Mooie tuin parasol gekocht met goed advies en levering thuis. Super service!

Mooie tuin parasol gekocht met goed advies en levering thuis. Super service!

prettig en deskundig personeel

duidelijke informatie, alle tijd, voor en nadelen verteld kortom een super ervaring

keurig afgeleverd in goede verpakking, stoelen zijn solide en zitten heerlijk

keurig afgeleverd in een goede verpakking. De stoelen zijn solide en zitten heerlijk!

gewoon goed

Snel geholpen

Fijne winkel

Gezellig en ook na garantie van harte welkom met gebreken

Top!!!

Zeer kundig en klantvriendelijk personeel, snel reageren met kundig advies en super snelle levering. Ter aanvulling een handleiding middels een filmpje ontvangen hoe het parasoldoek te vervangen. Kortom: een welverdiende dikke pluim!

Afspraak is afspraak, correcte levering en naast mooie tuinmeubelen ook goedekwaliteit tuinmeubelen

Prima service, correcte bezorging en prima kwaliteit

Goed advies en een uitstekende keuze

We gingen voor een oriënterend bezoek naar Kees Smit Amersfoort. En na veel kijken en advies…. Vooral ook zitten. Hebben we de keuze op een mooi tweezits eitje laten vallen. Hij werd binnen een week bezorgd op de afgesproken tijd. Helemaal geweldig. Laat het mooie weer maar komen

Super tevreden over tuinstoelen met kussens

Binnen een werkdag geleverd ,iets ontbrak maar de volgende dag in huis na supervriendelijke en attente klanten service ,daar mag Kees trots op zijn op z,n personeel aan de telefoon !

Vlot en goed afgeleverd!

De parasol werd snel geleverd. Hij is solide en mooi afgewerkt.

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk en kundig personeel. De gratis aanhanger was een leuke verassing. Nog even geholpen met de nummerplaat. Top

Mooie producten, goede service

Mooie teak stoel, goede kwaliteit

Super goede service en kennis

Fijne verkoper en goede kwaliteit

Wij hebben bij Kees Smit (verkoper: Nathan) in Amersfoort een ontzettend mooie set gekocht. Helemaal blij, goede en snelle levering, netjes alles afgeleverd! Zeker een aanrader :)!

Verhouding prijs kwaliteit prima

Nvt

Mijn ervaring was goede service, leuke medewerkers en snelle levering

Hier wordt ik blij van !

Spullen keurig afgeleverd door een opgewekte meneer van Brinks

Leuk advies gehad en ruime keuze

Mooie loungeset besteld, binnen een week geleverd!

In de winkel mooie loungeset uitgezocht en besteld. Binnen een week thuis afgeleverd. Vriendelijk personeel en fijne service in de winkel.

Kees Smit is onze favoriete winkel ,we worden altijd netjes geholpen en er is een fijne sfeer, gezellig bakje koffie in de gezellige koffie hoek.

Top winkel

Mooie tuinmeubelen, Ruime keuze de levering erg goed en zoals afgesproken

Uitstekende service en coulance bij uitzoeken en retourneren!

Afgelopen april hebben wij een prachtige tuinset gekocht. 6 stoelen met een tafel waarvan het blad van glas was. Helaas kreeg onze tafel een scheur in de coating van het glas. Kosteloos en zonder problemen werd de tafel omgeruild. Helaas was dit blad er nog slechter aan toe. Na opnieuw contact met de klantenservice werd er zonder problemen voor ons geregeld dat wij een nieuwe tafel voor aangeschafte bedrag mochten uitzoeken! Dit is service en klantvriendelijkheid en dat zie je niet vaak meer!

Goede telefonische service, snel bezorgd en goed verpakt.

Ik wilde graag een bankje halen. We konden het niet ophalen in Amersfoort .ik kon het wel bestellen dus per telefoon een vriendelijke heer voor mij besteld.Hetzou nog een paar dagen duren voordat ze bezorgen.Tot mijn verrassing de tweede dag geweldig dank jullie wel, IK ben heel blij Met vriendelijke groet Jenny wezenberg

Heel goed, je hoeft niet te twijfelen om hier te kopen

Prachtige winkel met veel keuze, goed advies en geweldige service

Kiyoh Bewertungen