Kopen zonder zorgen

Site bezocht, winkel bezocht om te bepalen hoe het zit comfort was/is. Goed geholpen. Snel de order gemaakt en een kop koffie met wegge toe. Vergeet ook niet de snelle levering en gemak als het gaat om de leverdatum te bepalen. Hoe snel en makkelijk kan je een goede lounge set kopen?

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Na een bezoek in Amersfoort waar we de spulletjes in het echt hebben bekeken, hebben we een aantal weken later online de bestelling gedaan. Spulletjes makkelijk weten te vinden. Alleen wel jammer dat de Bellagio hoofdkussens nergens te vinden waren op de site. Hiervoor zullen we dus nog een keer terug moeten. Snel bericht gekregen van de bezorgdienst, waarna we zelf een bezorgmoment konden selecteren. Binnen een paar dagen na de bestelling was het binnen.

Prettig en klantvriendelijk advies!

Prettig ontvangen in prachtige, nette zaak. Zelfs babyverschoning netjes verzorgd,, nog nooit eerder zo aangetroffen. Advies was zeer op maat met ook ruimte om zelf te kijken en te overleggen.

Prettig en klantvriendelijk advies!

Goed en klantvriendelijk advies!

Het was een simpele aankoop van een parasol.

Heel veel geduld een fijne uitleg om naar een betere versie te gaan zonder druk. Fantastisch geholpen.

Kees Smit helpt mij wanneer Post.nl een steek laat vallen.

Ik ben goed geholpen door Kees Smit toen mijn bestelling niet werd aangeleverd door Post.nl. Zij hebben mijn bestelling kostenloos opnieuw uitgevoerd. Een pluim voor Kees Smit !!!!! Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de goede service !

Hele fijne bediening

Mooie tafel en zeer snel thuis geleverd

Ruime keuze, duidelijke uitleg en foto en we waren verbaasd hoe snel het gratis thuis gebracht werd. We zijn zeer tevreden met onze ronde teakhouten tafel.

Vlotte bezorging, fantastische handleiding

Heb de kist (vrouw, 70) grotendeels zelf in elkaar gezet. Had alleen even hulp nodig bij de deksel, die te zwaar was voor mij alleen, met hulp zat ie er in een kwartier op.

Mooi en snel

Snelle levering en klopt helemaal met de beschrijving

Perfect geholpen

We zijn perfect geholpen door de verkoopster. Had goede adviezen en bood veel producten aan met een goed verhaal. Alle lof!!