Toe aan nieuwe bank. Vorige 18 jaar trouwe dienst. Gaat naar de moestuin. Nog prima. Aflevering moest plotseling uitgesteld. Meteen geregeld in de winkel. Topzaak!!!!!

Top service!

Prima afwikkeling en snelle hbezorging! En qualiteit staat bovenaan.

Zeer vriendelijk geholpen!

Prachtige zaak, behulpzaam personeel, correcte levering. En wat staat de loungeset mooi! Nu is het wachten op een lange warme zomer!

Geweldige goede en snelle levering

Een tuinbankje besteld via de eenvoudige website, de aangegeven levertijd zou 5 dagen zijn, maar we hadden het bankje al binnen 2 dagen in huis, zodat we snel konden genieten van het mooie weer.

Snelle service, goede productinformatie

Vrijdag besteld, maandag in huis. Omschrijving klopt precies ! Top

Fantastische service

Wij hadden een mooie teakhouten tafel en zes stoelen besteld, helaas waren de stoelen beschadigd. Maar binnen enkele dagen is het opgelost en krijgen wij vier nieuwe stoelen. De service die beloofd is maken ze dubbel en dwars waard.

heel fijne bediening

Een druk paasweekeinde en het personeel blijft maar vriendelijk, heel fijn!

super

heel snelle levering, goed product

In de winkel zijn we hartelijk ontvangen.

Leuke tafeltjes

Mooie bijzettafeltjes gekocht. Mooie aanbieding. Handig om in de tuin te zetten naast je stoel of in het midden. Lekker makkelijk.

Zeer prettig

Eerst heerlijk rondgelopen. En een indruk gekregen van de ruime mogelijkheden. Toen ik advies nodig had, was er direct iemand die mijn vragen kon beantwoorden. Heerlijk koffie gedronken. En met twee top stoelen naar huis. Het is een fijne aankoop geweest voor mij!

Uitstekende service

We zijn goed geholpen bij de aanschaf. Er werd netjes de tijd genomen om het product te laren zien.

Mooie comfortabele tuinstoel

Wij zochten rotan tuinstoel die comfortabel zat. Deze gevonden. Het zit heerlijk en ziet er goed uit. Levering ging mooi op tijd en stoel was netjes verpakt.

Tot in de puntjes verzorgd!

Van bestelling tot levering tot in de puntjes verzorgd

geweldige service.

ruim opgezet goede service en pluspunt ook nog betaalbaar en als kers op de taart gratis koffie met versnapering wat wil je nog meer.

Mooie tuinstoelen!

Mooie verstelbare tuinstoelen die ook nog eens heerlijk zitten. En heb je lekker gegeten, zet je hem op een relaxstand op ff lekker uit te buiken :) Ik heb ze op de site gezien, besteld en betaald. Ze zijn precies zoals omschreven en ik ben helemaal blij. Ook even mailcontact gehad, omdat er op de mail van de bezorgdienst stond dat ze onder rembours bezorgen en ik had de stoelen immers al betaald. Ik kreeg direct een mail terug dat de stoelen betaald zijn en mochten de bezorgers daarom vragen, dan kon ik hen deze mail laten zien.

Goed advies gekregen.

Prima verkoper die meedere mogelijkheden heeft laten zien. Goed advies voor de juiste stoelen. Ondersteuning van de schouders etc.

Product lijkt goed, aflevering slecht

Niet binnen 5 dagen geleverd. Hoewel bij de bestelling in Amersfoort per pin was betaald en per email was bevestigd wilde de chauffeur bij aflevering afrekenen. Logisch want op zijn vrachtbrief stond onder punt 13: "Rembours 185 Euro" en dat betekent afrekenen bij aflevering. Een slechte beurt van Kees Smit resp. Brinks.

Fijne service!

Zeer goed geholpen in de winkel en met perfecte service afgeleverd.

Uitstekend geholpen

We hebben bij ons eerste bezoek meteen een goede aankoop gedaan. We zijn uitstekend geholpen en geïnformeerd. De speelhoek voor de kindjes is heel fijn en we vonden het ook heel gastvrij dat we kosteloos wat konden drinken in de winkel.

Grote keuze, snelle levering

Prachtige showroom met veel keuze in diverse prijsklassen. Donderdag gekocht en de woensdag erop geleverd op de eerste verdieping. Geweldige service.

Fijne winkel, overzichtelijke site en snel geleverd top!!

Goed maar wel wat slordige communicatie

Het product ziet er prima uit en de omschrijving op papier ook. Echter de instr.Video is onduidelijk. De communicatie omtrent de afgesproken aflev.datum was erg rommelig. Afgesproken was dinsdag de 18e - mail ontvangen op de 17e dat het de 19e zou zijn. Plotseling stond echter de chauffeur de 18e voor de deur. Op de bon op het pakket stond de 19e vermeld. Allemaal geen ramp doch wel erg slordig.

Mooi bedrijf met kwalitatief zeer goede spullen

Voor een nette prijs een stoere tafel met 6 heerlijke stoelen gekocht. Later nog een klein tuintafeltje besteld. Alles volgens afspraak geleverd en het monteren, evt. met hulp van een video, prima te doen.

Erg klant en service gericht

Goede service! Ook als je een keer een probleem heb met een product wordt dit top opgelost