topbedrijf met zeer goede service.

ben in de winkel en aan de telefoon zeer goed geholpen. vriendelijk personeel, en nemen alle tijd om de vragen te beantwoorden.

Geweldige ervaring bij Kees Smit

We zijn in Amersfoort geweest, goed geslaagd voor een prachtige loungeset. We werden door diverse mensen goed geholpen. We moesten lang rijden, dus het hartelijk welkom met een kopje koffie met een plakje krentewegge was geweldig. Ik kan het iedereen aanbevelen om daar eens langs te gaan. Misschien niet het goedkoopst, wel het best!

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met onze aankoop. Kwaliteit van de meubels is top! Bij de aankoop was er een miscommunicatie over het meubel omdat wij deze graag precies in spiegelbeeld wilden van hoe het er stond. Hierdoor is de koop bijna niet door gegaan. Gelukkig is er na overleg een telefoontje gekomen met t nieuws dat het toch kon. Dus uiteindelijk zijn we erg blij.

Top winkel

Goede en prettige verlopers Prima service , ook na aankoop En binnen een week geleverd.

Klasse geholpen in de winkel en zeer goede prijs ,kwaliteit verhouding.

Zeer goed geholpen.Geen druk om wat te kopen en goede uitleg van winkelmedewerker.Artikelen bij aflevering goed verpakt en netjes afgeleverd.

Eerste en tweede ervaring zeer goed

Vriendelijk en vakkundig personeel. Tevens geven zij een goed advies. Ook heeft de winkel een enorme keuze en is prachtig gepresenteerd.

Prima en snelle levering

Er is snel (zoals op voorhand beloofd) geleverd op de door mij aangegeven plaats.

Ongelooflijk veel keus en goede adviezen

De eerste keer in Amersfoort. Wat een keus! Gelukkig kan tussendoor koffie met een Twentse Krentenwegge genuttigd worden. Om de indrukken te laten bezinken. We hebben heel goed advies gekregen zodat we uiteindelijk een prachtige tuinset hebben gekocht die al na drie dagen bezorgd werd. Bij het transport waren overigens de datum en een tijdslot vrij te kiezen. Prima service, heel tevreden!

Een en al lof voor dienstverlening en product

Duidelijke en zeer informatieve website, waardoor bestellen eenvoudig is. Zeer klantvriendelijk bedrijf, die je vlot van de benodigde informatie voorziet. Kwalitatief hoogstaande producten.

Prima!!

Goede kwaliteit, goede service en heel vriendelijk personeel. Bovendien een prachtige zaak voor n leuk uitje, ook al ga je er alleen maar kijken. Al heb ik er inmiddels al aardig wat gekocht!!!

Bestelling en afhandeling perfect

Erg goed geholpen en de bestelling en aflevering was, zoals gezegd, helemaal in orde, perfect.

Prettige ervaring

Ik heb mijn aankoop bij Kees Smit Tuinmeubelen als prettig ervaren. Bestellen ging eenvoudig en vlot. De afhandeling van de order ook. We hadden de tuinbank snel binnen!

Goede service en kwaliteit

Kees Smit biedt goede kwaliteit, snelle levering en de aflevering en service is gewoon goed. De chauffeur levert op tijd af, belt nog even 10 min van te voren en is ook niet moeilijk als je een extra vraag hebt om bijv. een zware parasol voet even naar achteren te brengen. Prima winkel en fijn personeel.

Wij zijn erg goed geholpen.

Wij vinden het een erg mooie zaak met erg vriendelijke mensen.

Geweldig en een behulpzame bediening.

Grote keuze in een royaal opgezet pand.

Gemakkelijk, snel en goed.

On-line bestellen ging erg gemakkelijk en voor levering gaf de transporteur meerdere datum opties wanneer de goederen bezorgd mochten worden. Vervolgens keurig op tijd ontvangen.

Heerlijke loungeset en goede service

Na verschillende winkels doorgelopen te zijn hebben we bij Kees Smit onze loungeset gevonden. Hoge kwaliteit van materialen en scherpe prijzen en daarbij ook nog de uitstekende service zorgde dat wij akkoord gingen. Ondertussen hebben wij al heerlijk kunnen genieten van ons loungeset in onze tuin.

Super service!

Na 2 seizoenen was het kunststof onderstel van onze loungeset gebarsten. Tegen kleine bijbetaling geheel nieuw model, en daarmee een solide en verbeterde nieuwe set ontvangen. Prettig en vakkundig geholpen door de verschillende servicemedewerkers.

Perfecte service

Hulpvaardig personeel met kennis van zaken. Kwalitatief hoogwaardige meubelen. Snelle levering thuis binnen 3 werkdagen.

Een zaak voor kwaliteit.

Een prachtige loungeset gekocht, uitstekende snelle levering, erg goed verpakt. Precies zoals ik had verwacht.

Uitstekend geholpen

We kregen goede uitleg over de verschillende tuinmeubelen zodat we een overwogen keuze konden maken. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je

Snel, accuraat en prettig geholpen zowel in de showroom als bij het uitgifte magazijn

Reële heldere voorlichting. Verkoopster luisterde scherp en begreep wat onze bedoeling was. Toon wel een aantal mogelijkheden maar bleef met haar advies in de buurt van onze wens.

Uitstekende service en snel geleverd!

Kapot geleverd maar perfecte service

Tafel is helaas op 1 hoek los van het frame, daarnaast heeft 1 stoel geen rubberen dopjes bij de poot. Beide problemen gemeld en direct, kundig en vriendelijk een oplossing aangedragen. Fijne service

Prachtige tuinset, zeer netjes geleverd en boven verwachting mooi

Snelle levering, keurig alles veilig ingepakt. Boven verachting mooi, sterke kwaliteit en mooie afwerking.

Kiyoh Bewertungen