Geweldige service

Mooie spullen van goede kwaliteit en goed advies. Goed bereikbaar voor vragen. De pin deed het niet s morgens netjes een mail en mocht ik het overmaken na levering heel netjes allemaal

Snel, behulpzaam en correct

Vooral het betalen achteraf d.m.v. factuur neemt veel zorgen weg.

Prachtig product - snelle levering

Twee deckchairs gekocht. Zien er prima uit - snelle levering. Het instructiefilmpje was wat over de top: daar hebben we heel erg om gelachen: hoe fijn is dat !

Gekocht omwille van de kwaliteit

De gekochte tuintafel is mooi en kwalitatief erg goed geproduceerd.

Snelle en goede service

Snelle levering van de stoelen en wij werden goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering

Helaas draaien schroeven snel door

Heb 3 doorgedraaide schroeven. Heb een mail gedaan maar wacht nog op een reactie. Als deze geleverd zijn dan beoordeel ik het hoger.

Online bestelling is prima verlopen..

Vorig jaar augustus/september ons loungeset al uitgezocht,kees smit amersfoort zou bellen als tie weer op voorraad was,we wachten nog steeds... Nu maar online besteld,dat is netjes verlopen.

Snelle levering en heldere communicatie

Prachtige tuinset. Wat ik jammer vond was dat we een dure set hebben gekocht en zelf verantwoordelijk waren voor montage en afval.

Ik ben ontzettend blij met mijn leuke loungeset

Heldere website Heel veel keus Super leuk meubilair Al aanbevolen aan twee personen Zeer correct geleverd! Ik ben er blij mee! Groet Patries

Zeer goede kwaliteit geleverde parasol -parasol voet en beschermhoes.

Overzichtelijke website, en ben snel en vriendelijk te woord gestaan over product informatie.

Topservice

Leuke stoelen, zitten heerlijk en supersnel geleverd. Je kunt prima kiezen wanneer geleverd wordt. Topservice

Goede service, snelle levering

Telefonisch een bestelling geplaatst en werd direct goed geholpen. De levering werd gelijk ingepland.

Professioneel.

Ben vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.

vlotte, korrekte afhandeling van bestelling

Na bestelling van de Rough-S tafel volgt er een duidelijke leveringsinformatie, alsmede een instructie hoe het artikel in elkaar te zetten. Van de transporteur krijg je het leveringstijdstip door. Allemaal prima geregeld !

Blij

Ondanks de beperkingen door corona ben ik goed geholpen bij de aankoop van een tuinset online. Daar was ik blij mee

Hele mooie tuintafel. Heel blij mee.

erg behulpzaam en professioneel

zeer doortastend en vriendelijk met alle tijd en aandacht. Ook omdat er toch een wijziging in de order de dag erna kwam.

Prima snelle levering

Had alleen niet begrepen dat de kist nog in elkaar gezet moest worden. Was overigens geen probleem

Gemakkelijk bestellen via site, betalen en levering inplannen.

Perfect,zowel levering als artikelen.

Zie boven

Datgene wat je verwacht van een winkel incl. een vriendelijke chauffeur

mooie spullen en vooral super service !

Naast mooie spullen ook super service. Als de levertijd onverhoopt niet gehaald lijkt te worden doet men er alles aan om dit alsnog te regelen. en uiteindelijk lukt dat ook !! en dat allemaal heel vriendelijk. Wij hebben nu al 2 bestellingen gedaan en kunnen Kees Smit ook zeker aanbevelen

prachtig

prachtige kussens,goede kwaliteit en snel in huis. veel keus.

Mooie stoelen, top levering

Stoelen zien er weg mooi uit en zitten heerlijk. Werden binnen enkele werkdagen geleverd

Kiyoh Bewertungen