Ik ben fantastisch geholpen

De zweefparasol die ik onlangs bij Kees Smit kocht kon niet worden geplaatst op de voet die al in mijn terras was opgenomen. De klantenservice heeft geweldig meegedacht om dit probleem op te lossen en zelfs tweemaal een daarvoor benodigd onderdeel toegezonden. Geweldige service!

Prachtige showroom en heel klantvriendelijk

We zijn vriendelijk ontvangen in de mooie showroom waar voor iedereen zijn smaak wat moois te vinden is. Snelle levering! Ook bij schade aan de stoel bij levering keurig geholpen en snelle afhandeling

Snelle en nette levering, alles is keurig verpakt.

Via internet een lounge setje voor op de camping besteld, goede kwaliteit, bank zit heerlijk, we kunnen gaan chillen.

Prettig geholpen

Zeer plezierig geholpen er wordt echt de tijd voor je genomen en goed advies gegeven.

Keurig geholpen door deskundige en vriendelijke medewerkster.

Vlot geholpen door vriendelijke mevrouw ze gaf ons alle ruimte om tot een beslissing te komen.

Helemaal top

Zeer goed advies over producten.

Prettig verkoopgesprek in de winkel en een perfecte bezorging

In de winkel vakkundig en vriendelijk geholpen. De bezorging is goed te plannen en verliep geheel naar wens.

Duidelijk advies en erg fijne service

Recent een mooie tuinset aangeschaft bij Kees Smit nadat we bij de vestiging in Amersfoort zijn geweest. Daar zijn we erg goed geadviseerd en hebben we een bestelling gedaan, de opvolging en nazorg was erg prettig. Nu nog mooi weer en dan gaan we zeker er van genieten.

Mooi bedrijf

Kees Smit Tuinmeubelen is een schitterend bedrijf. Wij hebben onlangs een 5-delige Bellagio tuinset gekocht in Amersfoort. Vriendelijke en deskundige medewerkers hebben ons geholpen met het maken van onze uiteindelijke keuze. Een mooi familiebedrijf met een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen. En na aankoop gratis koffie om van onze aankoop na te genieten.

Geweldige service, correct en snel!

Vlot en adequaat geholpen. Mooie spullen en netjes verpakt

Smooth process en snelle levering

Goed georganiseerde showroom met persoonlijke service. Goede opvolging tot snelle en professionele levering.

Topbedrijf!

Prachtige overzichtelijke showroom (wij waren in Venlo), prima deskundig advies, uitgebreide keuze.

Super klantvriendelijk personeel.

Super geholpen door personeel met verstand van zaken.

Goede service, snel in huis!

Al meerdere producten gekocht, en elke keer weer tevreden. Prijs kwaliteit is zoals het hoort, goed voor een normale prijs.

wij hadden tuinstoelen gekocht maar bij aflevering was het niet goed de verkeerde kleur van de stoelen inclusief verkeerde kussens ie hadden wij wel gekocht maar die hoorden niet bij de stoelen die wij gekocht hadden en alles is naar tevredenheid opgelost. mvgr J.Esink

Vriendelijke medewerkers

Kees en Smit heb ik kennissen en familie aanbevolen , schitterend . Zelf ga ik nog wat kopen . Dank je voor uw medewerking

Correcte behandeling in de winkel en super snelle levering.

Geweldig geweldige service

Na bestelling, prima geleverd. Heel erg blij met deze leverancier.

Een zaak waar je op aan kunt!

Wij kregen bij ons bezoek aan Kees Smit - Amersfoort een medewerkster toegewezen die ons uitstekende informatie gaf. Ook de door ons gekochte bank is van een prima kwaliteit. We hopen er komende zomer veel gebruik van te kunnen maken.

Wat een snoepjeswinkel

Ik heb een bestelling gedaan via de website. Daarna zelf ophalen, gemakkelijk en snel.

Toppie

Altijd hele leuke mensen met interesse voor de klant

Uitstekend personeel en uitgebreid assortiment

Wij waren op zoek naar een eettafel en degene die ons hielp wist precies wat we zochten en waar het stond. Het werd keurig binnen 5 werkdagen thuis bezorgd en netjes in het geplande tijdvak! Topservice dus!

Zeer nette en ruimtelijke winkel

Vriendelijk personeel en zeker niet opdringerig. We kregen een goede uitleg over de meubels en materialen en ook over het onderhoud hier van.

Prachtige winkel met veel keus

Prachtige tuinset uitgekozen. Goed advies gekregen en snel bezorgd!

Een prachtwinkel waar men met aandacht en goede informatie door het zeer klantvriendelijke personeel

Uitgebreid en overzichtelijk. Je kunt er rustig alles bekijken en vooral de stoelen uitproberen, om te kijken wat voor jou het beste zit. Het personeel neemt de tijd om advies te geven en met je mee te denken. Maak er gerust een dagje uit van de koffie met krentensnee smaakt prima en is nog gratis ook!