Super snelle levering

Wij hadden 3 stoelen besteld en 2 dagen later geleverd super blij mee. Kussen tas was een keer snel stuk nieuwe geleverd echt een top zaak.

Snelle levering en prima service!

Op de site was het afleveradres niet duidelijk aangegeven. Mijn bestelling zou ipv bij onze dochter bij ons worden afgeleverd. Na een telefoontje werd alles perfect gewijzigd en werd de bestelling snel en goed afgeleverd.

Mooi en degelijk tuinmeubilair

De producten zijn op tijd volgens planning geleverd. Producten zijn degelijk en mooi.

Netjes afgeleverd en prima verpakt!!

Goed geholpen in de winkel, prima service

Nadat mijn pakket snel werd bezorgd maar wel op het verkeerde adres ben ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Ze hebben achterhaald waar het was afgeleverd en ik nog dezelfde dag mijn pakket in huis had.

probleemloos besteld en geleverd

Goed communicatie over leveringsdata met daarin een keus voor een dag. Prima geregeld. Levering was alleen vroeger (07:15) dan gepland.

Alles precies volgens afspraak !

Grote klantvriendelijkheid in Amersfoort ! Betrouwbaar en geen gezeur. Niet overdreven aanmoedigen. Gekocht wat we wilden hebben. Mooie afhandeling daarna !

Goed geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld!!

Snellevering en service

Goed geregeld

Een klein constructiefoutje werd zeer klantvriendelijk opgelost. We zijn dan ook super tevreden over de Wales Tuinbank 150 en over Kees Smit en zijn personeel

Klantvriendelijk en ruime showroom

De ontvangst in Almere is top. Goede koffie met krentenwegge. Showroom is groot en ruim opgezet. Genoeg personeel om je te helpen.

Geweldig tevreden

Vriendelijke en behulpzaame hulp bij het uitzoeken met mijn tuinstoelen.

Blij met aankoop

Goed geholpen. Zeer klantvriendelijk, goed advies, meedenkend en heerlijk nuchter. Daar houden wij van. Niet de klant naar de mond praten om wat re verkopen maar eerlijk. Dat heeft ons doen besluiten om het product te kopen.

Fijn bedrijf met goede service!

Sinds een week zijn wij in het bezit van een mooie loungeset! Snel geleverd, goed advies. Alle credits voor Robert uit de vestiging Amersfoort!!

Goed geholpen in winkels

Goed geholpen met alles uitzoeken en beredeneren welke kussens zouden passen

Prima levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd en een beschadigd onderdeel snel vervangen. Zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Ze denken echt met je mee.

Snelle afhandeling

Vriendelijke verkoper lekker versnapering en krentenwegge.

Gewoon mooie sets!

Met mijn dochter op zoek naar een nieuwe set. Ik ben klein van stuk, dus maar een handjjevol uit de collectie is voor mij geschikt. En gewoon geslaagd voor een mooie set!

Helemaal top!

De service in de winkel was fijn. Vervolgens duidelijkheid gekregen over de levering, die binnen twee dagen volgde. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Leuk meubeltje

prima service

Alles wordt zeer goed afgehandeld

top producten

alle producten zijn top en betaalbaar

Een nette zaak om tuinmeubels te kopen

Kees Smit is een nette en leuke zaak om tuinmeubels te kopen. Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen. Er is een ruime keus en functioneel opgezet. Je krijgt het gevoel dat je echt welkom bent.

Prachtig tuinmeubel en heel snelle levering