Mooie spullen van goede kwaliteit en goed advies. Goed bereikbaar voor vragen. De pin deed het niet s morgens netjes een mail en mocht ik het overmaken na levering heel netjes allemaal
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat uw bestelling in de smaak valt. Wij wensen u een fijne zomer toe. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Vooral het betalen achteraf d.m.v. factuur neemt veel zorgen weg.
Beste meneer ter Elst, Dank voor deze review. Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Een mooie zomer toegewenst! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Twee deckchairs gekocht. Zien er prima uit - snelle levering. Het instructiefilmpje was wat over de top: daar hebben we heel erg om gelachen: hoe fijn is dat !
Beste mevrouw, Dank voor deze leuke review. Wat fijn dat de deckchairs in de smaak vallen! Ook goed om te horen dat de montage video in de smaak viel. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
De gekochte tuintafel is mooi en kwalitatief erg goed geproduceerd.
Beste meneer/mevrouw, Dank voor deze review. Wat fijn dat de tuintafel in de smaak valt! Wij wensen u een mooie zomer toe. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Snelle levering van de stoelen en wij werden goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering
Beste mevrouw, Dank voor uw beoordeling. Fijn dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Heb 3 doorgedraaide schroeven. Heb een mail gedaan maar wacht nog op een reactie. Als deze geleverd zijn dan beoordeel ik het hoger.
Beste mevrouw, Fijn dat wij elkaar per e-mail hebben kunnen spreken. Wij hebben de zending van nieuwe schroeven direct in werking gezet. Alvast een mooie zomer toegewenst! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Vorig jaar augustus/september ons loungeset al uitgezocht,kees smit amersfoort zou bellen als tie weer op voorraad was,we wachten nog steeds... Nu maar online besteld,dat is netjes verlopen.
Beste mevrouw Schut, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat u online de bestelling heeft kunnen plaatsen! Wij wensen u een mooie zomer toe. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Prachtige tuinset. Wat ik jammer vond was dat we een dure set hebben gekocht en zelf verantwoordelijk waren voor montage en afval.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wij zullen dit intern oppakken, dank voor de feedback. Veel plezier gewenst met de nieuwe tuinset! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Heldere website Heel veel keus Super leuk meubilair Al aanbevolen aan twee personen Zeer correct geleverd! Ik ben er blij mee! Groet Patries
Beste meneer/mevrouw van Gelder, Dank voor deze leuke beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de loungeset in de smaak valt! Wij wensen u een mooie zomer toe. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Overzichtelijke website, en ben snel en vriendelijk te woord gestaan over product informatie.
Leuke stoelen, zitten heerlijk en supersnel geleverd. Je kunt prima kiezen wanneer geleverd wordt. Topservice
Beste mevrouw, Dank voor deze positieve review. Fijn dat uw bestelling snel geleverd is. Veel plezier gewenst met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Telefonisch een bestelling geplaatst en werd direct goed geholpen. De levering werd gelijk ingepland.
Beste meneer, Dank voor deze leuke beoordeling. Wat fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Ben vriendelijk en ter zake kundig geholpen.
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn dat u goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Professioneel, vriendelijk en servicegericht.
Beste mevrouw van Beek, Dank voor deze beoordeling. Wij wensen u veel zonneschijn en veel plezier toe met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Na bestelling van de Rough-S tafel volgt er een duidelijke leveringsinformatie, alsmede een instructie hoe het artikel in elkaar te zetten. Van de transporteur krijg je het leveringstijdstip door. Allemaal prima geregeld !
Beste meneer van Heugten, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling. Wat fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier toegewenst met de nieuwe tafel. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Ondanks de beperkingen door corona ben ik goed geholpen bij de aankoop van een tuinset online. Daar was ik blij mee
Beste meneer Loijenga, Dank voor deze positieve review. Wat fijn dat de tuinset naar wens is. Wij wensen u een fijne zomer toe. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Hele mooie tuintafel. Heel blij mee.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Wat fijn dat de tuintafel in de smaak valt! Veel plezier toegewenst met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
zeer doortastend en vriendelijk met alle tijd en aandacht. Ook omdat er toch een wijziging in de order de dag erna kwam.
Beste meneer/mevrouw van Kicken, Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Wij wensen u een mooie zomer toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Had alleen niet begrepen dat de kist nog in elkaar gezet moest worden. Was overigens geen probleem
Beste meneer, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat het gelukt is om zelf de opbergbox te monteren. Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Gemakkelijk bestellen via site, betalen en levering inplannen.
Beste mevrouw, Dank voor deze beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier gewenst met uw aankoop! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Zie boven
Datgene wat je verwacht van een winkel incl. een vriendelijke chauffeur
Naast mooie spullen ook super service. Als de levertijd onverhoopt niet gehaald lijkt te worden doet men er alles aan om dit alsnog te regelen. en uiteindelijk lukt dat ook !! en dat allemaal heel vriendelijk. Wij hebben nu al 2 bestellingen gedaan en kunnen Kees Smit ook zeker aanbevelen
Beste meneer, Vriendelijk dank voor deze review. Wat fijn dat onze service zo gewaardeerd wordt! Wij zien u in de toekomst graag terug. Veel plezier toegewenst met de nieuwe meubelen! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
prachtige kussens,goede kwaliteit en snel in huis. veel keus.
Beste mevrouw Polman, Dank voor deze leuke beoordeling. Wat fijn dat de kussens snel bij u geleverd zijn. Veel plezier ervan gewenst! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Stoelen zien er weg mooi uit en zitten heerlijk. Werden binnen enkele werkdagen geleverd
Beste mevrouw, Dank voor deze review. Wat fijn dat de stoelen in de smaak vallen. Wij wensen u een fijne zomer toe! Met zonnige groet, Megan – Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate