Product is in perfecte staat geleverd en voldeed aantal mijn verwachtingen

Supermooie tafel en hij lijkt echt op echt hout !! Ben er heel blij mee

Alles volgens afspraak

Goede ervaring van bestellen tot de levering, netjes op de hoogte gehouden

Prachtige tafel, snelle bezorging

De bezorging was perfect: tevoren konden we een datum aangeven en de avond ervoor kregen we een timeslot. De tafel werd zoals afgesproken geleverd en de bezorger had een karretje op wieltjes. De tafel is prachtig en er werden onderhoudstips gestuurd. Al met al een uitstekende ervaring! Last de zomer maar komen.

Klantvriendelijk

We werden klantvriendelijk en professioneel geholpen. Levering ook prima.

Top service en kwaliteit

Geweldig personeel super service en bovendien prijs kwaliteit verhouding De Winnaar!

Gewoon uitstekend

Simpel bestellen, goede video's om de bestelde artikelen in elkaar te zetten

Snelle levering goede communicatie mooie spullen

Mooie spullen goede communicatie en snelle levering dus service is top

Super tevreden.

Mooie meubels en artikelen. Vlotte bezorging. Lekker genieten in de tuin.

Prachtige tafel voor op het balkon

Levering was perfect Verpakking is grandioos Tafel van rond 86 cm is verbluffend Inklapbaarheid in Genius Kees Smit tuinmeubelen is uitstekend.

Nog nooit zo’n correct bedrijf meegemaakt!

Tafel besteld, binnen de afgesproken tijd geleverd door een super vriendelijke chauffeur! Wij hebben hem uitgepakt en gemonteerd, super mooie tafel nog mooier dan wij hadden gedacht! Kees Smit super gedaan!!

heel mooi kussen voor op de tuinbank

Keurig op tijd geleverd, goed verpakt een mooi zwart tuinkussen ontvangen. Wederom de kwaliteit die van Kees Smit gewend zijn.

Goed geholpen

Goed geholpen in de winkel in Amersfoort. Stoelen uitgezocht en online besteld en betaald. Goede website Bezorgd door Brinks transport. Zeer behulpzame en aardige bezorger, heeft de stoelen (2) op het balkon afgeleverd. Top bezorger. Zelf uitgepakt en staan erg fraai

Tuinmeubilair mooie, zware kwaliteit.

Online bestellen ging heel goed, telefonisch contact ook. De bezorger belde me op en omdat ik nogal druk ben, komt dat gelegen zodat ik naar huis kan. Ik kreeg een tijdslot 14.30-16.30, maar de bezorger belde me om 13.30. Daar zit verbetering in. Het tuinmeubilair is heel erg goed. Kwaliteit top!

Topzaak

Prachtige showroom/zaak waar we met een gerust hart eerst tuinstoelen uitprobeerden. Online besteld, verliep vlot. Ging iets niet helemaal goed met de levering door PostNL maar werd prima opgelost door de zeer vriendelijk klantenservice

Snelle,goede afhandeling

super degelijke spullen

Onlangs een eettafel en parkbank gekocht bij Kees Smit en super tevreden over de levering en het materiaal.

Goed netjes geleverd

De stoel is netjes oprijd geleverd door de heren waren netten jongens vriendelijk

Zeer snelle levering van het product wat ik besteld had. Ga zo door met jullie bedrijf chapeaux

Product was op voorraad en logistieke communicatie was uitstekend!

Mooie materialen, goed op tijd bezorgd,daar hou ik van!!

Super winkel

Super winkel, goede service en veel keuze. Enige kleine minpuntje: bezorging kan alleen op maandag of woensdag hier in het zuiden.

Parasol was te groot. Ik stuurde een mail daarover en werd keurig gebeld

Topservice

Snelle levering, goede communicatie.

Top !!!!!!

Tuinstel precies zoals op de site staat vermeld . Alles klopte, zelfs de kleur!!! Ben er zeer blij mee en de levering ook snel,kortom ben zeer tevreden.

Kussens voor tuinstoelen besteld en keurig, compleet en op tijd geleverd.

Op de website kon ik goed uitzoeken. Toen ik nog een vraag had over de maten, kon ik - zelfs op zondag - een medewerker aan de telefoon krijgen die me snel en vakkundig wijzer maakte. De levering was zorgvuldig ingepakt en tijdig geleverd per koerier.