snelle bezorging en goede kwaliteit

binnen een dag had ik mijn tuinbank binnen, precies op tijd voor het weekend. een flink pakket dat snel in elkaar zat. prima service en bezorging

Ik had iets anders verwacht

Vanaf de ingang werd ik al " gezien", vervolgens werd er een verkoper voor mij gezocht. Alles met vriendelijkheid, goed luisteren en afgestemd blijven op mij, de klant. Ik vond er waarvoor ik gekomen was. Maar dan..... Er werd uitgelegd hoe de bestelling bij mij bezorgd zou worden. Vervolgens krijg ik meerdere mailtjes, ook nog van het transportbedrijf, waar telkens actie van mij gevraagd wordt. Dan komt de lading, vriendelijke man. Vervolgens pak ik de meubelen uit. Geleidelijk, want alles is erg goed verpakt, wordt duidelijk dat er iets ontbreekt en dat de verkeerde stoelen zijn geleverd. Dus, daar moet ik weer achteraan! Contact opnemen. Het ontbrekende deel kan ik als ik in de buurt ben zelf ophalen, toch?! en, wordt mij gesuggereerd, misschien vind ik de geleverde stoelen ook wel mooi?! ..... eh? ja, nee. maar vooruit zo'n gedoe om alles weer ingepakt te krijgen bij die hitte, enz. enz. en moet ik daar nu heissa van maken?? Ik ben 73! Daar word ik nu moe van!

Mooie prijs voor de juiste kwaliteit en snelle levering en keurig verpakt

Duidelijke foto's mooie kwaliteit voor dee juiste prijs .goed verpakt en snelle levering en keurig afgeleverd

Een bloemtjevoor transporteur Kees Smit

Kees Smit ‘ik’ zeg hèt ook: Mooie collectie en fijne bezorgdienst. Okay, okay, dit gedeelte verliep dan wel niet geheel vlekkeloos (gelukkig zijn we allemaal mensen). Ik heb de transporteur als een prettige, vriendelijk en meedenkende partij beschouwd.

Ruim assortiment en netjes volgens afspraak thuisbezorgd.

Ruim voldoende

keurige levering volgens afspraak

duidelijke informatie, zowel over product als over levering

Fijn geholpen

Fijn geholpen door de medewerker. Echter wel achter mijn bestelling gebeld, gezien de tafel al enkele dagen online voorradig was, maar ik nog geen melding had ontvangen wanneer ik een bezoekafspraak kon inplannen.

Ontzettend goed geholpen in de winkel en de meubels werden snel thuis bezorgd.

Geweldig snel mijn probleem opgelost

Door mij was een verkeerd adres opgegeven zodat de bezorging op donderdag niet door kon gaan door post.nl. Telefonisch overleg op vrijdag resulteerde in bezorging van de twee banken al op maandag op mijn adres.

Ruime keuze, mooie producten en uitstekende service!

Wat een enorme winkel. Ruim voldoende en behulpzaam personeel. Mooi producten en vervolgens snelle levering en goeie informatievoorziening.

Goed advies en snelle levering

De medewerker gaf een goed advies en snelle levering daarna

In 1 woord : super

Alles goed geregeld van gastvrijheid tot helpen totdat de parasol staat .top !!

Vriendelijk personeel. Prima bezorging.

Vriendelijk en behulpzaam personeel vestiging Amersfoort.

Top; goede hulp.

Nemen vragen serieus en doen echt moeite voor je!

prima voorlichting en ook uitstekende bezorging en paatsing.

Wij werden in de winkel goed voorgelicht. men nam er alle tijd voor. Duidelijke afspraken ver bezorging tijdstip van levering. De bezorging en plaatsing van onze zweefparasol was precies zoals afgesproken. Alle lof.

Excellent!

Wij hebben vorig jaar tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht en zijn ontzettend goed geholpen. Naast dat ze de mooiste en stijlvolste tuinmeubels van Nederland verkopen is de klantenservice uitmuntend. Daarom hebben wij onlangs onze tweede bestelling geplaatst geplaatst en binnenkort komt daar een derde bij. Ook de winkels zien er top uit.

Mooie klaptafel eenvoudig op te zetten

De butterfly teaktafel is een fijne extra tafel die je zo neerzet. Zowel met een heel rond blad te gebruiken als de helft ervan! Goed afgewerkt.

Zeer goede service

Er was iets misgegaan bij een bestelling. De prijs was inmiddels verhoogd. Toch kreeg ik korting. Super goed afgehandeld.

Super service prima geregeld

In een woord, prima

Mijn Moeder is er heel blij mee.

Kwaliteit geleverd de dag na bestelling. Top!

Goed materiaal

Op tijd geleverd

Service in tijd,kennis en mogelijkheden bij aankoop is top!

Graag nog beter de communicatie can afdelingen onderling!

hele goede service

we zijn heel goed geholpen naar de keuze van onze loungset. zekeee aan te raden!!

Kiyoh Bewertungen