

De lockdown maakt het onmogelijk om tuinmeubilair 'uit te proberen' in de showroom. Online bestelling is dan de enige optie met het risico dat de aankoop niet aan de verwachting voldoet. Het soepele en risicoloze retourbeleid van Kees Smit blijkt dan een uitkomst te zijn. Hopelijk gaan de winkels spoedig weer open en kan onze keuze verder verfijnd worden.

Goede kwaliteit snel geleverd

Prettig en leuk geholpen

Zeer vlot afgehandeld

ben zeer tevreden

De eerste een bestelling bij jullie gedaan en alles is prima verlopen.

Toppie

Snel geleverd met fijne instructie video.

Hoge kwaliteit zowel product als advies

Wij waren op zoek naar een nieuwe tuinset en hadden iets op het oog en daar een aantal vragen over. Door het vriendelijke personeel uitleg gekregen omtrent onderhoud en tips om de meubels mooi te houden. Tevens hebben ze ons kunnen adviseren omtrent combinaties tussen tafels/ stoelen. Zeer vriendelijk, professioneel en meedenkend! Na bestelling werd de levering netjes en op tijd afgeleverd en tot op de plek van bestemming gebracht!

We hadden anderhalf jaar geleden een Keter Elite opbergbox aangeschaft bij Kees Smit. Sinds een week bleef het deksel niet meer openstaan doordat de gasveren het begeven hadden. Hierover hebben we contact gehad met de klantenservice en zij gaven aan dat ze ons kosteloos de vervangende onderdelen (nieuwe gasveren) toesturen. We vinden dit echt een TOP Service.

Snelle en correcte levering

Mooie ruime selectie van opbergkasten. Ben zeer tevreden met de keuze en duidelijke montage handleiding. Informatie gedurende het orderproces goed en op de minuut op tijd geleverd.

Snelle en correcte levering

Zeer ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle en correcte levering. Helemaal tevreden!

Voor de eerste maal mijn bestelling gedaan Moet zeggen vanaf het moment tot aan het moment van levering. Echt super op de hoogte gehouden in alles. En ja ik zou mensen om mij heen kees smit aaraden om daar hun aan kopen te doen.

Vlotte levering

Op 2e kerstdag via inernet tuinstoelen besteld. Ondanks drukke periode werd de bestelling na 2 dagen geleverd. Super!

Snelle levering op afgesproken tijd

Voldoet aan verwachting

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Vlotte levering en product zoals verwacht

Vlotte levering zelfs tijdens de drukke kerstperiode.

Top service!

Wij ervaren de service van Kees Smit als uitstekend! Een top bedrijf!

Ik had een foute kussenhoes gekregen bij de tuinmeubels. Deze werd kosteloos geretourneerd en een grotere tas werd kosteloos naar mij verzonden. Top service

Vriendelijke medewerkers

1stoel is niet goed melding gemaakt geen probleem wordt omgeruild.

Mooie showroom, goede voorlichting, snelle service, goede aftersales

Wij waren 2 uur voor de lock down in de showroom om tuinmeubelen uit te kiezen. Met alle hulp is dat prima gelukt. Binnen 2 dagen stond alles gemonteerd en wel achter op ons terras. Er was 1 stoel beschadigd die is weer meegenomen en werd binnen 2 dagen vervangen. Top Kees Smit.

Perfect geregeld

Van de webshop tot de communicatie rond de aflevering is alles perfect geregeld. We hebben helemaal niets te wensen.

Service en snelle levering

Prima kussens, keurige levering

Heel blij met mijn tuinkussens. Levering was vlot en keurig verpakt.

Solide

Snel, aardig en betrouwbaar

Super service

Had heel dringend 2 parasols nodig en KeesSmit heeft er alles aan gedaan om deze op tijd te kunnen leveren. Super fijn contact met medewerker. Dank nogmaals! CocoonTilburg

Ruime keuze en snelle levering.

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Kiyoh Bewertungen