Top!!

Goed geadviseerd, ongedwongen, luisterend oor!!

Mooie zaak, prima personeel en uitstekende service.

Zeer vriendelijke ontvangst, mooie oplossing gevonden en daarna lekkere koffie met originele krentenwegge. Zeer zeker een aanrader.

Super !

De keuze is reuze ! Prettige verkoper in de showroom, duidelijke uitleg , makkelijk aan te geven wanneer je bezorgd wilt hebben. Ook pluim aan de bezorgers ! Kortom ; 100% tevredenheid!

Ruime keuze, goede service!

Mooi bedrijf met een ruime keuze. Aardig personeel, zeer gastvrij en goede service. Ik ben heel erg blij met mijn mooie nieuwe tuinset!

vriendelijk personeel en super service

goed geholpen door de dame van Kees Smit in Amersfoort. Dacht heel goed mee met wat we wilden en had goede tips van wat wel en niet kon.

Tuinstoelen goed verpakt en duidelijke instructie hoe zonder te beschadigen uit te pakken, te onderhouden enz.

Alles goed en op tijd geleverd

Goede service en aflevering

10 met griffel

Fantastisch, zeer correct, alles naar wens uit gevoerd.

Mooie spullen goed advies!

Met name van belang is het zeer mooie assortiment welke Kees Smit heeft. De spullen zijn erg mooi, dus dat is primair van belang. Daarnaast qua klantbeleving, uitleg van de producten, gehele klantbeleving van koffie tot factuur, hebben ze erg netjes geregeld. Ga zo door!!!

Prima service en een prachtige showroom.

Wel één opmerking over tekening bij tuintafel om deze in elkaar te zetten...deze was te summier. Je moet echt wel wat handigheid hebben om deze te kunnen "lezen". Dit zal niet voor iedereen goed te doen zijn. Dat verwacht je niet bij zo'n dure tafel. Lijkt me verstandig om dit met leverancier Rough te bespreken.

Wederom een super ervaring van A tot Z!

Wederom bij Kees Smit tuinmeubilair gekocht. Prima uitleg en advies in de showroom. Heldere afspraken over de levering. Keurige chauffeur die vantevoren belde en e.e.a. volgende de gemaakte afspraak kwam bezorgen. Kortom; ik kan Kees Smit echt aan iedereen aanraden.

Snelle verzending en ik ontving ook nog een instructie video voor de montage!

veel keuze en warm welkom

Wij waren blij verrast door de enorme (betaalbare) keuze en vriendelijke ontvangst. We bezochten Kees Smit in eerste instantie om inspiratie op te doen. Uiteindelijk mede door een enthousiaste verkoopmedewerker zelfs een complete loungeset gekocht! Laat het voorjaar maar komen :-)

Goede en snelle service. Goede kwaliteit. Duidelijke gebruiksaanwijzing zit erbij.

Prettige winkel met voldoende keuze

Kees Smit Amersfoort is een mooie ruim gesorteerde winkel met genoeg keuzes. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Koffiehoek is een fijne aanvulling als je al ern tijdje rondkijkt. Al met al een aanrader voor wie een mooie tuinset zoekt

Geweldige producten en uitstekende levering aan huis.

In het verleden bestelling gedaan via de site. Thans zeer blij dat de winkel in Venlo geopend is en wij daar de tuinmeubelen kunnen zien en uitproberen. Vakkundig en vriendelijk personeel die ons zeer goed geholpen hebben bij het kopen van een ligbed.

Overzichtelijke webshop en goede service

Mooie kliko kist gekocht, Om te gebruiken als deken kist. Er waren wat broblemen met het product, Maar dit is super snel in 1 telefoon gesprek en naar tevredenheid voor beide partijen opgelost. Zeker een fijne winkel!

Helemaal top

Uitstekend geadviseerd en vriendelijk door Mieke geholpen

Prima bediening en service

Kordaat gehandeld op de vragen van de klant. Snel geleverd.

Prachtige bijzettafel van Manifesto besteld voor in de tuin en binnen paar dagen binnen.

Vanaf aankoop tot levering klopte alles.

Prima en vriendelijk geholpen en geadviseerd. Afspraken allemaal nagekomen

Klantvriendelijk en snelle levering

Goede voorlichting in de winkel (Amersfoort) en duidelijke afspraken over levering.

Alles wat is afgesproken is precies nagekomen.

In de winkel werd ik aangesproken door een gastvrouw, er werd gelijk iemand voor mij geregeld, die mij verder kon helpen. En alles wat is afgesproken, klopte precies. Hier hou ik van en kom heel graag terug, ik ben een tevreden klant. :-)

Prettig

De service bij Kees Smit is altijd goed. De medewerkers hebben verstand van zaken en weten waar ze over praten. Het feit dat ze ook door het hele land kosteloos bezorgen is ook heel fijn. Al met al altijd heel erg tevreden bij Kees Smit!

Veel keus

Heel fijn geholpen door het personeel. Je had wat te kiezen!