Goede services, snelle levering en ruim assortiment!

TOP! Snel, goed en prima digitale afhandeling en constructie video

TOP! Snel, goed en prima digitale afhandeling en constructie video.

Veel keus en goede advisering!

Wat een mooie showroom! Uiteindelijk de eerste loungeset die we mooi vonden gekocht! Dit na verder veel gezien en uitgeprobeerd te hebben. Daarbij verder we klantvriendelijk benaderd en goed geadviseerd. De bezorging was ook top geregeld door Brink! De chauffeur vroeg zelfs of hij het achterbuiten moest brengen, wat erg fijn was. Haalde zelfs de banken uit de verpakking om door de steeg te kunnen en nam die verpakking ook weer mee! Super service!

Super snel en goedkoper dan de rest!

Al een tijdje aan het kijken naar XL Cosiscoop, maar vind ‘m net te duur… hier gewoon 20 euro goedkoper dan alle andere verkooppunten! Ik was om, binnen een dag stond ie in de tuin. Kreeg nog netjes een mail met een video uitleg van hoe te monteren. Overall super blij met mn aankoop!

Specialistisch

De verkoper is erg gespecialiseerd en gedreven ondanks dat de verkoper al in zijn pensioen zit met liefde voor het vak en overdracht van kennis is het bijna onmogelijk om nee te zeggen zonder dat je het gevoel hebt/krijgt dat je gedwongen wordt tot aankoop van een product(en). Zeer bekwaam goede tips, denkt mee met de situatie in plaats van dat er alleen maar aan de verkoopcijfers wordt gedacht.

Mooie tuinset

Goede klantenservice

Goed geholpen ..

Goed en snel geholpen, de aflevering kun je zelf plannen. Geen enkele klacht ,...

Een professioneel bedrijf met oprechte servicegerichtheid!

Als heel prettig, overleg mogelijk, groot keuzeaanbod, grote servicegerichtheid met een zeer persoonlijke noot. Werkelijk een aanrader.

Super service en uitstekende retour afhandeling

Prima firma. Netjes verpakt verzonden. Helaas waren de kussens bij de stoelen te dun. Zonder enige moeite hebben we deze kunnen omruilen voor iets dikkere kussens.

Advies op maat!

We hebben een kleine veranda die relatief dicht op onze woning staat. Daarom wilden we een niet te logge loungeset. Tegelijkertijd wilden we wel met alle gezinsleden relaxed kunnen zitten. De verkoopadviseur dacht actief mee door een flexibele kortere loungehoekbank te combineren met een leuke stoel en een klein houten salontafel. Dit was de perfecte mix en heel sfeervol. Bedankt!

Een heel fijn bedrijf

Fijne hulp in de winkel.Op tijd geleverd.Vol op genieten. En de service uitstekend.

Super snelle services én zeer klantvriendelijk

Ik had 2 tuinkussens besteld, volgende ochtend al in huis; helaas was de kleur toch niet wat ik had gedacht en mocht dit retour zenden.. Werd nog netjes gebeld over het retour van het factuurbedrag; dat werd meteen terug gestort Super snelle services én klantvriendelijk!

Grote keuze,gunstige prijzen.

Na overkleg met verkoper een mooi dinnerset uitgekozen en geleverd binnen 5 werkdagen. Er word volop gebruik van gemaakt.

Geweldige service!

Een onderdeel van mijn bestelling was beschadigd. Gebeld en een e-mail verzonden met foto's van de beschadiging. Er werd direct op gereageerd en een nieuw onderdeel toegestuurd. Bedankt voor de snelle afhandeling en goede service!

Top levering en top kwaliteit

Ik heb de ROUGH-C loungeset aangeschaft en ben tot nu toe zeer tevreden. Echt goede kwaliteit en de levering was er al met een paar dagen. Dus als het zonnetje zich nog laat zien zitten wij er.

Helemaal tevreden met onze set

Het was eerst heel moeilijk wand niks paste enz tot dat er iemand ons kwam helpen en die zij maar het kan ook zo en daar hebben wij nooit overnagedacht dus nu hebben we onze mooie loungeset naar keus

Leuk ontvangst en goede service

Bij binnenkomst zijn we met koffie en iets lekkers ontvangen en zijn we vervolgens goed te woord gestaan en uiteindelijk met een leuke set naar huis gegaan!

Goede kwaliteit en prompte bezorging

Na overleg met het transportbedrijf Dusseldorp werd mijn afleveringswens perfect uitgevoerd. De twee tafels waren goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Zeer compleet met schroeven èn ringetjes! Tafels zien er mooi uit.

Goed!!

Goed en snel geholpen

De laatste vier opgekocht.

Vanaf informatie tot aflevering helder en goed geregeld

Als markthandelaar heb vele parasols voorbij zien komen met uiteenlopende kwaliteit en prijs. De bedoeling was deze op onze alu markttafels in serie te plaatsen. De shadowline cuba parasol 3x3 besteld met stabiel frame en het doek is na een winter onbeschemd buiten te staan , goed gebleven. We hebben nu de 3,5 x 3,5 cuba parasol genomen met ecru doek. Dit geeft een prachtig effect onze zitplaats met nu voldoende zitruimte. Deze kwaliteit is top voor prive en marktgebruik maar ook nergens in deze prijscatagorie te vinden.

Verwachtingen zijn uitgekomen

Vriendelijk aan de telefoon als je een vraag hebt. Snelle reactie op de mail die je stuurt en de bezorger was uitermate behulpzaam. TOP service. Bij deze organisatie kan je gerust bestellen.

Goede meubelen, goede bezorgservice

In de winkel geweest om wat tuinmeubelen te bekijken. Goed geholpen, veel info gekregen. Uiteindelijk online besteld, en binnen een week bezorgd en wel. Aardige man van de bezorging, heeft de meubelen op de plek gezet waar ze moesten staan. Meubelen lijken erg degelijk, tevens makkelijk in onderhoud. Ik ben blij.

Nette afhandeling van de koop, transport iets minder

Tijdens het kopen van de lounge set zijn we prima behandeld en goed geadviseerd. Een korte levertermijn en goed zittende set. Het transport ging minder soepel. Door een omleiding bij ons over een afstand die door de chauffeur niet mocht worden omgereden (10 km) heb ik zaterdag 300 km gereden om de set op te halen. Maar ondanks dat zijn we tevreden met de koop.

Great

Goed product met snelle bezorging

Kiyoh Bewertungen