Wij hadden twee loungestoelen besteld, die helaas niet zo lekker zaten. Retourneren was een fluitje van een cent. Ik vond het eigenlijk wat ongemakkelijk dat we hier helemaal niets voor hoefde te betalen. De dame aan de andere kant van de lijn verzekerde dat dit hoort bij de service van Kees Smit en dat we daar maar van moesten genieten. Dat doen we dan ook maar.
Wij kwamen in de winkel om ons te kunnen oriënteren op wat voor mogelijkheden er voor ons waren. Er was meer dan voldoende keus en hebben dan ook gevonden wat we zochten. En toen we thuis kwamen het toch maar besteld en staat nu al binnen 3 dagen in onze tuin.
Makkelijk te bestellen, direct afgesproken voor afleveren. Top quality, makkelijk in elkaar te zetten.
Erg mooie producten, wij slagen altijd bij Kees Smit. Goed geholpen in de showroom en na een week alles vakkundig thuis bezorgd en neergezet.
Prima service en informatie bij telefonisch contact. Levering conform afspraak.
Belde voor een kapot artikel, werd gewaarschuwd voor een lange wachttijd. Ik dcht ik probeer het later. Tot mijn verrassing werd ik gewoon teruggebeld, nou ja gewoon/ ik heb dat nergens anders ooit meegemaakt. Had tijdens de vakantie in de winkel een artikel gekocht. Deze was helaas kapot. Klantenservice had even navraag gedaan en kon het artikel gewoon om komen ruilen. Maar aangezien ik aan de andere kant van Nederland woon werd voor mij het nieuwe artikel gratis opgestuurd en het kapotte artikel kon ik gratis opsturen naar Kees Smit. Echt een super service wat je maar op zeer weinig andere bedrijven krijgt. Ik hoop dat Kees Smit snel in het zuiden ook een winkel opent. Al hoewel... De online service is ook excellent.. Ga zo door Kees Smit!!! Een dikke pluim!!!!
Levering op tijd en conform opgave. Netjes verpakt. Prima
Zeer goed en vakkundig geholpen. Iedereen aan te bevelen!
Goed geregeld, goed bezorgd, kan je op rekenen.
Op zoek naar nieuwe tuinstoelen, simpel, maar goede kwaliteit. Fijne website, goede communicatie over de levering. Vlak na bestellen zijn de stoelen nog weer 20,00 euro gezakt in prijs. Ik had in de beoordeling aangegeven dat jammer te vinden. Een dag later werd ik hierover gebeld. Er is aangegeven dat ze dit bedrag gaan terug betalen. Super service, heel lief!
Goedemiddag mevrouw van der Veen, Wij hebben elkaar gisteren telefonisch gesproken. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinstoelen! Met vriendelijke groet, Simone - Kees Smit Tuinmeubelen
Ursprüngliche Bewertung
Op zoek naar nieuwe tuinstoelen, simpel, maar goede kwaliteit. Fijne website, goede communicatie over de levering. Wel jammer, vlak na bestellen zijn de stoelen nog weer 20,00 euro gezakt in prijs. Voor mij zou dat dus 4x20=80 euro minder zijn geweest.
Goed product de levering iets verlaat en niet het beloofde telefoontje maar verder tevreden
Bestelling is op afgesproken tijdstip keurig bezorgd en de betaling ging ook voortvarend. Tot de volgende keer. Willen de kussen ruilen want we hebben een bank van 150. En de 3 kussens zijn 60 cm dus past niet lekker.
Goede uitleg en advies bij aankoop van tuinset en parasol.
Wij hebben een hang-ei en een kussen opbergbak gekocht. Op de paal zat een kras en dat is bij het aangeven direct gecompenseerd. Helaas was er na 2 maanden ook een naad los van het kussen, maar ook daar hebben ze bij aangeven direct een nieuwe opgestuurd. Top service!! En dat hang-ei, daar wil je gewoon nooit meer uit. Het is een investering, maar meer dan waard.
Wij hadden gebeld om te vragen of de stoelen die we wilden hebben in de showroom stonden en op voorraad waren, omdat we geen 2 uur wilden rijden en bij aankomst geen stoelen zouden kunnen kopen. Aan de telefoon zeer behulpzaam, stoelen werden gereserveerd. Bij aankomst stoelen bekeken en nog een kleine aanpassing aangebracht in de bestelling. Na een kop koffie met krentenwegge weer terug naar huis. 5 dagen later werden de stoelen netjes geleverd. Prima service!
Op zoek naar een kussenbox waar de kussens van onze loungeset droog in blijven kwam ik de Biohort 180 tegen. Ooit gezien in een vakantiehuis. Biedt veel ruimte en lijkt ons weerbestendig. De prijs is ongeveer overal hetzelfde maar Kees Smit was net wat goedkoper en rekende geen verzendkosten en dat maakte de prijs extra scherp. Enige jammere was dat we nauwelijks konden kiezen uit bezorgmomenten. Over een hele week gezien konden we 2 dagen kiezen. Maar netjes geleverd en na uren fröbelen staat de kist keurig op zijn plek in de tuin.
Grote keuze goed geholpen
Grote keuze goed geholpen
Een top bedrijf met top medewerkers Die de klanten goed kunnen helpen en uit kunnen leggen wat je wel en niet kunt en Moet nemen op de aantal vierkante meters waar je het wil neerzetten
Alle na 1 jaar zacht geworden kussens uit losgespt zijn vervangen voor stevige exemplaren. Snel en prima geregeld via Post nl.
Ik heb onderdelen besteld voor een oudere standen tuinstoel van Bellagio deze stoel was niet bij Kees Smit gekocht, maar ik kreeg toch goede service snel en correct!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate