Positief

Geholpen door aardige medewerker en goede adviezen

Mooie aanbieding en goed personeel

Hulpvaardig personeel, mooie zaak in Almelo en goede aanbieding tuinset. Heel tevreden

Klantenservice n 10

Tuinbank kwam beschadigt aan excellente afhandeling klantenservice!!!

Mooie spullen, jammer van het weer!

Ik ben in het filiaal in Amersfoort heel goed geholpen na op aanraden van mijn ouders eens een bezoek te doen. "Als je je tuinset hier niet gaat vinden, dan wil je geen tuinset" zeiden ze. I came, I bought, I sit. En dat binnen een paar werkdagen. Jullie hebben er een tevreden klant bij!

Perfecte tafel, keurig geleverd. Laat het mooie weer maar komen!

De tuintafel iis helemaal naar wens. Eenvoudig in elkaar te zetten. Door de regen van de afgelopen dagen hebben we hem alleen nog niet gebruikt. We hopen dat we er snel aan kunnen eren.

Prachtige tafel en goede snelle bezorging

Goede service en kwalitatief goede, strakke en solide tafel die prachtig in onze veranda staat

Binnen 10 minuten het juiste meubel gevonden

Bij binnenkomst hulp gevraagd aan een verkoper. Deze snapte precies wat wij wilden en kon dit ook direct laten zien. Ons bankje werd een week later precies volgens afspraak bezorgd.

uiterst klantvriendelijke, betrokken en deskundige adviseurs.

De rit naar het filiaal Almelo bleek alleszins de moeite waard. Prachtige zaak, enorme keuze en opvallend vriendelijke en behulpzame adviseurs. Mensen die goed luisteren om wensen van klanten te achterhalen, met passie en deskundigheid over hun producten spreken en daar ruim de tijd voor nemen. We hebben gekozen voor de Hartman Berkeley/Presto tuinzet. Gegoten aluminium, dus licht in gewicht, zeer weersbestendig en met een parasolgat van 5 cm waardoor onze parasol er goed in past. Een kwalitatief hoogwaardige set voor een redelijke prijs. We zijn er blij mee.

Van begin bestelling en aflevering super verlopen.

Snelle levering! Conform verwachting

Snelle levering conform afspraak!

Van een 3 naar een 10

Wat ik besteld had was niet helemaal compleet en waren de schroeven van wat mindere kwaliteit. Maar na één telefoontje werd het probleem opgelost en had ik binnen twee dagen de juiste onderdelen .

Zeef vlotte en keutigd reactie na het indienen van een klacht, heel goed opgelost en meegedacht!

Mooie prijs, knap en duurzaam product en snelle levering.

Wil nooit meer zoeken bij de concurrentie, alles is geregeld van A t/m Z

Product, website en afhandeling naar verwachting, snel, keurig en vriendelijk geleverd !!

goede service in de winkel

En zeer vlotte nazending van artikelen uit Almelo Mede door seizoenaanbiedingen (zomerverkoop) zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering Kwaliteit prijsverhouding goed. Zijn super blij met onze nieuwe bank.

vriendelijke beleefd behulpzaam maar niet opdringerig personeel en goede kwaliteit

Nadat wij bij een andere winkel waren wezen kijken waar je totaal niet geholpen werd , naar kees smit geweest en wat een behulpzaam vriendelijk mee denkend personeel en totaal niet opdringerig!!

Pracht tuinset!

Echt een sieraad op ons terras. Leveren jullie er ook zomerweer bij.

Super en snelle correcte levering

Top producten!

Prima en snelle service

Keurige levering

Fijne en goede hulp in de winkel en bij de levering.

Zeer snel geholpen en alles is mogelijk

Mooie winkel met heel veel mogelijkheden voor elk budget… tuin/loungeset gekocht daar twee weken terug. Gister afgeleverd door brink’s transport … top geregeld en bellen half uur voor ze er waren … erg blij met het totaal plaatje … nu het weer “” iets beter nog Kees Smit ;) .. bedankt alvast … Mvg ton lamboo

Een tevreden klant

Degelijke producten dus goede kwaliteit. Prima service en korte leveringstijd. Ben zeer tevreden.

Zoals altijd: zeer tevreden over mijn aankoop.

Heel positief over Kees Smit. Duidelijke website, prima tuinmeubilair. En de verzorging via Brinks is uitstekend.

Goed advies gekregen, twee onderdelen zelf gratis ontvangen! Geweldige logistiek en attent super correct bezorgd.