Fijne lichte en stevige stoel

De stoel wordt geleverd in een doos en je kunt zelf de poten eraan schroeven. Het frame is van ijzer, met daar overheen riet. De stoel is licht en voelt stevig aan. Verder zit de stoel heel prettig. Je kunt wat achterover leunen, maar is ook heel fijn als eettafel stoel.

Snel onze tuinset gevonden en geleverd

In de vestiging in Venlo werden we uitstekend geholpen, zodat we goed en snel een beslissing konden nemen. Het personeel was zeer vriendelijk en ter zake kundig.

Zeer goede service en snelle afwikkeling van retourzending

Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel

Verkeerd artikel besteld. Zonder enig probleem retourzending geregeld. Snel en zonder voorbehoud!

Goed advies , overzichtelijke winkel divers assortiment

Meedenkende eerlijke verkopers Overzichtelijke winkels Prima website en assortiment

Fantastisch winkel super personeel

Super mooie winkel Overzichtelijk ingedeeld en mega veel keuze tegen betaalbare prijzen voor een ieders portemonnee. Personeel is heel Hartelijk en klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. Een aanrader aan een ieder om hier je tuinmeubelen te kopen

Zeer correcte aflevering van een mooi product

Via de website een hangei besteld dit ging erg gemakkelijk en het bestelproces ging soepel. Na betaling gelijk een mail met de bevestiging en afspraak wanneer het geleverd kan worden. Super! De aflevering ging ook correct we werden van tevoren gebeld en dat is erg fijn.

Mooie stevige stoelen

Heerlijk zitcomfort, degelijke constructie en supersnelle levering!

Uitgezocht op website, duidelijke omschrijving, keurige levering via afspraak. Tevreden klant.

Gewoonweg geweldig

Een snelle reactie met een ook nog eens een goede oplossing. Kortom net zo snel geregeld als het kopen van mijn producten destijds

In een woord, een top bedrijf.

Bij binnenkomst kregen wij na een uur rijden direct koffie aangeboden en daarna stond er een verkoper voor ons klaar die ons perfect hielp, hij adviseerde ons hoe wij ons balkon konden inrichten met lounge en bartafel zodat het van alle gemakken is voorzien. Geweldig was de snelle levering binnen 5 werkdagen en de perfect ingepakte meubels. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit ons nw appartementencomplex die ook naar Kees Smit willen gaan voor mooie balkonmeubels .

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit bank en kussens

Sierkussen set besteld, mooie kwaliteit. Erg blij mee.

Snel geleverd, Top!

alles was oke

de bezorgen was goed alles was na wens

Topper

Meubelen waren zeer goed ingepakt. Eenvoudig om in elkaar te zetten en zat goede beschrijving bij. Ik vond het erg spannend om een tuinset te bestellen zonder het gezien te hebben en ik vond het nog mooier in het echt. Wij zijn er super blij mee. De stoelkussens daar zat een mooie beschermtas bij. Ik raad zeker aan om hier te bestellen.

Mooie stoelen, stevig zitten

Mooie stoelen, stevig zitten

Geweldig.

Mooie degelijke tuinstoelen voor een eerlijke en voordelige prijs. Stevig klaptafeltje voor op het balkon .Op tijd,snel en netjes goed verpakt bezorgd. Laat het zonnige voorjaar nu maar komen.We zijn er klaar voor dankzij Kees Smit!.

Ruime keus en goed geslaagd!

Op zoek gegaan naar een set tuinstoelen en al snel geslaagd. Deskundig advies gekregen van een vriendelijke medewerker. Daarna lekkere koffie gedronken met een stuk Twentse krentenwegge.

Zeer aangenaam bedrijf

Vriendelijke en deskundige bediening

Overzichtelijke website, bestellen en communicatie verloopt prima.

Zie titel.

goede kwaliteit voor een prima prijs

Extra tuintafel besteld, die was toevallig nog in de aanbieding ook. Werd al na 2 dagen gratis geleverd. Super tevreden!

Tevreden!

Snel en vlot geholpen en geleverd!

Prima!!

Bank besteld, super kwaliteit en zeer snel geleverd!

Over het algemeen goed.

Mooie winkel. Prachtige collectie. Goed geholpen.

Snelle service en goede producten

Snel verzonden en goed verpakt