Snelle en duidelijke services.

In april een ROUGH tafel gekocht. Mooie tafel, maar alvsnel kwam er in een houtdeel een behoorlijke barst. Foto gemaakt en verzonden naar Kees Smit. Kort daarna een telefonische reactie. Hout werkt, maar deze barst zou niet mogen. Binnen enkele dagen werd de tafel zonder probleem ongeruild. Kijk, dat is dan nog eens services.

Snelle service en erg klantvriendelijk

Top service, in de winkel netjes geholpen en fijne kinderhoek!

Variatie, deskundig, rust, ruimte en een drqnkje

Wij zijn in Almelo bij Kees Smit geweest. Even rustig tuinmeubelen kijken, gaat dat go3d met 3 kinderen. De kinderen konden in de koffehhoek zitten, waar ze een kinderboek gemaakt hadden en dus even zoet waren. Wij liepen rustig door de zaak heen. Drie verdiepingen maar liefst! Als we hier niet kunnen slagen dan kunnen we nergens slagen, wat een keuze en wat een rust en vrijheid krijg je. De verkopers zijn geen verkopers, maar adviseurs die verstand van zaken hebben. Geen achtervolging en 1px dezelfde vraag horen kunnen we u helpen, maar genoeg personeel om vragen aan te kunnen stellen, open en eerlijk. Na 3 verdiepingen gezi3n te hebben, konden we heerlijk koffie drinken en zelfs wat eten (twents brood) in de koffie hoek. De kinderen hadden inmiddels al wat te drinken gehad, maar kregen op nieuw wat aangeboden en waren nog niet uitgespeeld. Dus konden we een 2de rondje lopen op ons gemak en hebben we samen de keuze kunnen maken. In ons geval het laatste model en dus moesten we hem zelf thuis brengen, maar ook hierbij een geweldige service. Terwijl mijn man, mij en de kinderen naar de camping terug bracht werd de aanhang wagen die we konden gebruiken van Kees Smit al netjes ingeladen met bescherm dekens. De betaling verliep netjes en de volgende dag de aanhangwagen weer terug gebracht. Nu een prachtig met hife kwalitwit lounge set thuis staan. Wat zijn wij blij en gelukkig dat we daar even gingen kijken. Het voelt echt als een familie bedrijf. Ook zoals de medewerkers erover praten. Als ik geen baan had en dichtbij woonde zou ik er zo gaan werken...

Vriendelijk te woord gestaan, en zeer snelle levering !

Van de klantgerichtheid in de showroom T/m de bezorging prima!

Fijn geholpen in de showroom. De bezorging gratis en heel goed verzorgd.

Vriendelijk , behulpzaam ,meedenkend en welkom

Jaren geleden een mooie tuinset gekocht waar nu een schroef in miste . Fantastisch geholpen en weer helemaal oké . Zo fijn en dat met al die vriendelijkheid en behulpzaamheid . De beste reclame !!

Topp!

Uitermate vriendelijk en deskundig personeel

Grote en uitgebreide collectie . Voor elke portemonnee wat wils

Perfecte service

Snelle levering en mooie producten. Voor de derde keer iets besteld. En we blijven terugkomen.

Sfeervol, enthousiast, gedegen

Erg gastvrij, klantvriendelijk. Genegen om hun beleving van de bedrijfsvoering te delen. Creatief ondernemend. Leuke onderlinge sfeer

Goed geoliede organisatie

Prachtige zaak met behulpzame, niet te opdringerige verkopers. Transporteur leverde een dag te laat maar toen ik mijn teleurstelling telefonisch had laten blijken werd dit keurig gecompenseerd met een nuttig presentje.

Zeer klantgericht

We zijn in Amersfoort en Almelo geweest. Bij beide filialen zijn we zeer goed geholpen. Heel net en sympathiek personeel. Niet het ‘standaard’ type verkoper. Ze denken met je mee. Snappen dat je niet perse direct een aankoop doet. Groot assortiment in diverse prijsklassen.

Heel goede ervaring en fijn geholpen

Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen met een aankoop tot gevolg. Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop.

Geweldige keus aan voorraad, een vriendelijke adviserende ( en niet opdringerige) verkoper, zeer snelle levering. En zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader !

Zeer groot assortiment, voor ieder butget wat wils.

Zeer groot assortiment, voor ieder butget wat wils.

Heel blij met onze nieuwe stoelen

We kwamen voor een kussen voor ons tuinbankje, maar we gingen 4 stoelen rijker weer naar huis. De stoelen (Intenso Milano lounge tuinstoelen) zitten heerlijk dus laat het maar gauw mooi weer worden. O ja, en natuurlijk vonden we ook nog dat kussen waar we voor kwamen. De keus is zeer ruim en de service was uitstekend!

Super service

Verschillende artikelen gekocht bij Kees Smit. Allemaal geweldig mooi. Helaas ontstond er een gebrek aan 1 artikel, werd direct opgehaald en kreeg cadeaubonnen van dezelfde waarde om iets nieuws uit te zoeken. Keurig geregeld!

Zeer fijn bankje voor op het balkon.

Ik heb bij Kees Smit een soort bankje besteld. Eigenlijk zijn het twee stoeltjes met daar tussenin twee plankjes waar je de koffie en het knabbelwerk op kunt leggen. Na al van alles geprobeerd te hebben zodat ik gezellig op het balkon kon zitten. (Oa een bistro setje en een paar losse stoeltjes met een losse tafel) zag ik ineens het bankje voorbij komen. Ik wist meteen dat het de oplossing voor mijn balkon zal zijn. Ik heb dan ook niet getwijfeld en mijn bankje direct besteld. Door de supper service en snelle levering, kon ik al snel aan de gang om het pakket in elkaar te zetten. Het zitgenot van dit bankje is in één woord fantastisch en mijn vrouw en ik kunnen nu echt op ons balkon zitten en genieten van het uitzicht en van elkaar. Een knus tweezittertje waar wij nog lang plezier van zullen hebben. Kees dank je wel voor de goede service en het heerlijke zit genot. MVG Rob van Steeg. Tilburg

Erg goed

Goede kwaliteit

Prachtige tuinstoelen

Tuinstoelen werden goed beschermd verpakt afgeleverd

Superservice!

Vervanging stoel met afgebroken rugleuning buiten garantieperiode vlot en adequaat geregeld. Top.

geweldig

Ik werd prima geholpen door deskundig personeel. Voor mij extra prettig omdat ik, door ernstige ziekte van mijn man, alles nu alleen moet doen. En juist met de niet alledaagse dingen geeft dat veel stress. BEDANKT !!!!!

Van uitzoeken tot afleveren is alles top geregeld

Vriendelijk personeel Super geholpen Perfect geregeld Alles snel en netjes geleverd

Er was iets niet goed met mijn tuinstoelen

Top service!! , een super goed bedrijf, echt een 10+

Kiyoh Bewertungen