Super goede service en alles perfect afgeleverd.

De eerste keer dat ik een bestelling deed waarover erg tevreden. Stoelen werden vlot geleverd.

We hadden in de opruiming een bijzet tuintafel set besteld. Die bleek bij ontvangst op twee plekken een lichte beschadiging te hebben. Na melding bij Kees Smit, is de set per omgaande omgeruild voor een onbeschadigde. Echt top service.

Snel geleverd en prachtig product

We hebben een hele mooie tuinbank ontvangen. Eenvoudig in elkaar te zetten en goede kwaliteit. De bezorging was snel en prettig.

Super mooie meubels! Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goed geholpen in de winkel, snelle levering; top!

Uitstekende ervaring om via website te bestellen!

Voor ons is een bezoek aan de showroom te ver reizen maar het bestellen via de website ging moeiteloos. Ook de bezorging verliep probleemloos. Meubelen waren keurig verpakt en moeiteloos te monteren.

Goede kwaliteit en prima service

Vriendelijk personeel, dat de tijd voor je neemt en advies op maat geeft. De tuinset en parasol zijn van goede kwaliteit en geven een vakantiegevoel.

erg klantgericht en vriendelijk

na een verkeerde bestelling te hebben gedaan werd omruilen efficiënt, professioneel en zeer behulpzaam en vriendelijk begeleid. Afwikkeling daarna financieel en praktisch echt uitstekend verzorgd.

Top service!

Altijd goede en snelle service. Passend advies in de winkel. Eenvoudig bestellen via de website. En zeer vriendelijke en behulpzame levering.

Tevreden met bestelling

Netjes geleverd, goede prijs

Prima parasol gekocht, aflevering ging ook goed. Maar geen 10 want:

Geen 10 want bij bestellen stond "aflevering binnen 3 werkdagen" (dinsdag besteld). Na bestellen was eerste aflevermogelijkheid week later (ook op dinsdag).

Snelle en goede levering en service

Gewoon geweldig!

Perfecte kwaliteit en levering; blij met onze aankopen!

Goede service en prachtig product

Hebben bij Kees Smit een buiten tafel gekocht. Snelle levering en prima kwaliteit tafel. Gelijk beschermmiddel toegepast. Tafel is keurig afgewerkt en niet van waaibomenhout. Erg blij mee.

Wij zijn zeer tevreden vanwege de snelle levering plus de kwaliteit van de meubels.

We waren verrast door de snelle afhandeling van de de koop van in ons geval vier tuinstoelen. Grote keuze op de website en een gemakkelijk bestel proces.

Mooie kwalitatieve tuinmeubelen

Mooie grote showroom in Amersfoort. Van alles te zien. 2 verstelbare tuinstoelen gekocht. Erg mooi. Ze werden binnen 3 dagen bezorgd.

Prima,snel geleverd. Dus de volgende keer ook kijken bij Kees Smit.

DE meubels zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur,.

Ervaring is goed

Is goed

Snelle levering en heel fijn dat er een instructie filmpje bij zat

Prettige en adequate hulp bij onze aankoop

top

Positief

Bestelling plaatsen , bezorgdatum plannen en aflevering waren allemaal snel en netjes geregeld. Positief dus !

Het winkel is zo efficiënt en waardeert de klant.

Ik heb tuinstoelen online gekocht en later vond de kwaliteit niet zo goed. De medewerkers waren erg behulpzame en mocht ik mijn tuinstoelen ruilen. Ik ben heel erg tevreden over alles. Het service om de producten te leveren is wel op tijd gekomen.

De bestelling en levering zijn duidelijk en prettig verlopen

De informatievoorziening was goed. Er zijn geen vragen ontstaan omdat de informatie op de juiste momenten werd gegeven. Een prettig en zorgeloos proces dus.

Goed product en goede service

Eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie en snelle verwerking. Vrijwel al onze tuinmeubels komen hier vandaan.

Snel geleverd en prima koop!