Prima hulp na verkeerde levering en goed product

Tuinkussens van Madison besteld. Bij levering bleek dit helaas een verkeerd model. Na telefonisch contact is dit snel door een vriendelijke medewerkster opgelost. Twee dagen later konden we genieten van onze schitterende kussens.

Prettig geholpen

Heb samen met mijn moeder een nieuwe tuinset samen gesteld. Eerst konden we rustig rond kijken zonder opdringerige verkopers. Toen we eenmaal iets hadden gevond vroegen we hulp die ons fantastisch te woord heeft gestaan en het samen met ons rond heeft gemaakt.

Super geholpen door Nick Lauwers

Afgelopen maandag heb ik Nick Lauwers uitgeroepen tot medewerker van de maand juli. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Mocht ik winnen dan krijgt Nick van mij de €100!

Super service

Goed geadviseerd in de winkel en daarna netjes op tijd bezorgd.

Goed service en producten

Netjes geholpen door medewerkers, tevreden over kwaliteit producten.

Fantastisch!!

Wat een super vriendelijk personeel. En wat een goede service!! Heel goed geholpen en ook heel relaxed. Mooie tuinmeubelen besteld!!

Super product

Precies wat we ervan verwacht hadden goede levering ! Aanrader

Veel keuze en fijne winkel

Er is erg veel keuze en een fijne winkel met prettig personeel

Perfect conform afspraak geleverd.

Originele manier om een tegoedbon te ontvangen

Afgelopen week een sfeerfoto opgestuurd van onze veranda met alles van Kees Smit. We kregen vandaag via PostNL een pakketje met daarin een waardebon. Wat een originele en persoonlijk manier! Jullie verdienen vijf sterren. Je krijgt een halve minder vanwege het milieu, maar verder hadden we het niet beter kunnen verzinnen. Dank, Kees Smit.

Prima snelle en duidelijke hulp om juiste keuze te maken

Ook de manier van advies en het beschikbaar zijn van gewenste info kwam heel prettig over

Vriendelijk, adequaat en snel

In de winkel in Amersfoort, vriendelijk te woord gestaan door vakkundig personeelslid. Kon snel geleverd worden. Zijn er blij mee.

Extra zitruimte, maar ook een mooie plek voor een potten verzameling

Eenvoudig in elkaar te zetten

Kees Smit bezoeken is echt een beleving

Mooie showroom, prima hulp bij het verkopen.

Klant vriendelijk

werd in de winkel erg vriendelijk en resectvol behandeld. Levering gebeurd 9 juli ..

Goed opgelost

Een bestelde tuintafel bleek een defect te hebben, maar gelukkig werd er in de eerste plaats meelevend gereageerd door de klantenservice. En dat is best fijn als je de balen hebt omdat je net die tuintafel hebt uitgepakt en hem hem dan weer kan inpakken... Dat is ook wel eens anders.... Nieuwe levering vond gelukkig snel plaats. Iets meer werk dus, maar uiteindelijk wel een mooie tafel : - )

Snel en goed

Snelle verzending, goed verpakt, mooi produkt

Product voldoet aan alle verwachtingen

Product voldoet aan alle verwachtingen

Zoveel keuze en heerlijk schommelei gekocht

Wat een fijne winkel. In Amersfoort gaan kijken en erg vriendelijk, niet opdringerig personeel Wat bij vragen direct aanwezig is om te helpen. Veel keuze en overzichtelijk neergezet. Wij zijn blij met ons schommelei.

Super tevreden met ons mooie set

Geweldig geholpen Met het uitzoeken met een mooie set, Top service!

Zoeken, bestellen en binnen afzienbare tijd staat je keuze thuis.

Onze houten tuinbank werd snel geleverd waarna we buiten konden genieten van het mooie weer. Bedankt Kees !

Prima kwaliteit en vlotte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service en prima prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb tuinkussens besteld voor twee tuinbanken en twee stoelen. Mooie kwaliteit kussens voor een betaalbare prijs. De afwerking had iets netter gekund, maar het is niet storend. Nog een tip: voor een meerprijs ook kussens op maat aanbieden. Dan had ik daar zeker gebruik van gemaakt!

Gewoon keigoed.

Perfecte site. Bestellen kan (bijna) niet fout gaan. Duidelijke instructies. Aflever datum volgens afspraak. Goed en stevig verpakt. Gewoon ontvangen, wat wij hadden besteld. En gewoon een keigoed product. Hulde.

Duidelijke website en omschrijving, e-mail afhandeling netjes.

Kiyoh Bewertungen