Behulpzaam

We werden goed geholpen met de zoektocht naar een bankje op het balkon. Behulpzaam personeel en denken met je mee

Prettige winkel

Ik heb twee keer iets gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Een keer in de winkel en een keer online. In de winkel zijn we heel prettig geholpen onder het genot van een lekkere cappuccino en een snee krentenwegge. De webwinkel is heel overzichtelijk en bestellen werkt eenvoudig. Beide keren zijn de artikelen vlot en zonder problemen bezorgd. Als wij in het vervolg tuinmeubelen e.d. nodig hebben, gaan we naar Kees Smit!

Snelle service.

Super!!!

Beste klantvriendelijkheid en product

Goede en snelle service.

De site werkt heel gemakkelijk, het kost praktisch geen moeite om in mijn geval het Capri bed te bestellen.

Kwaliteit!

Degelijk, goede kwaliteit, en zeker waar voor je geld! Ze zeggen altijd: Goedkoop is duurkoop, en dat merk je wel in de positieve zin. Je betaald wel gemiddeld meer maar dan gaat het ook jaren mee. Wij zijn dik tevree :-))

fijn telefonisch contact, meedenkend.

fijn telefonisch contact over een bestelling, meedenkend. Snelle nette service.

We eisen veel en krijgen veel

Wij zijn altijd opzoek naar het beste product en nemen daarvoor de tijd om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Dat je dan niet perse het meeste betaald is gebleken uit het geleverde product. Wij zijn tevreden. Wat we niet mooi vinden is het naambordje van Kees Smit dat erg in het oog springt. Een optie zonder zo’n bordje zou welkom zijn.

Goede informatie, prima service!

Goed geïnformeerd over de levering en de spullen waren zorgvuldig ingepakt zodat er niets beschadigd was. Volgende bestelling zeker weer bij Kees Smit!!

Goed en snel

Juiste en snelle levering

Goede winkel, snelle keuze, snelle levering

Mooie winkel met veel keuze. Konden daarmee goed een keuze maken. Besteld via de site. Snelle levering.

Alles prima in orde

Grote parasol van hoge kwaliteit, flinke prijs, maar vanwege de kwaliteit z'n kosten waard.

Prachtige showroom

Prachtige showroom, zeer vriendelijk personeel. Bestelling vlot en netjes geleverd

Mooi tuinset, snelle bezorging

Tuinset gekocht zonder eerst proef te zitten... Tuinset heeft een mooie uitstraling, zit lekker en het werd bezorgd in het aangegeven tijdsbestek Heel blij mee!

Goede service.

Ik heb 2 teakhouten deckchairs gekocht en bij de levering bleek er 1 kapot te zijn en niet goed te werken. Dit werd binnen no time fijn en goed opgelost.

Uitstekend materiaal

Goed merk en werkt zoals omschreven in de brochure.

Duidelijkheid

Via de site was het heel duidelijk v.w.b. de aanbeveling en onstructie hoe men het meubel in elkaar zet. Ook wua verpakking heel zorgvuldig over nagedacht.?

Genieten van onze nieuwe lounge tuinstoelen

Onze nieuwe stoelen werden snel geleverd. We zijn er erg blij mee! Iets te goed ingepakt in veel karton en plastic. Dat mag best wat minder.

Toppie , toppie.

Klantvriendelijk in de winkel en stipt in de aflevering van de bestelling.

Het is een prima kast.

Het kost wel wat om de kast in elkaar te zetten maar is het wel waard.

Goed en snel

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goed product, snel geleverd.

Prima tuinstoelen, zitten heerlijk. Snel geleverd. Heel blij mee.

Heel erg blij met onze nieuwe stoelen!

Stoelen zijn nog mooier dan in de winkel en zitten heerlijk. Snelle en goede levering, service van de chauffeur om de stoelen naar hun plek in de achtertuin te rijden

Goede service, snelle verzending

Aankoop is snel geregeld. Meubel werd snel met adequate communicatie van de transporteur geleverd.