onbereikbaar

ik wil een product ruilen maar krijg al 3 weken geen contact.

enorm veel keus en goed geholpen

Veel keuze, goed geadviseerd, en snelle levering. Kortom top voor elkaar.

Prima , mooie winkel en goed geholpen en vooral mooie artikelen !

Goede ervaring ! Vriendelijk geholpen en goed advies !

Mooie parasol

Ik heb hem net, de parasol ziet er goed uit. Verder heb ik nog weinig ervaring ermee.

Erg tevreden

Mijn ervaring is er positief

Precies wat we zochten gevonden

Heel fijn geholpen goede service en zeer tevreden.

aardig personeel

Niks op aan te merken

Ne eerder flink teleurgesteld te zijn door concurrenten van Kees Smit zijn wij tot nu toe heel tevreden over het gehele proces. De hulp bij de selectie van onze nieuwe tuinset was heel netjes (niet opdringerig). De aankoop ging soepel en we voelden ons gelijk thuis in de winkel. Het bezorgen was snel en de bezorger zelf was echt super netjes.

Snel geleverd. Mooi materiaal! Goede uitleg er bij

Ruime keus en veel kennis over de tuinmeubelen, goed geholpen

Prima, niets op aan te merken

Deskundige begeleiding bij de aankoop en de aflevering verliep precies zoals beloofd

Perfect!

Prima hulp bij omwisselen van onze loungeset. Alles was snel geregeld en na 1,5 week al bezorgd.

Alles ging prima

Veel keuze, aardige en deskundige verkopers en alles keurig op tijd geleverd.

Zeer goede service, snelle levering en prachtig product

Zondag 3 juli in de winkel in Hengelo geweest. Hadden ons er al op ingesteld dat het erg lang zou duren voordat wij onze perfecte loungeset in de tuin zouden hebben staan. Echter gaf de goed behulpzame medewerker aan dat dit al binnen een week kon (Hartman Dion hoekbank) en inmiddels al bijna een week aan het genieten van deze prachtige bank!

Helemaal top

Fijn geholpen in de winkel . Duidelijk alle voor en tegens kunnen afwegen . Afleveren van de meubels , snel en netjes . M. a . w . niets dan lof

Geweldige service

Ik wilde graag een tafel v Hartman die niet in de showroom stond in Amersfoort. Deze stond wel in het magazijn. Verkoopster heeft gezorgd dat hij en de winkel kwam. We zijn gaan kijken. Tafel was heel mooi maar te breed. Nu hebben we een andere tafel met 4 prachtige stoelen gekocht en kunnen niet wachten tot ze in onze tuin staan. Het was een feestjes om bij jullie een mooi tuinset te kopen. Tevens zijn we verwend met heerlijke koffie en krentenbrood.

Leuke barstoelen gekocht in de winkel in Amersfoort. Ze werden de week erna thuis afgeleverd: duidelijke info vooraf over wanneer de chauffeur zou komen (tijdvak van 2 uur), keurig op tijd geleverd stoelen waren goed verpakt tegen beschadiging en de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Blij met deze service en de mooie barstoelen!

super ervaring; snel en kwalitatief zeer goed!

Graag weer!

Goede hulp in de winkel, levering volgens afspraak

Ik ben goed geholpen in de winkel. Naar aanleiding van het advies heb uiteindelijk iets gekocht dat wat anders was dan ik online had uitgezocht. Levering was keurig zoals afgesproken.

We hebben alles via de site besteld en daarna een week later kwam alles keurig verpakt binnen.

We hebben de site bekeken super goede en duidelijke foto’s op basis daarvan hebben we besteld en een week later werd alles keurig verpakt bezorgt. Het uitpakken verliep goed en het eind resultaat was onze mooie tuinset.

Goed advies en perfecte service

Goed advies en perfecte service

Goed en netjes geholpen.

In de winkel netjes geholpen.men nam de tijd voor ons. En de thuis bezorging was ook op tijd.

Vlotte verkoop en afhandeling mbt bezorgafspraak en netjes gratis thuis afgeleverd.

Ik ga Kees Smit zeker aanbevelen bij mensen in mijn omgeving.

Alles goed geregeld en gecommuniceerd tbv de levering

De tafel en 6 stoelen waren netjes verpakt, keurig geleverd. Het in elkaar zetten is prima te doen. Een van de zes stoelen heeft veel scherpe randjes boven langs, dit heb ik onlangs via de mail gemeld, ik wacht nog op reactie.

Teak tuinbank en kussens

Heel snelle levering. Zowel de bank als de kussens zijn erg mooi.

Kiyoh Bewertungen