Ga zeker terugkomen naar de winkel!

Ga zeker terugkomen naar de winkel voor een volgende aankoop!

Ga zeker terugkomen naar de winkel!

Ga zeker terugkomen naar de winkel voor een volgende aankoop!

Online gevonden wat we zochten voor een goede prijs. Ook zeer goede kwaliteit.

Super.

Het bankje dat ik bij jullie heb besteld is prachtig. En er was een uitgebreide beschrijving bij hoe het bankje te monteren. Zelfs met extra schroeven en gereedschap. Hartelijke dank. Vriendelijk groet.

zeer positief

prettig geholpen, goeie kwaliteit en keurig op tijd bezorgd. Gratis een kop koffie o.i.d. met krentenwegge HEERLIJK

Lerende organisatie

Kees Smit ziet door hun gemaakte fouten in en lost de problemen zeer vakkundig op. Complimenten.

Top bedrijf

Een probleem met mijn tafel werd snel en zonder problemen opgelost

Klantgericht denken en handelen

Klantgerichtheid Ontvangst perfect Gastvrijheid 100 punten Productkennis ruim voldoende Informatie voorziening over de procedures kan niet beter. Aflevering correct en service gericht. Zo ziet ik graag bij vele bedrijven

Je voelt je welkom in de winkel.

Zie boven. Je voelt je welkom in de winkel. Service klantgericht top. Voordat men weet waarvoor je komt ben je al welkom. Een warm bad.

Alles zoals afgesproken

Levering geheel volgens afspraak. Goed verpakt

Snel en makkelijk bestellen

Online kan je snel en makkelijk iets bestellen.

Prachtige louncheset voor top prijs

Een mooie loungset gekocht voor een verrassende prijs. En snel geleverd gekregen. De kwaliteit is ook top.

Goede hulp welke ook meedacht

Duidelijke afspraak en goed nagekomen, veel keus voor elk budged.

Goed advies en super service

We zijn zeer goed en netjes geholpen bij het zoeken naar een nieuwe tuinset. En verrast door de goede (gratis) bezorgopties.

Prachtkwaliteit voor prachtige prijs

Mooie teak standenstoelen en klaptafel gekocht voor mooie prijs ! Snel en supergoed geleverd! Wij zijn heel tevreden, en bevelen u graag aan!

Onze ervaring met Kees Smit is in een woord.

Zeer zeker zullen wij Kees Smit aanbevelen.

Prachtige teakhout

Wat een mooie stoelen van mooie kwaliteit hout. We zullen hier heel veel jaren plezier van krijgen!

Top kwaliteits-prijs

Uistekende loungeset voor een goede prijs

Uitstekende service

We zijn goed geholpen en konden ons nieuwe tuinset gelijk dezelfde dag al meenemen

Uitstekende service

Snelle levering van goed product

Goede communicatie! Concurrerende prijs!

Gewdig goed

Goede service . Goede begeleiding bij de aankoop van mijn tuinset

Superservice en nog gratis ook!

Wij hadden twee loungestoelen besteld, die helaas niet zo lekker zaten. Retourneren was een fluitje van een cent. Ik vond het eigenlijk wat ongemakkelijk dat we hier helemaal niets voor hoefde te betalen. De dame aan de andere kant van de lijn verzekerde dat dit hoort bij de service van Kees Smit en dat we daar maar van moesten genieten. Dat doen we dan ook maar.

Kiyoh Bewertungen