Geweldig goed

Zeer vriendelijk geholpen. Groot assortiment!! Meer keuzedagen voor bezorgen. Brinks transport op de afgesproken tijd. Geweldig hoor zijn er maar weinig.

Inmiddels al 3 keer heen en weer gereden naar Almelo voor tuinmeubelen, omdat er gewoon geen betere zaak te vinden is. Elke keer geweldig geholpen, fijne spullen uitgezocht en keurig thuisbezorgd gekregen.

geweldig

sneller binnen dan verwacht, keurig verpakt.Prima

Mooie container ombouw

Stevig en makkelijk te monteren

Prachtige winkel en prima service.

We werden uitstekend geholpen en deskundig geadviseerd.

Breed assortiment en goede kwaliteit

Medewerkers geven goed advies en het assortiment is breed en van een goede kwaliteit. We kopen hier al ons tuinmeubilair.

Lounge set snel geleverd

Binnen een week werd onze loungeset geleverd. Samen met de verkoper gekeken naar de diverse mogelijkheden. Na afloop nog koffie to go met krentenwegge mee naar huis gekregen.

Mooie winkel met heel veel keus en super snelle levering

Super winkel en snelle levering

Gelukkig had ik zelf een gelijke maat moer in huis.

We misten een moer voor het vastzetten van het draadeinde voor de voet en blad . Zonder deze moer had de tafel niet in elkaar gezet kunnen worden . Verder is het een prima koop. Wel zou ik hem liever minder hoog willen hebben gehad. Maar hij is precies zoals ik had gedacht .

Ronduit waardeloze levertermijn en geen reactie op klacht.

3 juni besteld en levering pas op 24 juni. En dan beweren dat levering sporadisch langer duurt dan 5 werkdagen. Op klacht wordt niet gereageerd!

Super service van kennis en kunde

We werden met een glimlach geholpen. Eerlijk en duidelijk. Denkend in mogelijkheden met veel geduld voor onze vele vragen. Top!

Topwinkel!

Heel veel keus, supervriendelijke service en snel geleverd!

Zo besteld, zo bezorgd zo genieten van de mooie sidetables

Wat je bestelt krijg je

Top bedrijf

Enige bedrijf waar ik box kon bestellen. Snel en goed geleverd.

Topbedrijf

Kwaliteit service

Prachtig product, super snelle levering TOP

Geweldige opbergbox, royale ruimte

Prettig bedrijf en team

Klantvriendelijk, meedenkend

Prettige ontvangst in Almelo. Uitstekende begeleiding in de winkel. Geen verkooppraatje, maar gewoon gedegen advies. Verschillende typen stoelen werden bij tafels gesleept om een goed beeld te geven hoe de aanschaf er uit zou komen te zien. Top. Ook om een extra aanvulling op de bestelling te realiseren, werd alles uit de kast gehaald om dit administratief nog voor elkaar te krijgen. Top. De stoelen zitten prima en de tafel is per poot instelbaar, dus geen wiebelende tafels. Zeer tevreden.

Doet wat hij zegt

Super snelle levering en veel keus

Goed luisterende medewerkers

Goede hulp bij zoeken naar de juiste artikelen.

Prettig en deskundig geholpen !

Na even te hebben rond gekeken werden we gevraagd of geholpen konden worden- graag. Verschillende parasols laten zien-voor en nadelen besproken zodat we de juiste keus konden maken!

Prettig winkelen Goede bediening

Grandious

Één vraag, één antwoord, één oplossing.

Een geweldige showroom als je iets ga kiezen. Maar als je weet wat je wilt is dat anders. Zo groot, zo veel. Spreek ‘n adviseur aan, zeg wat je wilt, en hij loopt feilloos naar jouw keuze, checkt de voorraad, en besteld. Het tuinbed ligt heerlijk. Thanks.

Goed geholpen in winkel

Van kopen tot levering alles goed geregeld Vriendelijk personeel gast vrij gemoedelijk

Prima, zowel bestelling als levering.

Zie boven

Kiyoh Bewertungen