Fantastische service

Super goede service en informatie gekregen. Wij kwamen voor een parasol, vanaf begin tot einde goed geholpen. Kregen zelfs nog koffie van het huis aangeboden. Per mail nog een gebruiksaanwijzing voor het indien nodig bij het installeren van de parasol. Zou het iedereen kunnen aanbevelen naar KEes Smit te gaan

We hadden een mooie buitentafel op het oog en vroegen een verkoper of er ook een maat groter was en ja die was er.Na de heerlijke koffie keek mijn vrouw even de rekening na en zag dat de verkoper er een bartafel van gemaakt had.Gelukkig heeft de verkoper met tussenkomst van Bibbie het allemaal keurig geregeld en het teveel betaalde bedrag stond na 4 dagen op onze rekening.Al met al een mooie en gezellige eerste keer in Amersfoort en we wachten nu op onze mooie eettafel. Edith en Wilfred van den Akker uit Hilversum.

Heerlijk loungen EN dineren op 1 tuinset!

Wij zijn bij Kees Smit geslaagd voor een prachtige loungebank met een net iets hogere tafel, zodat we er ook kunnen eten. Met hocker en tafeltje voor op de bank helemaal compleet! Leuk geholpen en snel geleverd, top.

super service

fijne medewerkers, denken graag mee, fijne service en snelle levering

Geweldig geholpen

Top.

Bijzonder!

Ik had een situatie, dat kan gebeuren, maar de manier hoe het opgelost is, vond ik erg prettig en is een voorbeeld voor menig bedrijf hoe het moet gebeuren. Kom zelf uit de "Medical device industry", Vice President bij een Amerikaans bedrijf, waar service bijzonder hoog in het vaandel staat, dit is voor het eerst dat ik het zelf mocht meemaken.

Een hele leuke ontvangsten heel veel keus

Onze eerste ervaring met Kees Smit tuinmeubelen was heel positief. Goed en leuk geholpen en prima geslaagd met een heerlijk kopje koffie met krentenwegge als afsluiting.

Meer dan prima!

Van ontvangst tot aan de ophaal balie professionele klantvriendelijke behandeling!!! Super , op warme dagen het gratis flesje water tijdens het wachten ook een fijne bijkomstigheid Ik geef 4 sterren ipv de 5 opdat jullie vooral zo blijven ;) Met zeer vriendelijke groet Fam Born-Verbree

Mijn bestelling is onderweg

In verband met de overstromingen moest mijn bestelling worden uitgesteld, geen probleem. Moet nu nog geleverd worden, maar dat komt wel goed, hoop ik ?

Fijne ervaring in een mooie winkel met vriendelijk personeel!

Was een goede ervaring, oog voor de klant, geen haast, kopje koffie met krentewrgge wat heerlijk is na een lange autorit!

Zeer goede en nette afhandeling

Vanaf Dat de aankoop van de opbergkist .tot aan de bezorging hier van .ben ik zeer tevreden met de afhandeling . dit alles volgens afspraak dus een tevreden klant met vriendelijke groet Familie van Soest

Klant vriendelijk

Ruime keuze vriendelijk personeel

Hele goede service!

Prachtige toonzaal, aardig niet opdringerig personeel. Vlot geregeld en bezorgd. Helaas in twee delen maar ook dat werd vlot en persoonlijk georganiseerd. Persoonlijke ansichtkaart toegestuurd gekregen. Kortom prima verzorgd.

Ben zeer tevreden.

Was al een paar maand op zoek naar Emma loungebed van Hartman. Had niet verwacht door zeer lange levertijd nog toegezonden te krijgen dit seizoen. Echter er was nog 1 op voorraad.

Heel goede service. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Service en Afspraak

Gerhard heeft ons zeer goed geholpen in de winkel perfecte service en de bezorging is ook op de afgesproken tijd uitgevoerd

prima geregeld

x

Goede advisering

Transparant en eerlijk, brede collectie

Snelle & goede service!

Het was prettig winkelen in Amersfoort. We zijn vriendelijk geholpen, bestellen was zo gebeurd en binnen een week is de tuinset afgeleverd door super aardige bezorgers.

Vakkundige kennis bij verkoop Snelle en goede levering

Er heerst rust in de showroom waar vakkundige verkopers rond lopen. Niet opdringerig. Ze nemen uitgebreid de tijd en je krijgt van a-z alles uitgelegd, tot aan de schoonmaak toe. Snelle levering, met een goed systeem waardoor je zelf kan kiezen wanneer het uitkomt. Chauffeur was vriendelijk en accuraat en leverde het tuinset keurig af op de juiste plaats.

snel geleverd

Twee bijzettafels besteld die snel via PostNzl geleverd waren. Tafels waren verpakt in stevige dozen.

Heerlijk vertoeven in de tuin op deze tuinset

Zaterdag einde van de middag de knoop doorgehakt en een tuinset gekocht. S avonds kon ik al aangeven wat mijn gewenste bezorgdag was. De avond voorafgaand kreeg ik keurig een melding van de tijdslot en keurig binnen die tijd werd mijn nieuwe tuinset het terras opgedragen. Binnen 3 werkdagen! Super geregeld en ik geniet nu elke dag met volle teugen van de tuin. De stoelen zitten geweldig en de set is een aanwinst voor de tuin. Klasse gedaan, Kees Smit!

Wederom geslaagd!

voor de derde maal tuinmeubelen gekocht bij Kees Smit. Vakkundig geholpen en dus wederom geslaagd.

Goede ervaring met Kees Smit

Prima geholpen in de showroom en ook heel tevreden over de levering, alles wordt goed gecommuniceerd via de mail.

Topproduct en goede snelle levering!!

Topproduct en snelle levering!

Kiyoh Bewertungen