Werd goed geholpen, ook met het inladen van het product in mijn auto.

Zeer behulpzame medewerkers en een heerlijk kopje cappuccino.

Goede informatie ontvangen. Leveringsproces ging zoals verteld. Transporteur belde 15 min vantevoren.

Zeer persoonlijke communicatie, grote service

Ik ben heel blij met jullie service, en persoonlijke communicatie daarover. Ik had iets gekocht, dat ik een paar maanden later helemaal niet nodig bleek te hebben. Dat kon gewoon nog geruild, ik kreeg een cadeaubon voor het hele bedrag, en heb die inmiddels ingewisseld voor een prachtige zweefparasol. Dank! Ik weet nog niet hoe die werkt, is nog onuitgepakt, en het is bijna winter. Maar ik ga er komende zomer ongetwijfeld veel plezier van hebben! Blij mee.

Prettige winkel en sfeer

Zeer attent personeel en vragen/klachten worden zeer goed opgelost.

Makkelijk zoeken op de site. Goede prijs. Snel bezorgd!

Prima geholpen en een prima product gekocht. We zijn super gelukkig met onze tuinset.

Koffie stond klaar met een lekkernij. Prima geholpen door de verkoopster. Super tevreden met het product.

Ronduit goed!

Ronduit goed!

Goede communicatie, snelle levering, mooie spullen

Had meteen reactie op mijn aanvraag per mail. Duidelijke communicatie door Nick, goede prijs/kwaliteit/service en perfecte bezorging op vooraf gemelde tijd. Super!

Klantvriendelijk, goed bereikbaar en waardevolle informatie

We hadden wat vragen over de tuinstoelen. Daar belden we voor en we werden snel en goed geholpen. Duidelijk, eerlijk en degelijk.

Vriendelijk kundig Personeel

Had probleem met een Tuintafel. Is telefonisch en via opgestuurde Fotos tot vollste Tevredenheid opgelost.

Perfecte service en levering

Niets negatiefs te melden

Perfecte levering.

Prima service. Heel goed geregeld.

Mooi product

On line gemakkelijk besteld, goede informatieverstrekking, veilig en betrouwbaar. Prachtig stoel/lig-bed...

Super service

We hebben nu diverse stoelen gekocht bij Kees Smit en nadat bleek dat enige stoelkussens erg snel dun werden kregen we zonder verdere navraag nieuwe vullingen aangeboden! Super service noemen wij dat!

Mooie zaak

Prettige geholpen

Top bedrijf

Ben helemaal tevreden met service en zeer vriendelijke en oplettende mensen van dit bedrijf .Toppie ,complimenten

Zeer prettige medewerkers en een geweldige service

Er wordt goed naar je geluisterd .

Kopen bij Kees Smit is zeker je geen buil vallen.

Uitstekende kwaliteit, gevoegd bij een zeer goede service en de bijzondere klantvriendelijke behandeling met een prima prijsstelling, doet ons steeds meer besluiten om in 1e instantie eerst een bezoek te brengen aan jullie showrooms.

Zeer slechte service

Wij hebben 6 tuinkamerstoelen + tafel gekocht. Na ongeveer 1,5 jaar zakte de zitting van 1 stoel door. Nadat er zelf wat controle hadden gedaan bleek dat er bij 4 van de 6 stoelen de zitting verkeert was aangebracht. Dit als zodanig gemeld, inclusief foto’s. We kregen te horen dat het geen garantie meer was en dat we uit coulance een andere stoel konden uitkiezen. Dit daar onze huidige stoelen er niet meer leverbaar waren. Dit is uiteraard een aanbieding waar je helemaal niets aan hebt. We hebben een complete set en dan past daar een andere stoel natuurlijk niet bij. Toch gek dat je een dergelijke aanbieding krijgt ondanks dat er duidelijke en aantoonbare productiefouten zijn gemaakt. Ps een half jaar later zakte we door nog een stoel!!

Prima productinformatie. Levering zoals sfgesproken.

zeer goed

volgens afspraak en snel geleverd, goede prijs kwaliteit.

Goede voorraad en snel geleverd. Keurig.

Wat niet kon; kon toch

Tafel besteld /gekocht in de uitverkoop voor nieuwe woning Ondanks dat in principe geen uitgestelde levering kon plaats vinden, werd door de verkoper na tel. contact dit toch voor ons gerealiseerd

Winkel met veel keus.

Mooie overzichtelijke winkel, goed geholpen, vlotte bezorging en meubilair was stevig verpakt.

Goed advies,afspraak direct in mail,heel duidelijk.hou er van als afspaken goed worden nagekomen.en de koffie met wegge heerlijk.

Kiyoh Bewertungen