Zeer deskundig advies en prettige afhandeling van de bestelling

Excellente behandeling

Prima aankomst. Prima verblijf Prima afwikkeling

Goede kwaliteit.

Erg klantvriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen.

Veel keuze, goede service

Wat een prachtige winkel met een uitgebreide keuze. We werden heel snel en erg vakkundig geholpen, kregen lekkere koffie, en gingen met een mooie tafel en stoelkussens en een heel tevreden gevoel naar huis.

Snelle en keurige levering volgens afspraak. Helaas zat in de doos een andere stoel dan besteld. Snelle actie via klantenservice om samen tot een oplossing te komen.

Top product.

De service was uitstekend om uiteindelijk het product te vinden wat ik wilde hebben. Snelle levering en het voldoet uitstekend aan de verwachtingen!

Na 7 jaar toch weer nieuwe boutjes en moeren kunnen kopen om mijn mooie teak tuinstoelen te kunnen samenstellen na een grondige schoonmaak en olie beurt.

Goed geholpen. Prachtig en groot assortiment. Voor iedereen wat wils. Wij komen terug.

gemak en kwaliteit

Uitstekend kwaliteit geleverd en wat was de bestel en lever proces makkelijk! Zelf kunnen inplannen wanneer de levering plaats moest vinden, ipv “wij verwachten dat u tussen deze tijden thuis bent op deze datum”.

Top product! Goede kwaliteit.

Mooi disign lounge voetenbank. Lichtgewicht. En prettig in gebruik.

Alles, levering en inhoud conform afspraak

Nog contact gehad met de klantenservice. Uitstekend!

We hadden het naar onze zin!

Het was een prettige middag en we zijn goed geslaagd

Helemaal goed

Ze staan je prettig te woord , en ook de bezorging uitstekend .!

Vriendelijke verkopers en goede service

Groot assortiment en vakkundig personeel.

Geweldige zaak

Prettige winkel met vriendelijk en erg kundig personeel en niet te vergeten een geweldige service

Telefonisch contact gehad met medewerker. Deze had alle tijd voor mij. Beantwoorde mijn vragen en gaf me het gevoel dat hij zijn best voor mij deed, Het bankje was op tijd voor de verjaardag . Makkelijk in elkaar te zetten. Zelfs zonder video[heel attent].Mijn man was blij en verrast met dit mooie bankje.

Goede meubelen, erg tevreden. Bezorging ging goed, maar niet heel service gericht, kon beter.

Prima aankoop (zoals we gewend zijn)

Prima begeleiding bij onze zoektocht naar een loungeset, goed geadviseerd. Loungeset ziet er mooi uit. Levering ging heel snel.

Wat een service!

We kwamen hier de eerste keer binnen en werden door een dame bij de deur welkom geheten. Ze stelde een paar vragen en gaf ons enkele aanwijzingen. Daarna door de geweldige zaak gelopen. Wat een mooie spullen staan hier! Hebben hier 1 loungeset en 4 stoelen gekocht. Later bleek dat de stoelen toch te groot waren voor onze overkapping en maar besloten om ze terug te brengen. Toen ik belde zei de vriendelijke dame aan de telefoon: terug brengen? Nee hoor, onze vervoerder haalt ze gratis op. Wat een service zeg!

Kiyoh Bewertungen