Laden reviews...
688 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen loben überwiegend die hohe Qualität der Produkte. Die Lieferung erfolgt zügig und zuverlässig. Der Kundenservice wird oft als hilfreich beschrieben. Insgesamt ist die Zufriedenheit hoch.
Levering volgens afspraak
Agnes
2e Valthermond
Alles duidelijk en zeer snelle levering zoals afgesproken
WW Sprenkeling
Heiloo
Goed product, levering conform afspraak
Vught
Goede levering
Joke
Udenhout
Wij zijn in de showroom van Kees Smit in Amersfoort SUPER geholpen en geadviseerd.
Sonja Smit-Mulder
Huizen
Prachtige, ruime, degelijke buitentafel en netjes afgeleverd.
Margreet
Cromvoirt
Het is de 1e maal dat ik bij Kees Smit heb besteld. Je wordt via e- mail exact op de hoogte gehouden hoe en wanneer de spullen worden bezorgd. Uitstekende service. Ga zeker vaker bestellen.
Roy
Arnhem
Mooi tuinset, alleen jammer er geen bijpassende kussens te krijgen zijn, die wij mooi vinden Maar keuze uit 2 uitvoeringen
Venlo
Goed product netjes geleverd
Jac
Wouwse Plantage
Heb zeer goede ervaringen met Kees Smit, omdat ik hier al meerdere artikelen besteld heb en door hun snelle leveringen kon ik hier dus al snel van genieten en het is goede kwaliteit en wat ik er van verwachtte, klopt dus ook. Gewoon geweldig goed dus.
Dennis
Eindhoven
Aanvullingen gekocht op onze bestaande set, wat bij bouwmarkten zelden of nooit mogelijk is. Daarnaast zien -ook na jarenlang gebruik- de meubelen er nog als nieuw uit. Kwaliteit dus.
Rob
Amersfoort
Duidelijk en gemakkelijk te bestellen.
Addy
Amersfoort
Zeer professioneel! Makkelijk bestellen, bevestiging, leverings afspraak, uitpak instructies.
Bob
Zoetermeer
Goed tijdschema doorgegeven door Kees Smit
J.P. Goethem
Enschede
Goed product tegen een goede prijs. Makkelijk online te bestellen en Snelle levering. Wederom tevreden over Kees Smit tuinmeubelen
Pim
Hedel
Voor de afhandeling mijn bestelling een dikke 10! Ik had mijn online bestelling al betaald en afgerond en was een hoes vergeten erbij te bestellen bij mijn parasol met parasolvoet. Dat was geen probleem. Er werd direct een nieuwe order bijgemaakt en deze extra order mocht ik gewoon aan hun bezorger betalen, een dikke pluim voor deze oplossing.
Ingrid D
Schiedam
Steve
Bredene
Snelle levering Kwaliteit
Elizabeth
Haren
Keurige en snelle levering van 2 ligbedden, TOP !
R van Dorrestein
Almere
Prachtig dienblad mogen ontvangen voor op de hocker buiten. Prachtig materiaal. Zeer snelle bezorging.
Sjoukje
Ede
Gewoon goed, snelle correcte levering, op tijd en alles netjes gemonteerd
Gerard
Valkenswaard
De service van Kees Smit is zeer goed. Deskundig en vriendelijk personeel. Goed bereikbaar.
Dick Schaap
Leersum
Snel en goed geleverd en op de hoogte gehouden.
Jamilla
Zeewolde
Mooie voordelige en van goede kwaliteit zijn aluminium tuintafel keurig op tijd geleverd mede dankzij de super communicatie .
Bastiaan
Rotterdam