Altijd goed bij Kees Smit

Na vorig jaar, naar alle tevredenheid, onze loungeset bij Kees Smit te hebben gekocht, zijn wij dit jaar teruggegaan om onze eettafel set te kopen. Zoals vorig jaar weer keurig alles afgeleverd.

Van Kees Smit krijg je lentekriebels.

Goede service en prima producten en snelle levering.

Zeer klantvriendelijk

Mooi assortiment ,gastvrij en zeer behulpzaam!

Product en levering zeer goed

Mooi tafeltje

Goede omschrijving om het tafeltje in elkaar te zetten. We zijn er heel blij mee.

Top organisatie

Ik had een tuinsetje besteld. Deze werd snel geleverd. Toen ik deze in elkaar ging zetten, bleek er een pit in het tafeltje te zitten. Contact gezocht met aftersales, dit werd gelijk goed opgelost. Heerlijk hoor. Setje staat prachtig in de voortuin. Wij zijn helemaal blij.

Goede service, prima contact

Bij één stoel zat er een scheurtje in de poot maar dat is naar tevredenheid afgehandeld. Service is dus prima. Verder zijn het zeer mooie tuinstoelen en mooie tuinkussens.

Heldere uitleg

Goed advies in de showroom

Correcte correspondentie.

Bestelling opgegeven ,wordt straks geleverd op de afgesproken datum.

Geheel correct

Correcte communicatie en ook de levering van goederen

Helemaal top

Zaterdag 6 april melding gemaakt van een beschadiging aan een leuning van een tuinstoel na levering. Tijdens het telefonische contact ontving ik gelijk een SMS zodat er meegekeken kon worden met een videoverbinding via mijn mobiel. Dinsdagochtend 9 april al een nieuwe leuning geleverd. Snel-sneller-snelst. Goed-beter-Kees Smit

Zin in de zomer-tactisch geholpen

Prettig advies, niet opdringerig maar wel duidelijk aanwezig. Er werd voldoende tijd genomen om ons te helpen bij onze keuze. Vrijblijvend, maar goed advies. Bij twijfel werd een collega geraadpleegd. Heel tevreden gingen wij naar huis. 5 dagen later werd onze bank met kussen en parasol bezorgd. Het eerste mooie weekend konden we daar direct van genieten

Alles goed,levering en product. Het in elkaar zetten een hele klus

precies op de aangegeven tijd

Slechte service

Komen beloftes niet na. Na je bestelling en levering met schade ben je vergeten.

snelle service

makkelijke site, snelle service en in de winkel in venlo was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een hele mooie ruime winkel.

vlotte en vakkundig geholpen

Prima !

Netjes volgens planning geleverd, goed verpakt en zonder schade thuis gebracht. TOP

Van binnenkomst tot levering perfect verlopen!!

Goede service directe levering

Prima contact makkelijk bestellen

Mooie meubels en showroom met goede service

We gingen kijken voor een leuke nieuwe tuinset, er was zoveel te zien. Wat een divers aanbod uit eindelijk met iets totaal anders weggegaan dan we voor gingen kijken.

Goede kwaliteit goede prijs uitstekende bezorging

Goede Service

Prachtige Rough Batang lounge tafel gekocht online en zeer tevreden over dit product.

Duidelijke en snelle levering van een prachtproduct

Nieuwe teak bank bestelt Netjes geleverd Was een bouwpakket, heel simpel en alle materialen waren geleverd inclusief schroevendraaier. Prachtig product