Super snelle levering!

Helaas was er geen voorraad in de winkel, dus voor niets naar Amersfoort gereden, maar aldaar meteen online besteld door het personeel en 2 dagen later al in huis! Zeer tevreden ober de kwaliteit.

Toppie

Uitstekend!

Snel geleverd. Stoel zit heerlijk en is precies zoals op de foto’s

Goed geholpen en snelle levering

Precies wat we zochten!!

Mooie winkel, groot maar overzichtelijk. Veel personeel dus altijd wel iemand die je kon helpen. Veel keuze. Precies gevonden wat we zochten. Tafel en stoelen snel in een huis dus een week later hadden we al plezier van onze nieuwe tuintafel. Ook al veel complimenten gehad van andere mensen:)

Vriendelijk en deskundig personeel en mooie tuinmeubelen.

Hartelijk ontvangen, ruim en mooi assortiment. Goede prijs/prestatie.

snelle service, goede uitleg, goede kwaliteit

uitstekend geholpen, aanvankelijk iets te kleine parasol gekocht, makkelijk te retourneren en een grotere gekocht

Prettig contact met gedetailleerde en betrouwbare informatie.

Prettg contact, kundig, correct en gastvrij.

Super vriendelijke en attente klantenservice!

Meedenkende klantenservice, heel vriendelijk en attent

Perfecter service en kwaliteit

Mooie showroom , bestellen en direct meenemen beter kan niet

Kwaliteits onderneming met prachtige uitstraling.

Prettig en vriendelijk ontvange. Medewerkers nemen de tijd om hun verhaal te vertellen en doen daarna goede zaken.

goede service

na foutieve aflevering keurige korrektie

Onze ervaring is goed!

We zijn goed geholpen en genoeg informatie gehad

In een woord: geweldig

Een betere service kunnen we ons niet wensen, na 4 jaar nog een omruilactie en garantie geven op onze loungebanken. Ook de communicatie ging prima.

Veel keus en goede service.

We hebben een tuinset gekocht. Er was een keus in de showroom en we werden deskundig en vriendelijk geholpen. Binnen een week werden de spullen thuis bezorgd.

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Prachtige loungestoelen met voetenbanken besteld. Deze laatste moeten nog geleverd worden, maar de stoelen zijn alvast prachtig. Mooie kwaliteit!

Een super geolied bedrijf, schoon, structuur, en kennis van zaken

Zeer professioneel geholpen, vriendelijke medewerkers en kennis van zaken. Geven de klant het juiste advies. Wat een top bedrijf. Ga zo door aub.

Goede levering

Mooie tafel. Kwaliteit

Meedenken, efficiënt, snel klant is koning gevoel

Zeer goed geholpen bij het zoeken naar nieuwe kussens voor onze tuinset eerder gekocht bij Kees Smit

Kwaliteit en goed advies

Zeer nette aflevering en betalen bij levering is ook prima....

Altijd uitstekende kwaliteit en stipte bezorging

Reeds derde aankoop

Gastvrij, grote collectie, lekkere koffie met koek, prima levering volgende dag

Een prachtige zaak als je binnenkomt. De showroom is heel uitnodigend, leuke opstellingen. Uitgebreide collectie, met o.a. veel kussens erbij. Gastvrij onthaal in de koffie/theecorner. We kwamen voor een bankje. Fijn dat je kan proefzitten. Het werden uiteindelijk 2 losse stoelen. Thuis besteld via internet en volgende dag al thuis!

Goede klantervaring en productuitleg

Goede productuitleg en klantervaring. Levering volgens afspraak uitgevoerd binnen het tijdslot

Mooie tafel!

Mooie kwaliteit teakettle tafel besteld. Product is naar volle tevredenheid. Enige minpunt was de bezorging. Deze was aangetekend. Alleen kon ik zelf geen bezorgtijd kiezen en was daardoor genoodzaakt de tafel alsnog zelf af te halen. De tafel was een nogal groot en zwaar pakket. Wanneer je dus geen vervoer hebt zou ik niet weten hoe je het dan moet oplossen:

Volgende keer weer naar kees

Correcte levering,mooi op tijd zoals afspraak

Kiyoh Bewertungen