Altijd goed

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldige keuze. Beste service.

Goede en een snelle levering

Goede en een snelle levering. Duidelijk factuur en een goede mail communicatie. Top bedrijf.

Mijn ouders kopen een tuinset het is mooi dan intertuin

Het is goed spul ik geef jullie een 10

Geweldig!

Supermooi produkt. Heel blij mee!

Goed advies snelle levering

Goede uitleg waarop een duidelijke keuze kunt maken

Top kwaliteit en service

Eerst de showroom bezocht; wat een keus, aardige medewerkers en heerlijke koffie! Wilden nog even nadenken over de kleur maar bij thuiskomst vrijwel meteen deze stoelen online besteld. Binnen een week gratis thuisbezorgd en we zijn er heel ergblij mee, prima kwaliteit, zitten heerlijk en past perfestbij onze ‘boho’ look’ op het terras!

Op zich goed

Alleen redelijk schandalig dat mijn vrouw aan de chauffeur nog moest aantonen dat de bestelling 6 dagen eerder was voldaan.

Goede aandacht voor de koper

Er werd goed naar ons geluisterd, waardoor wij tevreden met het product de winkel uit gingen.

Wederom prettig gewinkeld

Kees Smit in Amersfoort heeft een ruime keuze voor iedereen. Nadat wij een mooie tuinset hebben gespot en een verkoper aan hebben gesproken was de bestelling snel geregeld. De stoelen die wij eerder hebben gekocht vertoonden inmiddels een defect en volgens de verkoper zou dat per mail opgelost kunnen worden. Het zou nog beter zijn geweest als dat direct georganiseerd zou kunnen worden. De onderdelen ter vervanging van de defecten waren dezelfde dag als dat de tuinset bezorgd werd. Supersnel geleverd. Al met al weer een topervaring.

Klantvriendelijk, kop koffie, niet opdringerig en snelle levering.

Zie bovenstaande opmerking: Klantvriendelijk, kop koffie, niet opdringerig en snelle levering.

Goed advies in de winkel!

In de winkel in Almelo hebben wij een prachtige houten tuintafel gevonden. Met de hulp van een verkoper hebben wij daarbij prachtige stoelen gevonden die wij zelf eerst over het hoofd hadden gezien! Heel blij mee!!

Een goede ervaring wat betreft de service

Er werd goed geluisterd en getracht een oplossing voor ons probleem te vinden.

service service service

gewoon uitstekende service. en meedenken van het personeel!

Plezierig ontvangst, ontspannen verkopers/adviseurs. Goede informatie en een heel snelle levering.

uitstekend

Alles klopt, de kwaliteit van de aangekochte spullen, de toegezegde levertijd, de levering alles keurig verpakt en netjes in de gang gezet door chauffeur.

Super bedrijf

Grote collectie. Goede materialen. Goede service in het experiance center in Amersfoort.

Prima communicatie en mooie stoelen

De communicatie vanuit Kees Smit en de vervoerder was goed. Stoelen zijn we erg tevreden over.

Je wordt er goed geholpen

Mooi winkel eerlijk verkopers En lekker koffie

Zeer goede service

Snelle en vriendelijke service! Ook bij eventuele misverstanden wordt er zeer snel en vaak kosteloos naar een oplossing gezocht en ook gevonden. Een echte aanrader om hier te shoppen.

Vriendelijk

Vriendelijk zegt genoeg!

geweldig

dat er tegenwoordig nog zo een geweldige zaak bestaat. ik raad het iedereen aan, klant vriendelijk, snelle levering, dikke 10.

Super klantvriendelijk

Super geholpen!!

Geweldige producten en service

Hele duidelijke en overzichtelijke website! Makkelijk bijbehorende producten erbij vinden en andere opties aangeboden krijgen.

Prima after sales service.

Rustige en aardige technische monteur Heeft het probleem aan onze tafel goed en deskundig hersteld. Duurde wel een tijdje , maar was geen probleem.

Snelle en zeer vriendelijke afhandeling

Een snelle levering, en bij een onoverkomendheid een zeer vriendelijke en adequate afhandeling. In alle opzichte een goede winkel.

Kiyoh Bewertungen