makkelijk te vinden op de site. duidelijke omschrijvingen. kregen zelfs een handleiding via de mail.

Een geweldig fijn bedrijf

Veel keus & kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mooi bankje, mooi hout, goede service

Communicatie en bezorging waren erg netjes. Het bankje is mooi, stevig en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Met onderhoudstips een aankoop waar we lang plezier van zullen hebben!

Goede kwaliteit/prijsverhouding met deskundig advies

Goede kwaliteit/prijsverhouding met deskundig advies

Het product was een verjaardagscadeau en werd precies op de juiste dag bezorgd

Vriendelijke verkoopsters, mooie tuinsets

Echt honderd procent blij met de spullen en de service Dank je wel!

Zoals bovenstaand dat meen ik echt ik had tot 2x toe een stuk van de parasolvoet en tot 2x toe kwamen ze hem keurig ruilen. De mijnheer die hem kwam brengen heeft zelfs de voet nog even in elkaar gezet. Dat is niet gebruikelijk, maar ik was pas na 3 maanden ziekenhuis en 3 operaties niet in staat het zelf te doen en als je dan alleen bent dan is het echt een cadeautje als iemand dat dan toch maar even voor je doet. Dus zoals wij als kind vroeger zeiden EEN 10 MET EEN GRIFFEL. VRIENDELIJKE GROETEN, Oma van Lelieveld Middelburg.

Prettig contact gehad telefonisch. Zeer coulant.

KeesSmit ruime keuze en prettige bezorging

Keurige levering door prettige bezorging. Kees Smit laat zien dat dat wel degelijk kan.

Goede service ook na tegenvallend product!

Hopelijk vind ik volgend seizoen een deugdelijk product

Goede kwaliteit spullen en fijne service

We zijn een hele middag in de winkel geweest en werden erg vriendelijk geholpen. De levering gong fijn en volgens afspraak.

Prima mooi dienblad en snelle levering.

Geweldig bedrijf en vriendelijke mensen

Goed geadviseerd en super blij met ons lounge set. Groetjes Fam M Erkelens.

Vlotte behandeling van mijn bestelling

Er werd snel gereageerd op mijn bestelling en tevens alternatieven voorgesteld waardoor ik goed geholpen was.

Snel alles bezorgd.

Makkelijk kopen via internet. Kopen en betalen volgende dagen bezorgd. Tevreden over het product. Teveel reclame achteraf op mijn telefoon.

Mooie kussens prima kwaliteit

Snel geleverd!

Goed geholpen per telefoon

Goed geholpen per telefoon en binnen paar dagen werd de bestelling thuis bezorgd

Vriendelijk personeel, en goed geholpen.

Goede ervaring.

Perfecte service en goede sfeer

Zeer ruime zaak met heel veel aanbod. Zeer goede en prettige hulp winkelpersoneel.

Fijne ervaring

Meedenkende verkoper, prima service en een goede uitlevering op afspraak. Prettige winkel.

Fantastisch goed geholpen met deskundig advies

De verkoopster had al snel in de gaten welke kant wij uit wilden en haar advies gaf de doorslag.

zeer tevreden

De kussens zijn precies zoals omschreven. Een mooie antraciet kleur en een stevig kussen en prettig om op te zitten.

Besteld en op tijd ontvangen!

Hier kan weer besteld worden wanneer we weer wat nodig hebben. Nergens problemen mee gehad. Netjes op tijd bezorgd!! Zeer tevreden.

Ruime keuze, stijlvol genieten bij kees Smit!

Goed en ongedwongen advies hebben ons doen besluiten om de gewenste tafel eerder te bestellen dan we oorspronkelijk van plan waren.

Uitstekende service !!

Na aanschaf van tuintafel en stoelen die keurig op afgesproken tijd werd geleverd bleek er bij twee van de zes stoelen geen merklabel op te zitten. Een belletje bleek genoeg en de volgende dag keurig met de post 2 labels. Toen bleek er twee kleine gaatjes in het tafelblad te zitten die gevuld waren met een kleverige substantie. Twee foto's en een mailtje verder en er word een nieuwe tafel geleverd. Dit is ouderwetse service waar héél veel bedrijven een puntje aan kunnen zuigen. Ook iedereen die we aan de telefoon spraken allemaal even vriendelijk. Top top top ga zo door

goed service

goed service