Perfect, en goede service

Zeer goed en behulpzaam geholpen. Medewerker had goed tips en kennis.

Jullie medewerkers zijn zo vriendelijke en behulpzaam, geweldig.

Je voelt je zo welkom. Gezellig koffie met iets lekkers erbij. Daarna rondwandelen in de winkel en zoeken in de uitgebreide sortering. Zodra je iets wilt weten of gedemonstreerd wilt hebben, staat er meteen iemand voor je klaar. Ja en dan met iets moois thuiskomen of geleverd krijgen op het tijdstip dat je zelf wilt. Super.

Bij Kees Smit ben je aan het goede adres.

Bij ons bezoek aan de showroom in Amersfoort werden wij bij aanvang met rust gelaten om op je gemak alle opstellingen te bekijken. Heerlijk. Geen drammende verkopers. Hulde. Een korte vraag aan de vriendelijk verkopers werd direct beantwoord. Na onze keuze werd ruim de tijd genomen om onze bestelling te plaatsen en werden we geattendeerd op de mogelijkheden, maar ook op de onmogelijkheden van het tuinmeubilair. De toegezegde levertijd werd helemaal bewaarheid. Komt ook niet vaak voor. Kortom tevredenheid alom.

goede spullen, prima bediening, perfecte levering

goede spullen, prima bediening, perfecte levering

Goed advies en afhandeling

in de showroom een mooie houten bank bekeken en advies hierover gehad. Binnen 7 dagen thuis bezorgd.

Heel mooi bedrijf. Vriendelijk en vakkundig personeel Niet opdringerig. Waren snel geslaagd, de sortering is groot En… het restaurant was weer open dus een heerlijk kopje koffie gedronken. Aanrader voor de toekomst

Netjes thuis afgeleverd Prima beschrijving Volgende dag iets kunnen ruilen

Prima en mooie stoelen.

Aardige bediening en keurige aflevering thuis.

Prijs kwaliteit is top, ruime keuze en snelle levering!

Vorige week een zweefparasil besteld, werd snel geleverd, kom kiezen uit de dag van levering. Een dag van te voren nog SMS met exacte tijdstip! Goede service can transporteur brinks, die precies in het aangegeven tijdstip op de stoep stonden! Parasolhoes vergeten te bestellen. Op vrijdag nabestellingen gedaan en zaterdag al in huis! Zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen.

prima service

Snelle levering van nabestelling

Goeie service, snelle levering!!

Kussens hadden we twee dagen later in huis, communicatie was uitstekend!

Perfect!

Product was niet meer online te vinden, maar via telefoon toch nog gevonden door een zeer behulpzame medewerker. Aflevering was ook prima: zeer vriendelijke chauffeur.

Snel geregeld

Goed advies en snelle levering

Goed geholpen door Wouter kuipers

De verkoop, de aflevering, de klantgerichtheid was in een woord voortreffelijk.

De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en daarbij ook minpunten benoemd. Hij was zeer klantgericht. De aflevering vond plaats conform de verkoper ons aangaf, correct en behulpzaam. Wij hebben voor onze aankoop veel waardering hoe jullie de klant behulpzaam willen zijn. We komen zeker nog wel een keer terug.

Een tevreden klant telt voor twee

Tevreden,verkoper was duidelijk en vriendelijk ook bij vervelende vragen

Zeer klantvriendelijk geholpen

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede ervaring, achteraf betalen is geen probleem

Leuk uitje!!

Erg vriendelijke mensen.

Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken

Onlangs 2 verstelbare Hartman tuinstoelen type Da Vinci gekocht bij Kees Smit. Dit was onze 2e aankoop bij Kees Smit. We hebben uitstekende ervaringen met Kees. Ze nemen echt de tijd voor je en voorzien je van alle informatie die je wenst. De producten zijn van een goede kwaliteit. En bovendien, de koffie en krentewegge smaakte heerlijk.

Mooie strakke ligbedjes!

2 bedjes gekocht voor in de tuin. Onze oude bedjes daar waren we door heen gezakt. . Ligbedden hebben een strak uiterlijk… super mooi en zitten prima! Lekker met de beentjes omhoog heerlijk koffietje drinken in onze tuin! . Rugleuning kan helemaal plat! Onze ligbedkussens passen er precies op . Deze zijn van de lidl. Vorig jr gekocht! Helemaal blij mee! Mooi strak in onze tuin

Top zaak met goede service!

Een fijne winkel en goed advies. Ze nemen ook echt de tijd voor de klant.

Goed advies in de winkel en snelle levering

De spullen zijn keurig op tijd afgeleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur. Alles wat uit de verpakking kwam was naar volle tevredenheid

Professionele tuinartikelen

Mijn tuin is onlangs geheel genoteerd. Daarbij zocht ik duurzame tuinmeubelen en parasols. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke behandeling door het personeel. Ook ben ik onder de indruk van de geleverde materialen: tuinstoelen, bijzettafeltjes, parasols en opbergkist. Aanbevolen!

mooie winkel, fijn personeel....gewoon top!

Echt een mooie winkel met ontzettend veel keus. Vriendelijk personeel wat goed met je meedenkt...niets is teveel. Lekker kopje koffie of fris..wat je maar wilt. Echt een aanrader om je nieuwe tuinmeubeltjes te scoren.

Kiyoh Bewertungen