Professioneel, snel en goede service

Zeer goede ervaring!

Voor mijn stoelen twee nieuwe kussens gekocht. (zeer)snel geleverd, goed verpakt en de kwaliteit is heel goed. Kortom, een zeer positieve ervaring!

Geweldige winkel

Sinds kort in venlo, maar wat een prachtige zaak! Geweldige persoonlijke ontvangst en overal verkoper ers te vinden voor je vragen. Ook na aankoop wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang! Tips worden gestuurd voor onderhoud en ook montagevideo wordt gestuurd. Met een woord: Perfect!!!

Super vriendelijke mensen! Goed advies!

Medewerkers van Kees Smit begroeten je vriendelijk in hun prachtige zaak! Ze laten je rustig rondkijken en wil je iets weten, schiet ze aan en ze helpen je heel vriendelijk. Gratis koffie en een lekkere krentenwegge oet Twente krijg je gratis! Wil je iets opmeten? In elke plantenbak liggen centimeterbanden. Wat een gemoedelijke sfeer! Koop je iets (zoals wij deden), betaal je bij aflevering aan huis. Transport wordt ook geregeld! Top zaak en keuze voor iedereen en elk budget! Een enorme aanraden!

Product zoeken, vinden, keus msken, bestellen, levering, betaling en klaar!

Prima winkel, volop keus, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Prima service en snel geleverd. Tol kwaliteit tuinset.

Stipt

Goede communicatie

Mooie winkel met mooie producten

Ik ben laatst in de winkel in Venlo geweest. Een hele mooie winkel, met ontzettend veel aanbod. Zeker voor ieder wat wils! Heel vriendelijk personeel.

Vlotte levering van mooie kwaliteit tuinstel op het afgesproken tijdstip.

Na lang wikken en wegen ( want toch best een dure aanschaf) heb ik gekozen voor een tuinset van Kees Smit. De levering was heel vlot. En ook erg duidelijk afgesproken met de chauffeur. Kreeg ook netjes een telefoontje een kwartiertje voorafgaand aan de levering. Top. De tafel en stoelen waren solide verpakt en zelfs nog beveiligd met noppenfolie tegen beschadigingen. De tafelpoten vastzetten was zo gepiept. We hebben dezelfde middag nog heerlijk buiten gezeten. Zeer tevreden!

stoel van verdieping 1 en stoel van verdieping 2 aan een tafel op begane grond, gewoon om even te kijken hoe dat staat....geen probleem, dat doen we toch gewoon. Zo hoort het, maar wat leuk dat het ook gebeurt.

Wat een feest om bij Kees Smit te kijken en kopen

Enorme keuze, heel vriendelijk personeel met verstand van de dingen die ze verkopen. Meedenkend. Echt TOP Ook de levering in goed overleg en door goed personeel.

SUPER!!!

Vriendelijk en behulpzaam personeel wat gelukkig niet opdringerig was. De stoelen waren zeer goed verpakt, en snelle levering.

Kwaliteit

In de winkel prima geholpen met goede uitleg en adviezen. Prima afspraak gemaakt over de thuislevering waarbij wij zelf datum en tijdstip mochten aangeven. Laatste is jammerlijk niet gelukt. Uiteindelijk kwam er eeeen e-mail met datum en globale tijd van de levering. Kostte ons een halve vrije dag. Nu hopelijk snel mooi weer en genieten.

Kijken ,goede hulp en denken mee. Kopen ,alles verloopt vlekkeloos . Waanzinnig mooie winkel en goede service

Prachtige showroom in Amersfoort. Genoeg personeel.

Zie boven en gratis kopje koffie.

Vriendelijk geholpen met ruim assortiment

Zeer nette en snelle afhandeling van mijn bestelling!

Perfecte service

Alles klopt, de bediening, de koop, de afhandeling en de aflevering.

Snelle complete bezorging en uitstekende communicatie

Ruim assortiment en goed geprijsd. Makkelijk te bestellen en ik werd perfect op de hoogte gehouden over de bezorging. Levering vond snel plaats. De Forza Barolo lounge-set is prachtig, zit heerlijk en is van uitstekende kwaliteit. Compleet tevreden!

Goede service en uitleg en zeer vriendelijk peroneel

Zo blij met onze nieuwe tuinmeubels. We kregen nog een paar tips mee. Alles was op voorraad en de week daarop werd alles al bezorgd. Zeer tevreden.

ik heb mijn ogen uitgekeken

heel goed geholpen top

Goede service en levering

Mooie showroom en grote keuze

Snel en keurig geleverd.

We moeten het artikel nog uitpakken en in elkaar zetten, maar zeer gemakkelijk en vooral snelle levering .Het is onze eerste aankoop.

goede aflevering,van een vriendelijke bezorger

100% tevreden

Zeer snel thuis geleverd en een makkelijk overzichtelijke site