goede service en je wordt vriendelijk geholpen

fijn geholpen

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Super goed geholpen en duidelijkheid over de bestelling

We kwamen voor een parasol en we werden goed geholpen met duidelijk informatie en uitleg over het product. Het moest besteld worden en ik werd goed op de hoogte gehouden over wanneer het binnen kwam. Ook kon ik zelf de dag en tijdstip aangeven wanneer ik het product wou ontvangen.

goede service bij uitstekende prijs-kwaliteit!

Uitstekende ervaring zowel in de winkel (vriendelijke en terzake kundige medewerkers) als bij de snelle bezorging waarbij ook onze nieuwe parasol werd geïnstalleerd. Onze complimenten!

Goede service!

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van meubels voor in onze nieuwe overkapping! Ook de levering ging erg goed!

Netjes geleverd

Spullen netjes aangeleverd zonder schade

Wij zijn geweldig goed, aardig en zeer behulpzaam geholpen

Wij zijn zeer tevreden en hebben Kees Smit ook al meerdere keren aanbevolen bij andere mensen om ons heen. Prachtige zaak.

Super geholpen en tevreden met de aankoop!

Super geholpen en tevreden met de aankoop

Vriendelijk, deskundig en gastvrij

Vriendelijj, deskundig en gastvrij

Service: een stapje extra dan tot de tuindeur

De afgelopen maand heb ik contact gehad met de service desk van Kees Smit nadat we onze gehele tuinuitrusting daar hebben gekocht. We zijn zeer tevreden over het contact en de oplossing. En we genieten enorm van onze tuin, ondanks het Hollandse zomerweer ;)

Super goede ervaring

De eerste keer dat ik de winkel bezoek. Werd netjes ontvangen en er liep een collega mee naar de afdeling waar ik moest zijn. Wat een mooie winkel zeg, ziet er top uit! Ik rustig nieuwe stoelkussens kunnen uitzoeken (enorme keuze) en kon deze direct ophalen bij het magazijn, een klein stukje verderop. De medewerker daar bood zelfs aan om het in de auto te zetten.

Fijne winkel

Vakkundig geholpen. Vriendelijk en met goede ideeen.

Goede service en alles op voorraad

Binnen 10 minuten 4 hartman tuinstoelen gekocht, afgerekend en in de auto. Als je snel tuinmeubelen wilt kopen, dan ben je bij Kees Smit wel aan het juiste adres. Stoelen werden netjes uitgepakt en in de kofferbak gezet.

Snelle en perfecte levering.

Bankje besteld en werd eerder dan verwacht bezorgd, top!

geweldig

De verkoopster ging met ons de hele winkel door, sleepte stoelen naar het raam zodat we het goed in het daglicht konden zien. Van links naar rechts, eerste verdieping naar de derde. Ze liep echt haar voeten onder haar lijf vandaan. Toppie!! Voor we thuis waren, was er al een mail van het transportbedrijf; uiteindelijk stonden ze met onze spullen zelfs nog iets voor de afspraak voor de deur.

Supersnel geleverd

Keurig bankje en supersnel geleverd

Perfecte service

Zowel de verkoopster als bij het afhalen, alles perfect!

Mooie kussens voor mijn buitenbank

De bestelling ging makkelijk, goed geïnformeerd over levering, netjes afgeleverd en blij met de kussens.

Mooie tuinmeubilair, goede kwaliteit en prime service

Skitterende stoel staat prachtig bij onze, zelfgemaakte, grote tuintafel van 220 cm

prima, ook bij klachten

prima bedrijf , ook bij klachten, vlot retour en nieuw geleverd

Nooit eerder van Kees Smit gehoord, maar zeer tevreden

Ik had nog nooit van Kees Smit gehoord, maar eeg tevreden over communicatie en levering.

Afspraak goed uitgevoerd

Alles perfect verlopen en blij met product

Vlotte afhandeling, mooie producten

Ik ben blij met de goede service, maar heb een suggestie. Kunt u de leveranciers vragen om duurzamere verpakking. De hoeveelheden plastic zijn enorm, en dit is voor mij helaas reden niet meer op deze manier meubelen te bestellen. Tip: karton met touw/raffia. Dat vermindert ook risico beschadigen bij het uitpakken. Vr gr Guusje

Veel keuze, met een goede service!

Mooi bedrijf met de juiste service!

Snelheid, klantvriendelijk en volledig. Gewoon super goed!

Na vijf jaar mijn gegevens uit het systeem gehaald. Onder was op voorraad. Binnen een week ontvangen. Klasse!

Kiyoh Bewertungen