Top Bedrijf prima service

We hebben een hele mooie parasol gekocht die helemaal aan onze wensen voldoet

heel coulant

Goed advies en coulance voor vervanging van een gekocht product dat niet voldeed.

Prettig geholpen

Was een verademing om in een winkel te komen waar zoveel keuze was. Toen we onze keuze gemaakt hadden snel en goed geholpen. Ook is het prettig dat je bij levering moet betalen. Zo kan je eerst kijken dat je het goede ontvangt en dat alles naar wens is. Kortom super ervaring

Snelle levering, Klacht wordt snel opgelost.

goed geholpen en de snelle levering waren belangrijk

Goede service op de zaak, bij het bezorgen en kwalitatief goede meubels

Service uitstekend. Bezorging is ook perfect verlopen. Meubels bevallen erg goed en vind het stukje "nazorg" ook goed (mailtje hoe de meubels het beste verzorgd kunnen worden).

Goed geholpen

Deskundig en vriendelijk

In verband met onze nieuwe tuin hebben we zowel een loungeset en een tuinset gekocht. De Bellagio Cadora hoek loungeset stonden een andere opstelling. Binnen 5 minuten hadden we onze gewenste loungeset. De Manifesto Veruno/Sora 160cm dining tuinset was de volgende. Ook hier weer heel fijn geholpen (door een andere verkoper). Bezorgen ging ook heel soepel en keurig op tijd. Al met al zeer tevreden.

Een heel tevreden klant die enorm blij is met haar aankoop!!!!

Op zaterdag een leuk bistrosetje gekocht. Leuk geholpen in de prachtige showroom in Amersfoort. En wat een keuze zo veel mooie spullen. Gezellig en stijlvol ingericht. En nog geen week later staat het al in de tuin. Wat wil je nog meer??

Prettig en deskundig

Voor het eerst bij Kees Smit, mooie produkten en goede sfeer in de winkel. Aanbevolen filmpje over onze aanschaf, zweefparasol van Gratz niet te zien. Telefoontje hierover willen plegenmaar dat duurde erg lang. Dus ...opgehangen.

Uitstekende sevice

Persoonlijk advies

Super snelle service!

Onze doppen onder de louncheset in Spanje ware door de zon gesmolten, een telefoontje, uitgelegd en drie dagen later ontvangen in Spanje! Zo hoort het top gedaan Kees Smit!

klantvriendelijk

Super geholpen en zeer service gericht naar de klant. Mooi product met snelle levering.

Erg klantvriendelijk en behulpzaam in de winkel als ook bij de bezorging van onze nieuwe tuinmeubels

Wij zijn erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan in de winkel en ook de bezorging van de tuinmeubels ging vlot. De bezorger was vriendelijk en attent.

Absoluut goed

Zeer snelle service

Fijne winkel en goed personeel, zijn vriendelijk geholpen, wacht tijd was 5 dagen maar na 3 dagen hadden wij ons tete a tete bankje al binnen, super blij mee

kwaliteit in de breedste zin

Mooie winkel in Amersfoort, overzichtelijk, heel vriendelijk en deskundig personeel. Warm ontvangst en waar maak je dit nog mee ... gratis koffie met wat lekkers! Wat een fijne winkelbeleving. Daarnaast alles netjes volgens afspraak afgeleverd.

Goed advies en snelle levering

Na een goed advies hebben we een mooie set uitgekozen, de Intenso Milano stoelen met een ovale Rough tafel. Deze werd snel en netjes geleverd. Heel blij met deze aanvulling op onze nieuwe tuin.

Topbedrijf, vriendelijke en vakkundig personeel

We zijn heel vriendelijk geholpen en na afloop kregen we gratis koffie met krentenweger.

Erg positief

Goede en vriendelijke service. Levering snel en duidelijke communicatie.

Mooie schone winkel. Goede uitraling

Mooi en overzichtelijke schowroom. Goede uitleg. Makkelijk bestelen dachten de stoel alleen zo mee te nemen. Snel geleverd. Nog voir onze vakantie ... Binnen 3 dgn. Super servive.

Goeie en snelle service

Hangstoel uitgezocht en kon hem direct meenemen! Top!

Top bedrijf

Alle bestellingen snel en goed verpakt geleverd. Kon het pakket goed volgen.

Fijne hulp en snelle levering

wij zijn heel prettig geholpen door Gerhard in Almelo. Fijne man met eerlijk en het juiste advies. Wij konden een showroom model tafel kopen en bijpassende stoelen die vanuit het magazijn moesten komen. beide konden we dezelfde dag nog ophalen en het stond met het mooie weer gelijk in het weekend op ons terras.

Prima geholpen. Binnen een aantal dagen afgeleverd. En allemaal op een klantvriendelijke manier.

Kiyoh Bewertungen