Variatie, deskundig, rust, ruimte en een drqnkje
Wij zijn in Almelo bij Kees Smit geweest. Even rustig tuinmeubelen kijken, gaat dat go3d met 3 kinderen. De kinderen konden in de koffehhoek zitten, waar ze een kinderboek gemaakt hadden en dus even zoet waren.
Wij liepen rustig door de zaak heen. Drie verdiepingen maar liefst! Als we hier niet kunnen slagen dan kunnen we nergens slagen, wat een keuze en wat een rust en vrijheid krijg je. De verkopers zijn geen verkopers, maar adviseurs die verstand van zaken hebben. Geen achtervolging en 1px dezelfde vraag horen kunnen we u helpen, maar genoeg personeel om vragen aan te kunnen stellen, open en eerlijk.
Na 3 verdiepingen gezi3n te hebben, konden we heerlijk koffie drinken en zelfs wat eten (twents brood) in de koffie hoek. De kinderen hadden inmiddels al wat te drinken gehad, maar kregen op nieuw wat aangeboden en waren nog niet uitgespeeld. Dus konden we een 2de rondje lopen op ons gemak en hebben we samen de keuze kunnen maken.
In ons geval het laatste model en dus moesten we hem zelf thuis brengen, maar ook hierbij een geweldige service. Terwijl mijn man, mij en de kinderen naar de camping terug bracht werd de aanhang wagen die we konden gebruiken van Kees Smit al netjes ingeladen met bescherm dekens. De betaling verliep netjes en de volgende dag de aanhangwagen weer terug gebracht.
Nu een prachtig met hife kwalitwit lounge set thuis staan. Wat zijn wij blij en gelukkig dat we daar even gingen kijken. Het voelt echt als een familie bedrijf. Ook zoals de medewerkers erover praten. Als ik geen baan had en dichtbij woonde zou ik er zo gaan werken...