Ruim assortiment en veel hulp

Bij Kees Smit konden we ons op een rustige wijze oriënteren op onze nieuwe tuInset. Er waren continu medewerkers beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. De tuinset werd geleverd en gemonteerd. Nu genieten we vol op!

Gesierd door volledigheid

Zelden tref ik in deze chaotische wereld van online winkelen een bedrijf dat qua communicatie zo volledig is als Kees Smit Tuinmeubelen. De aankoopbevestiging kwam als eerst, daarna een constructie filmpje voor het gekochte artikel, vervolgens een factuur mail en een afspraakplanner van Jos Dusseldorp transport, één dag voor levering kregen we een kleiner tijdslot en tenslotte werden we een kwartier voor levering nog gebeld dat de chauffeur er bijna was. Ik houd er van, niks wordt aan het toeval overgelaten.

Super stevig en snelle levering

Tuinbankje gekocht. Fantastisch stevig en gemakkelijk te monteren

Na online bestelling binnen 5 dagen bezorgd!

Op donderdagavond 30 maart plaatste in een bestelling via de website en dezelfde avond werden al alle acties in gang gezet. En warempel, een week later op woensdag 5 april stond de bezorger op de stoep met mijn loungebankje dat ik nu fijn voor het Paasweekend in de tuin heb staan, geweldig! En in de tussentijd ontving ik een mail over onderhoudstips waardoor ik nu weet dat ik het bankje met een gerust hart buiten in de regen kan laten staan, ook heel fijn. Kortom, koop je tuinmeubelen bij Kees Smit, ze maken echt waar wat ze op de website beloven!!

Zeer netjes me bestelling afgehandeld en heel door de bezorger afgeleverd hier kunnen andere een voorbeeld aannemen top.

Mooie nieuwe bistroset die zeker niet misstaat.

Snelle en goede levering, goede kwaliteit.

ZZeer correct behandeld en zeer snel geleverd

Prettig in showroom rond kunnen kijken. Goed advies gekregen. Lekkere koffie met koek. Top. Stoel al op derde dag geleverd. Al met al is Kees Smit een aanrader. Tot de volgende keer. Mvrgr

Super geholpen, zonder dwang en goed advies.

Wij kregen eerst algemeen advies waarmee wij daarna rustig verder konden zoeken en vergelijken. Adviseur van Kees Smit kwam regelmatig langs voor het geven van aanvullende info. Daarna samen met hem tot een definitieve keus gekomen, die een goed gevoel gaf en waar we nog steeds heel blij mee zijn.

Prachtige winkel, prettig geholpen, binnen een week de tuinset geleverd.

Gastvrij, groots.

Bij aankomst in Venlo zeer gastvrij ontvangen. Vol verbazing rondgelopen door de immense showroom waar op elke etage deskundige medewerk(st)ers aanwezig waren om te assisteren en vragen te beantwoorden. Gastvrijheid wordt nog eens benadrukt door het aanbieden van een drankje.

PROFESSIONEEL

De verkoper kon zich goed verplaatsen in onze wensen en op de juiste manier een objectief advies geven.

Goede sservice en prima prijzen

Snelle goede levering...in goede staat aangekomen. Nette mail. Mooie tafel. Super blij mee!

Niets op aan te merken

Heel vriendelijk, hulpvaardig, met kennis van zaken, van begin tot het einde van de aankoop.

Wat een prachtige winkel in Venlo Fijn personeel, niet opdringerig, vriendelijk, behulpzaam.

Prima levering

Zeer snelle en goede levering zoals beschreven

Goede service, prettige bediening

Positief van verkoopgesprek tot en met aflevering.

Prima service, prachtige locaties, deskundig advies

Wij waren in de nieuwe vestiging in Venlo en werden enthousiast ontvangen door een gastdame. De keuze is enorm, de presentatie is geweldig en het advies was zeer deskundig. Ook de prijs viel me ontzettend mee. Het kopje koffie was gratis en na de bestelling werd alles gratis en binnen 7 dagen thuis bezorgd. Gewoon klasse!

Goed betaalbare loungekussens

Het is lastig om goede en betaalbare loungekussens te kopen in de maat 70x70, maar Kees Smit heeft ze. Snelle levering. Retour zou wel lastig worden als je het zelf naar een post.nl punt zou moeten brengen ivm de grote afmeting van het pakket.

Snel en probleemloos!

Goede website, snelle en correcte levering.

Grote collectie, veel keus

Veel producten van goede kwaliteit. Prettige ontvangst. Veel keuze. Minpuntje: de levering aan huis is heel basic, daardoor levert dit voor ouderen en/of mensen met een beperking toch een probleem op. Ons advies: lever tegen meerprijs extra service; gebruiksklaar afleveren, verpakkingsmateriaal meenemen. Wij betalen er graag een meerprijs voor. Overigens compliment voor de bezorger verhuisbedrijf Jos Dusseldorf. Na uitleg van ons probleem, hebben ze de pakketten keurig boven op ons terras afgeleverd.

Fantastische winkel

Doet wat ze beloven Kwaliteit heel erg goed