Door de verkoopster goed geholpen met een glimlacht

Mooi bedrijf enorme keuze

Alles top geregeld.

De verkoopster gaf ons duidelijke informatie, was vriendelijk maar het belangrijkste vonden wij de manier waarop ze ons informatie gaf over de verdere afwikkeling van de levering, de betaling en het onderhoud van de tafel. We kijken uit naar een mooie zomer. Met vriendelijke groet, Fam van Elteren

Goede levering, hoogwaardige producten

Levertijden conform afspraak. Kwalitatief hoogwaardige producten, maar wel prijzig. Goede voorlichting over onder meer onderhoud tuinmeubelen.

Snelle levering, aardige koerier. Goede product omschrijving

De goedkoopste, maar blijkbaar ook de beste!

Online besteld, simpelweg omdat Kees het goedkoopst uit de bus kwam! Afhandeling met bezorging was perfect, mails netjes en simpelweg op tijd met de juiste info. Meer verwacht ik niet... Een 9, omdat je altijd ruimte voor verbetering moet laten...

Alles snel geleverd. Keurig op de hoogte gehouden.

Een aantal sets tuinkussens gekocht voor een heel acceptabele prijs. Bij ontvangst verrast door de hoge kwaliteit. Bovendien prima opbergtassen bijgeleverd. Kortom: zeer tevreden!

Super goede kwaliteit en service!

Super goed geholpen bij het uitzoeken en bestellen. Op de afgesproken tijd geleverd en schade is snel en goed verholpen. Dus rond uit geweldig!

De kussens zijn prachtig en de levering verliep soepel en tijdig.

De kussens zijn prachtig en de levering verliep soepel en tijdig!

Goede en informatieve site!!

Via de site een tuintafel gekocht. Deze volgens afspraak geleverd. Tafel ziet er net zo uit als op de foto's op de site. Wij zijn er erg blij mee en zullen Kees Smit Tuinmeubelen zeker bij familie, vrienden en bekenden aanbevelen. Ga zo door

zeer gedegen informatie over het te kopen object

In een zeer gemoedelijke sfeer gedetailleerde informatie over het te kopen product onder een lekker bakje koffie met krentenbrood.

Prima, in alle opzichten !

Uitstekend beadviseerd in de Venlose vestiging, duidelijke afspraken over bezorging, die op afgesproken tijd en erg vriendelijk was………

Geweldige service en snelle levering.

Bij binnenkomst is de keuze enorm. Vriendelijk te woord gestaan om de afdeling g te vinden waar wij onze nieuwe tuinset konden vinden. Goed geadviseerd en de knoop snel doorgehakt. Zondag gekocht..vrijdag geleverd.

Warme ontvangst

We wilden eens kijken wat we met de tuin zouden gaan doen, en zijn bij Kees Smit terecht gekomen. Ik had wat bedenkingen, omdat het zo'n groot bedrijf lijkt, naar juist daardoor hebben ze ook een grote collectie . De ontvangst was prettig en persoonlijk. We hebben in de winkel besteld wat we als eerste wilden hebben, een eettafel met stoelen. Met de in de winkel opgedane kennis en de plattegrond van onze nieuwe tuin er bij op de webshop nog een loungeset met toebehoren gekocht . Nu maar wachten tot ons huis opgeleverd wordt, en we de spullen kunnen laten bezorgen. Het is nu dus te vroeg om te vertellen dat we blij zijn met de meubelen. Daarom nog geen 5 sterren .

Snel en Prachtig

Super gemakkelijk online de bestelling geplaatst. Waarin je een dag kan kiezen voor levering. 3 dagen later stond de loungebank in de tuin. Super moooi en goede kwaliteit

Zeer accuraat.

Alles is volgens afspraak uitgevoerd en geleverd.

De tuinstoelen zijn keurig verpakt (tegen mogelijke beschadigingen) en ook keurig op tijd aan huis afgeleverd. Waarom dan geen vijfde ster: er werd nogal veel verpakkingsmateriaal gebruikt waarvoor de klant zelf voor afvoer moet zorgdragen, dit is het enige beperkte minpuntje.

Goede service!

Goede service, klantvriendelijk en snelle levering!

Persoonlijke hulp, betrouwbaar en sluit aan bij wensen.

Prima ontvangen en het juiste advies op maat ontvangen, binnen onze gewenste prijsklasse.

Snel, goed advies, snelle levering

Super fijne winkel. Echt een aanrader

Mijn ervaring is prima

Goede aflevering en op tijd

Supersnelle, goede levering

Bestelde producten zijn snel geleverd (sneller zelfs dan de verwachtte levertijd), netjes en goed verpakt en zien er goed uit. Niets op aan te merken.

Mooie zaak

Snelle levering van mijn tuinkussens.