Mooi assortiment, goed geholpen!

Veel keus in de winkel met vriendelijk personeel. Online hadden we de keus eigenlijk al gemaakt, maar wilde het in de winkel bekijken. Transportbedrijf heeft ook goed werk gedaan. Helaas wel bij aankomt van onze nieuwe loungeset schade geconstateerd, echter we werden wederom goed geholpen en ontvangen snel een nieuw onderdeel.

Zeer klantvriendelijk

Bijzonder klantvriendelijk

Erg tevreden over alles

In de winkel prettig geholpen en verdere afhandeling was prima.

Service to the max

Zowel in winkel als bij de bezorging is de service top.

Scherpe prijs en snelle levering

Voldoet aan al onze wensen.

Geweldig aanbod, supervriendelijk personeel.

Ontvangen in een prachtige winkel, ruim aanbod, en deskundig en vriendelijk personeel

Advies op maat

We hebben kleine veranda, relatief dicht op ons huis. We wilden geen logge loungeset maar wel als hele gezin relaxed kunnen zitten in de veranda. De verkoopadviseur heeft ons actief en met veel enthousiasme geholpen door een mooie combi samen te stellen van een kleine loungehoekbank met flexibel deel en een mooie stoel erbij. Samen met sierkussentjes een prachtig geheel. Bedankt

Werden vriendelijk en zeer deskundig geholpen!

Alles perfect .

Wij hebben de bestelling telefonisch gedaan. Zeer net personeel aan telefoon met deskundige uitleg over product. Levering volgens het boekje!!! Echt top...

Vriendelijk geholpen, goede service!

Goede en snelle service

Omruilen van beschadigde producten werd absoluut niet moeilijk over gedaan en tevens voor alle tijd dat we niet konden genieten van onze deckchairs een kleine attentie toegestuurd gekregen. Top goed geregeld!

Prima uitleg en netjes afgeleverd

Uitleg in de toonzaal van Kees Smit in Amersfoort was prima. Direct bestelling geplaatst, welke de volgende week afgeverd werd. Aflevering gebeurde volgens opgegeven schema. Betaling bij de transporteur bij levering. Prima geregeld.

Vlotte en correcte levering

Na de bestelling werd het erg vlot en keurig ingepakt geleverd.

Erg fijn en servicegericht bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat.

Mijn ervaringen met Kees Smit zijn erg goed. Service en garantie worden optimaal gegarandeerd en ook nagekomen.

klantvriendelijk en professioneel

verkopers namen de tijd voor ons. Wij zijn deskundig voorgelicht en de gekochte tuinset bevalt prima

2 loungekussens grijze kleur

De eerste bestelling was prima!!

Buitengewoon goed en netjes behandeld in het filiaal Almelo

Zeer duidelijke uitleg gehad over zonwering, verkoper liet ons alle beschikbare modellen en kwaliteiten zien. Professionele verkopers zonder arrogantie. Nette en ruim opgezette showroom met heerlijke koffie. Niets dan lof!

Top kwaliteit

Alle vanaf de vragen tot aan m'n bestelling en keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd! M'n compliment!

Komt afspraken na.

Van de geleverde tuintafel 90 x 200 was 1 poot kapot. Binnen 4 dagen ontving ik een nieuwe zonder kosten.

Kwaliteit erg goed

Vriendelijk geholpen ,snelle levering ,en de tuintafel is van goede kwaliteit.

Goed zittende tuinstoel

Goed zittende tuinstoel waar je niet in onderuitzakt. Zitting en rug voelen natuurlijk aan en ondersteunen goed. De stoel is steviger (en iets zwaarder) dan een campingstoel. De reviews over afbrekende armleuningen kloppen MAAR je moet wel erg stevig/zwaar zijn en veel mooie met opstaan hebben om dat voor elkaar te krijgen.

Prima advies

We konden de stoelen gelijk meenemen uit het magazijn. Kundig personeel.

Snel en goed geregeld.

Goede kwaliteit en de tuinstoelen, bijzettafeltje en kussens zien er mooi uit. En een snelle levering, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden hoe laat ze voor de deur staan.

Super vriendelijk en snelle levering

In de winkel snel en correct geholpen. Ook de levering snel en volgens afspraak … top

Vriendelijke verkoopster en mooie, ruime winkel

Xx

Kiyoh Bewertungen