makkelijk te vinden op de site. duidelijke omschrijvingen. kregen zelfs een handleiding via de mail.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van uw tuinmeubelen en hopen u de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Veel keus & kwaliteit tegen een scherpe prijs
Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Expercience Stores. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Communicatie en bezorging waren erg netjes. Het bankje is mooi, stevig en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Met onderhoudstips een aankoop waar we lang plezier van zullen hebben!
Goedemorgen mevrouw, Fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop en onze service. Dit waarderen wij enorm! Wanneer u in de toekomst verdere vragen heeft, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede kwaliteit/prijsverhouding met deskundig advies
Goedemorgen meneer/mevrouw Wopereis, Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de service binnen Kees Smit Tuinmeubelen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Vriendelijke verkoopsters, mooie tuinsets
Goedemorgen meneer/mevrouw Batenburg, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd! Wij zien u graag in de toekomst nogmaals terug. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zoals bovenstaand dat meen ik echt ik had tot 2x toe een stuk van de parasolvoet en tot 2x toe kwamen ze hem keurig ruilen. De mijnheer die hem kwam brengen heeft zelfs de voet nog even in elkaar gezet. Dat is niet gebruikelijk, maar ik was pas na 3 maanden ziekenhuis en 3 operaties niet in staat het zelf te doen en als je dan alleen bent dan is het echt een cadeautje als iemand dat dan toch maar even voor je doet. Dus zoals wij als kind vroeger zeiden EEN 10 MET EEN GRIFFEL. VRIENDELIJKE GROETEN, Oma van Lelieveld Middelburg.
Goedemorgen mevrouw, Wat leuk om te lezen dat u de moeite heeft genomen om zo'n mooie beoordeling te schrijven! Fijn dat u onze service zo kunt waarderen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Prettig contact gehad telefonisch. Zeer coulant.
Goedemorgen meneer/mevrouw Vink, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Dit vinden wij altijd leuk om te lezen. Mocht u in de buurt zijn van één van onze Experience Stores, komt gerust langs, de koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Keurige levering door prettige bezorging. Kees Smit laat zien dat dat wel degelijk kan.
Goedemorgen meneer/mevrouw Bossink, Bedankt voor deze positieve boordeling! Wij vinden het erg leuk uw ervaring te mogen lezen en waarderen dit dan ook enorm. Uiteraard hopen wij u op een volgend moment weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Hopelijk vind ik volgend seizoen een deugdelijk product
Goedemorgen mevrouw Leijen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u, ondanks het tegenvallende product, toch een fijne ervaring heeft overgehouden aan Kees Smit Tuinmeubelen. Wanneer u volgend seizoen advies wenst over onze producten laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
We zijn een hele middag in de winkel geweest en werden erg vriendelijk geholpen. De levering gong fijn en volgens afspraak.
Goedemorgen meneer, Wat een mooie beoordeling! Dit vinden wij altijd leuk om te lezen. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Wanneer u in de toekomst verdere vragen heeft vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima mooi dienblad en snelle levering.
Goedemorgen mevrouw, Bedankt voor de beoordeling! Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geadviseerd en super blij met ons lounge set. Groetjes Fam M Erkelens.
Goedemorgen familie Erkelens, Wat een leuke beoordeling! Hier zijn we erg blij mee. Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige loungeset. Heeft u in de toekomst verdere vragen? Wij vernemen het graag! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Er werd snel gereageerd op mijn bestelling en tevens alternatieven voorgesteld waardoor ik goed geholpen was.
Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Mochten er in de toekomst vragen zijn vernemen wij dit graag. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Makkelijk kopen via internet. Kopen en betalen volgende dagen bezorgd. Tevreden over het product. Teveel reclame achteraf op mijn telefoon.
Goedemorgen mevrouw, Fijn dat u tevreden bent over het product en onze service! Wij verwelkomen u graag ook eens in één van onze Experience Stores. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Snel geleverd!
Goedemorgen mevrouw, Fijn dat u het product en de kwaliteit hiervan zo waardeert. Dat vinden wij altijd erg leuk om te horen. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed geholpen per telefoon en binnen paar dagen werd de bestelling thuis bezorgd
Goedemorgen meneer, Wat leuk om te lezen dat u onze (telefonische) service zo waardeert! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede ervaring.
Goedemorgen mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wanneer we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Zeer ruime zaak met heel veel aanbod. Zeer goede en prettige hulp winkelpersoneel.
Goedemorgen meneer/mevrouw Dorst, Fijn dat u een prettige ervaring heeft overgehouden aan het bezoek in onze showroom! Dit vinden wij altijd leuk om te horen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en verwelkomen u graag nog eens in één van onze showrooms! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen.
Meedenkende verkoper, prima service en een goede uitlevering op afspraak. Prettige winkel.
Goedemorgen meneer/mevrouw Keizer, Wat leuk om te lezen dat u zo positief bent over Kees Smit Tuinmeubelen! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
De verkoopster had al snel in de gaten welke kant wij uit wilden en haar advies gaf de doorslag.
Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze collega! Wij wensen u dan ook veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
De kussens zijn precies zoals omschreven. Een mooie antraciet kleur en een stevig kussen en prettig om op te zitten.
Goedemorgen meneer/mevrouw, Fijn om te vernemen dat de kussens naar wens zijn! Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen in één van onze Experience Stores. Heel veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Hier kan weer besteld worden wanneer we weer wat nodig hebben. Nergens problemen mee gehad. Netjes op tijd bezorgd!! Zeer tevreden.
Goedemorgen mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het altijd leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wanneer u opnieuw een bestelling wilt plaatsen ontvangen we u graag in één van onze showrooms of u kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Goed en ongedwongen advies hebben ons doen besluiten om de gewenste tafel eerder te bestellen dan we oorspronkelijk van plan waren.
Goedemorgen meneer/mevrouw Posma, Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u heel veel plezier met de prachtige tafel! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Na aanschaf van tuintafel en stoelen die keurig op afgesproken tijd werd geleverd bleek er bij twee van de zes stoelen geen merklabel op te zitten. Een belletje bleek genoeg en de volgende dag keurig met de post 2 labels. Toen bleek er twee kleine gaatjes in het tafelblad te zitten die gevuld waren met een kleverige substantie. Twee foto's en een mailtje verder en er word een nieuwe tafel geleverd. Dit is ouderwetse service waar héél veel bedrijven een puntje aan kunnen zuigen. Ook iedereen die we aan de telefoon spraken allemaal even vriendelijk. Top top top ga zo door
Goedemorgen meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar behoren is opgelost en dat u uiteindelijk kunt genieten van uw prachtige tuinmeubelen! Wanneer wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
goed service
Goedemorgen meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een hele mooi dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate