Heerlijk zitten op onze nieuwe wickes tuin set

Gingen er niet voor maar goed advies heeft ons overgehaald en we zijn zeer tevreden. Zit heerlijk. Genieten kan weer beginnen

Snelle service, duidelijke status van de bestelling

Snelle service, duidelijke status van de bestelling

Zowel verkoop als aftersale als geweldig ervaren

Goede en zeer vriendelijke verkoopmedewerk(s)ters. Aftersales was ook perfect ondanks dat de garantietermijn verstreken was is onze klacht over gebroken buizen van onze lounge banken als constructie fout aangemerkt en hebben we nieuwe banken gekregen, gewoon top!

Top geen andere woorden voor

Een top ervaring hebben wij mogen ontvangen. Op elke afdeling waren de medewerkers die over de tuinsets een uitleg konden geven. Wij hebben andere ervaring mee bij andere grote tuinmeubelen bedrijven.

Top zaak

Goed ontvangst Kind vriendelijk Personeel neemt tijd voor de klant

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Klantgericht

Superfijn geholpen in Almelo met goede adviezen. Echt een aanrader.

super service

Tuinstoelen Sophie Xerox besteld, deze waren voor onze tuin te grijs. Opnieuw besteld in het zwart, en twee dagen later al geleverd. Kees houdt je goed op de hoogte van de status van de order en het aflevermoment. Bedankt Kees ( en alle medewerkers)

Prima winkel om je tuinmeubels te kopen

Ik had mijn ligstoel per ongeluk in de verkeerde kleur besteld. Heb gemaild en kon alles op tijd nog veranderen in de andere kleur. Keurig afgeleverd. Kan niet beter.

Kees Smit doet wat hij belooft

Zeer uitgebreide showroom met veel verkoopmedewerkers beschikbaar. Levering volledig conform afspraak. Kwaliteit boven verwachting.

Getroffen door de klantgerichte aanpak van Kees Smit

We werden geholpen door een ervaren verkoper die goed inspeelde op onze wensen. Goed luisterend en niet opdringerig. De showroom is imposant van omvang maar ook door de enorme keus aan artikelen. Nadat we one keus hadden gemaakt konden we de bestelling afhandelen. Onze tuintafel werd na enkele dagen bezorgd. We moeten hem nu nog in elkaar zetten.

De beste prijs en de volgende dag al bezorgd! Top! Dankjewel.

Nette service alles goed geregeld

Super goed geholpen, bestelling snel binnen gekregen, fijn product.

Tuinstoelen besteld keurig thuis geleverd netjes verpakt en de stoelen waren prachtig en via de mail fantastisch op de hoogte gebracht.

Mooi assortiment en hele vriendelijke mensen

Prima ervaring, met 1 minpuntje: we vonden een bepaald lussen mooi maar die bleek bij een tuinset te horen en was niet te koop. Dus zelf maar via internet elders gekocht. Het kon dus wel.

Het aantal keuzes is reuzes

Prettige en vlotte hulp. Duidelijke uitleg en groot aantal keuzes te maken. Goede kwaliteit prijs verhoudingen. Absolute aanrader.

Fantastisch bedrijf

Wij hebben onze tuinstoelen bij Kees Smit gekocht, zijn super tevreden met de levering en service.

mooi setje, gezellig en zit lekker

mooi setje, gezellig en zit lekker

Vriendelijk personeel en goede service

Altijd goed geholpen

Geweldig!

Tuinset is precies zoals op de foto. Eenvoudig te monteren. Snelle levering. Bezorgservice was ook super. De bezorger was eerder te vroeg dan te laat, hij hielp nog even mee om de pakketten binnen te zetten. Zeer zeker tevreden!

Goede service, vriendelijk bekwaam personeel

In Almelo keurig te woord gestaan door een verkoper die ons met kennis van zaken heeft geadviseerd. Helaas bleek bij aflevering 3 van de 6 stoelen beschadigd. Maar de afwikkeling van onze 'klacht' is daarna ook weer snel en klantvriendelijk opgelost.

Heel blij met onze nieuwe tuinbank!

Levering en kwaliteit van de tuinbank zijn super! Hij staat prachtig op ons balkon

Ontvangst en super geholpen

Aandacht voor de klant haar wensen!!Met super uitleg!!

Bestellen, vlot leveren, heerlijk genieten.

Er was ruime keus in tuinstoelen. Ik zocht stapelbare. Ze werden vlot geleverd en nu lekker genieten in de tuin. De stoelen zitten prima.

Super snel geleverd

Snel en eenvoudig besteld. Ook heel snel en netjes verpakt bezorgd.

Kiyoh Bewertungen